• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ay çıplak çalışan ofisin hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy çok iğrenç yaa, midem kalktı resmen :KK70:
Türkiye de böyle bişey olsa ya katledilirler yada tecavüze uğrarlardı tahminimce:KK70:
nası konsantre oldularki işe, acaba patron sapık falanmı o_O
ayyy bütün çalışanlar langur lungur dolaşıyo üfff ne berbat :KK70:

ay düşünsenize markete giriyorsunuz güvenlik,kasa, reyoncu, hepsi çıplak :KK70: insan ne alıcanı unutur:KK70: :KK70::KK70:
heleki maliye, banka falan giriyoruz millet ciddi ciddi çalışıyo ama çıplaklar :KK70: kamera şakası bile basit kalır:KK70::KK70:
ayy şaka bi yana Allah ım korusun meğer insanlar kıyafetiyle ne kadar çekicilermiş bunu anladım :KK70:

Aynı okulda çalıştığım öğretmenlerden biri tepemde zıplıyor neden geçen hafta ses yapıyorsunuz sessiz olur musunuz dedim diye. Ki onu da 6-7 kız çığlık çığlığa tepiştiler diye dedim.

Ben ne yapayım bunun suratını ne yapayım bunun bedenini. İnsanlık lazım önce. Ahh ahh.

Aynı okulda çalıştığım öğretmenlerden biri tepemde zıplıyor neden geçen hafta ses yapıyorsunuz sessiz olur musunuz dedim diye. Ki onu da 6-7 kız çığlık çığlığa tepiştiler diye dedim.

Ben ne yapayım bunun suratını ne yapayım bunun bedenini. İnsanlık lazım önce. Ahh ahh.
inanmıyorum,çocuktan beter desene:KK51:

Şimdi ben o iş yerine gittiğimi varsayıyorum.Neyse unutun gitsin.Gözümün önüne hiç hoş şeyler gelmedi :D

"Bugün ne giysem?" derdi de yok ne güzeel... :KK45:

Yalnız meme efektli t-shirtte efsaneymiş. :KK48::KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X