Bir ay oldu:( ( resimli) yardım lütfen..

badteacher_tugce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
97
15
48
36
Bir ay oldu arkadaşlar. Söylenecek söz yok eski burnum buna göre mükemmeldi yazıklar olsun ameliyat olduğum güne. hayattan soğudum ben arkadaşlar.
bir de etrafimda eskisi daha güzeldi keşke Olmasaydın diyen insanlar.. Inanin aynaya bakmak istemiyorum. Ise gitmek istemiyorum. Çok mutsuzum çok:(

Eklentiler

• PicsArt_1415133493674.webp
    PicsArt_1415133493674.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 1.270
  • PicsArt_1415133463294.webp
    PicsArt_1415133463294.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 1.187
  • PicsArt_1415133421042.webp
    PicsArt_1415133421042.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.282
Çokggeçmiş olsun canım.. Çok riskli bir is bu burun ameliyatı bir bilinmeze girip çıkıyoruz resmen. Doktorun nasıl yapmış bunu anlayamadım açıkçası. Ama canini sıkma 1 ay bu süreç için çok uzun bir sure değil. Daha değişecek illaki. Öyle büyüttüğün gibi bisey de yok hem sağlıklı düşün lütfen. Herşeyin bi çözümü var illaki

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama koskoca doktor nasıl böyle bi sonuç olur ben anlamıyorum gerçekten. ve o kadar rahat düzeltiriz istersen küçük bi iğne işi diyor. asla o doktoru görmek bile istemiyorum. gerçekten 25 yaşımda beni hayattan soğuttu bu olay. evden çıkmak, aynaya bakmak istemiyorum.

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama koskoca doktor nasıl böyle bi sonuç olur ben anlamıyorum gerçekten. ve o kadar rahat düzeltiriz istersen küçük bi iğne işi diyor. asla o doktoru görmek bile istemiyorum. gerçekten 25 yaşımda beni hayattan soğuttu bu olay. evden çıkmak, aynaya bakmak istemiyorum.
Kucuk bir igne derken dolgudan bahsediyor sanirim da kalici cozun degilki, niye adam gbi yapmazlar anlamiyrm. Bilmiyrsan birak bu meslegi yani, insanlarin pskolojilerini bozmaya ne gerek var.

Bende ameliyat olalı 2 hafta oldu canım, seni hatırlıyorum, ogretmendin galiba, şu an ki psikolojini anlıyorum,doktor alcimi çıkardığında başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki,midem bulandi ve 2 gün gecmedi,alışmak çok zor, ama senin kinde sanki biraz sıkıntı var, en nihayetinde 1 ay da olsa,az da olsa biraz şiş liklerin inmesi lazım, iyi bir doktorla tekrar görüş, olumlu düşün, hayatın kararmadi, bu bir süreç, tekrar ameliyat gerekebilir,

Kucuk bir igne derken dolgudan bahsediyor sanirim da kalici cozun degilki, niye adam gbi yapmazlar anlamiyrm. Bilmiyrsan birak bu meslegi yani, insanlarin pskolojilerini bozmaya ne gerek var.
ben artık bişey bildiğini düşünmüyorum çünkü bilse yapardı. bu sonuç da çıkmazdı. ayrıca sol tarafımda kemiğin fazla kaldığını, çıkıntı yaptığını görünce onu bi iğneyle düşürürüm ben dedi rezalet gerçekten.
ya ben 25 yaşında bekar bi kızım. beni bi sivilce etkilerken bu olay yıktı geçti. hem param gitti, hem çektiğim acılar hem de rezil olduğum yanıma kaldı

Bende ameliyat olalı 2 hafta oldu canım, seni hatırlıyorum, ogretmendin galiba, şu an ki psikolojini anlıyorum,doktor alcimi çıkardığında başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki,midem bulandi ve 2 gün gecmedi,alışmak çok zor, ama senin kinde sanki biraz sıkıntı var, en nihayetinde 1 ay da olsa,az da olsa biraz şiş liklerin inmesi lazım, iyi bir doktorla tekrar görüş, olumlu düşün, hayatın kararmadi, bu bir süreç, tekrar ameliyat gerekebilir,
teşekkür ederim canım, evet doğru hatırlıyosun. ya insanlar üzüldüğümü görüyor ama tabi çoğu aldırış etmiyor e kötü niyetli olanlar bundan mutlu oluyor. ben ilk ameliyat için bu kadar zorlandım mecbur ikinciyi olcam ama nasıl kaldırcak bu psikolojim onu bilmiyorum

Bir ay oldu arkadaşlar. Söylenecek söz yok eski burnum buna göre mükemmeldi yazıklar olsun ameliyat olduğum güne. hayattan soğudum ben arkadaşlar.
bir de etrafimda eskisi daha güzeldi keşke Olmasaydın diyen insanlar.. Inanin aynaya bakmak istemiyorum. Ise gitmek istemiyorum. Çok mutsuzum çok:KK43:
Kemik hala şiş cnm sikma canini duzelir. Olmadi dava acarsin 1 seneyi doldurmamasina dikkat et ama inmesini bekle iyice. Bence kotu durmuyor.

ben artık bişey bildiğini düşünmüyorum çünkü bilse yapardı. bu sonuç da çıkmazdı. ayrıca sol tarafımda kemiğin fazla kaldığını, çıkıntı yaptığını görünce onu bi iğneyle düşürürüm ben dedi rezalet gerçekten.
ya ben 25 yaşında bekar bi kızım. beni bi sivilce etkilerken bu olay yıktı geçti. hem param gitti, hem çektiğim acılar hem de rezil olduğum yanıma kaldı
Haklisin ne diyim benmkide sikintili bende cok takiyorum

Toparlamalisin kendini,daha güçlü olmalısın, umarım herşey güzel olacak, evet söylemesi kolay ama çok zor bi durum,nedense şu an seni çok iyi anlıyorum, daha fazla yipratmadan kendini toparlan, bu şekilde hayal kırıklığına uğrayıp tekrar ameliyat olanlar var,biraz zamana ve sabır a ihtiyacın var.

Back
X