Bir ay oldu:( ( resimli) yardım lütfen..

Bir ay oldu arkadaşlar. Söylenecek söz yok eski burnum buna göre mükemmeldi yazıklar olsun ameliyat olduğum güne. hayattan soğudum ben arkadaşlar.
bir de etrafimda eskisi daha güzeldi keşke Olmasaydın diyen insanlar.. Inanin aynaya bakmak istemiyorum. Ise gitmek istemiyorum. Çok mutsuzum çok:KK43:

burnun hala sis
en az 6 ay ila 1 yil arasinda btün sislikler iniyor acik teknikle mi kapali teknikle mi oldun ameliyati bilmiyorum ama eger burun ucu ile oynandiysa halen sis onu söyleyim cok fazla kafana takmamalisin

Ben de aydinliyim sokede yaptirmissiniz galiba nasil cesaret ettiniz sokedeki plastik cerrahlara? Ben gittim izmirde profesor doktora oldum ama burnum berbat oldu. Allahtan icini bozmamis benimki dokunmamis denebilir umarim sizinki de icini dagitmamistir cunku bu burun revizyon gerektirecek bana gore. Bana sorarsaniz ucu bir tik dusecek.

burun kas arası ılk uc ayda sırt kısmı 6aydan uc kısmıda 9ıle 1yılda ınıyor kalın derılıysen daha daha fazla tabı

Canım moralini bozma ve burnunu hiç dusunmemeye çalış zaten 1 seneden önce ameliyat olma. Eğer revizyon dusunursen de doktorunu çok iyi araştır. Ben emre ilhan a ameliyat oldum 3 ay önce ve gercekten cok mutluyum sukrediyorum. Her şeyin bir çözümü var. Burnun mutlaka duzeltilir önemli olan güçlü olman bu durum geçici üzme kendini ve iyi bir doktor araştır.

Ben de aydinliyim sokede yaptirmissiniz galiba nasil cesaret ettiniz sokedeki plastik cerrahlara? Ben gittim izmirde profesor doktora oldum ama burnum berbat oldu. Allahtan icini bozmamis benimki dokunmamis denebilir umarim sizinki de icini dagitmamistir cunku bu burun revizyon gerektirecek bana gore. Bana sorarsaniz ucu bir tik dusecek.
evet sökede. plastik cerraha değil kbb ve baş boyun cerrahisi uzmanı olduğu için güvendim. rinoplastide bi sürü kursa belgelerini gördüm inandım malesef. yok içinde sorun yok sanırım nefes alışım git gide düzeliyor

Canım moralini bozma ve burnunu hiç dusunmemeye çalış zaten 1 seneden önce ameliyat olma. Eğer revizyon dusunursen de doktorunu çok iyi araştır. Ben emre ilhan a ameliyat oldum 3 ay önce ve gercekten cok mutluyum sukrediyorum. Her şeyin bir çözümü var. Burnun mutlaka duzeltilir önemli olan güçlü olman bu durum geçici üzme kendini ve iyi bir doktor araştır.
çok teşekkürler canım. mecburen öyle yapıyorum, bir şekilde düşünmemeye çelışıyorum. ama boş zamanlarımda sürekli doktor araştırıyorum. zaten emre ilhana randevu aldım bile mayısa verdiği için ona olmak istesem bir yılı kesin bulacak. ben abdülkadir göksel beyle de görüşmek istiyorum o da revizyon da çok başarılı gördüğüm kadarıyla. zamanım varken bol bol araştırıcam.

ben mi goremiyorum ya 1. resimle 3. resim ayni olamaz ki 3. resim eski halimi anlamadim? 1. resim suan ki halinse valla okadar da kotu durmuyo canim skma canini duz burnun guzel iste

ben mi goremiyorum ya 1. resimle 3. resim ayni olamaz ki 3. resim eski halimi anlamadim? 1. resim suan ki halinse valla okadar da kotu durmuyo canim skma canini duz burnun guzel iste
hepsi şu an. 3 resim de yeni halim canım. yanlardan bakınca iki yan farklı, karşıdan bakınca da sola doğru yatık gibi duruyor çünkü sol burun kanadı sepsert kıkırdak ama sağ incecik. çok garip bi burun ya her yeri yamuk

Benim tecrubem adi sani duyulmamis birine ameliyat olursan ciddi risk aliyorsun demektir. Ben de o riski aldim pisman oldum belki yanlis gelebilir dusuncem ama adini duyurmus insanlarin basarili isleri cok daha fazla. Ben hic hasta yorumu okumadan gittim keske gitmeseydim haziranda revizyon...nefes de alamiyorum siz yine sanslisiniz. Suan yeni kutu breathe right nefes bandim bu gece icin acilmayi bekliyor....

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama koskoca doktor nasıl böyle bi sonuç olur ben anlamıyorum gerçekten. ve o kadar rahat düzeltiriz istersen küçük bi iğne işi diyor. asla o doktoru görmek bile istemiyorum. gerçekten 25 yaşımda beni hayattan soğuttu bu olay. evden çıkmak, aynaya bakmak istemiyorum.
canım aynı sorunlar bende de var çok kötü benim burnum da hayattan soğudum:( ama sakin olup revizyonumuz için başta yaptığımız hatayı yapmayarak iyi bir doktor bulmalıyız ne yazık ki doktorlar 3 kuruş para kazanıcaz diye biizm hayatlarımızla oynuyorlar benim de doktorum ne kadar vaadlerde bulundu sonuc cok kötü :( umarım revizyon doktorumu doğru secerim çübkü 2. ameliyatımı kaldırmam cok zor:(

Benim tecrubem adi sani duyulmamis birine ameliyat olursan ciddi risk aliyorsun demektir. Ben de o riski aldim pisman oldum belki yanlis gelebilir dusuncem ama adini duyurmus insanlarin basarili isleri cok daha fazla. Ben hic hasta yorumu okumadan gittim keske gitmeseydim haziranda revizyon...nefes de alamiyorum siz yine sanslisiniz. Suan yeni kutu breathe right nefes bandim bu gece icin acilmayi bekliyor....
canım adı sanı duyulmuş da iyi sonuçlar vermeyebiliyor söyleyeyim:( burun zor iş benim aklımda hep barış çakır vardı nasıl gittim de bi kaç yoruma kanıp...:(((

çok teşekkürler canım. mecburen öyle yapıyorum, bir şekilde düşünmemeye çelışıyorum. ama boş zamanlarımda sürekli doktor araştırıyorum. zaten emre ilhana randevu aldım bile mayısa verdiği için ona olmak istesem bir yılı kesin bulacak. ben abdülkadir göksel beyle de görüşmek istiyorum o da revizyon da çok başarılı gördüğüm kadarıyla. zamanım varken bol bol araştırıcam.
canım irtibatta olalım burun resimlerine baktım benziyor benimkine emre ikhandan ben de yaza randevu aldım abdülkadir gökselle ve barış çakır ve nazım çerkeşle de görüşeceğim bakalım ne diyecekler ama artık güzel burun hayallerim yok oldu diyebilirim:( doktoruma cok güvenmiştim revizyonda nasıl güvenip ameliyat olucam onu da bilmiyorum:(

daha 1 ay olmuş. ameliyat oluyorsunuz. sonuçta deri kıkırdaktan tamamen ayrılıyor. kimi yerlerin şiş olması eşşit olmaması çok doğal. Benimde burnuşum 6 günlüüük :KK16:

ben ameliyatımın 3. gününde revizyona karar verdim canım çünkü burnumun yarısının gittiği çok belliydi sonra şeklisizlikler de ortaya çıktı septum kayması felan derken berbat hallere düştük:( mutlu etmeyecek burun da doktor da ameliyattan hemen sonra kendini belli ediyor malesef

Cnm bende ameliyat olalı 1 ay oldu..Sargılar açıldıktan sonra çok şişti biliyordumda şişeceğini dr de söyledi şişecek diye..Ben bu halini bile seviyorum inince kimbilir nasıl olur..Sendede şişlik var ve bizim maalesef tek ilacımız var oda zaman..Benim akşam farklı sabah farklı oluyor bazen..1 ay için çok erken bence..Revizyon düşünürsende lütfen biraz bekle ve öyle ol..Bi kaç ay sonra dahada ineceğini düşünüyorum..Tam tamına oturması 6 ay 1 seneyi buluyor..Belki bu zaman zarfında istediğin gibi bir hal alacak..Ama şimdi çok erken lütfen sabret ve bozma moralini kolay bir işlem değilki bıçak değiyor sonuçta toparlanmasıda bayağı zaman alıyor..Herşey istediğin gibi olur umarım

Evet çok da başarılı bir ameliyat olmamış, yapılıp yapılmadığını anlayamadım.

Ancak lütfen bi sakinleşin ve kendinize gelip milleti susturun. Bir ameliyat ne kadar başarısız geçerse geçsin, siz memnunsanız herkes memnun olur. Bu sebeple lütfen şunun farkına varın, yüzünüze bakılmayacak halde değilsiniz. Sadece burnunuz eskisine göre daha güzel olmamış hepsi bu.

Evet çok da başarılı bir ameliyat olmamış, yapılıp yapılmadığını anlayamadım.

Ancak lütfen bi sakinleşin ve kendinize gelip milleti susturun. Bir ameliyat ne kadar başarısız geçerse geçsin, siz memnunsanız herkes memnun olur. Bu sebeple lütfen şunun farkına varın, yüzünüze bakılmayacak halde değilsiniz. Sadece burnunuz eskisine göre daha güzel olmamış hepsi bu.
cok guzel bi yorumda bulunmussun afferin yani cani skkn olan bi insana anca boyle bi yorumda bulunabilirdi bi insan bravo ameliyat oldun yada olmadin koy bi fotografda bizde senin burnuna kusur bulalim

Back
X