Bir ay oldu:( ( resimli) yardım lütfen..

Ucuna yapilan isleme bagli. Dusme oluyor o kesin ama benimki pek incelmedi pek de islemyapilmadi ucuna gerci

Merak ettim burnunuzu rica etsem özelden burun resminizi atar mısınız? Ben düşme ve çökme olayından korkmaya başladım.bi inceleyip yorum yapar mısınız? ilerde kemik erimesi yaşlılık,, bu ve benzeri şeyler işin içine girdiğinde bu ameliyatları insanların boşuna olduğuna karar verdim..ciddi anlamda nefeslede ilgili olsa bu kadar şeye değmediğine kanaat getiren bi ben değilimdir inşallah..

Ucuna yapilan isleme bagli. Dusme oluyor o kesin ama benimki pek incelmedi pek de islemyapilmadi ucuna gerci

Yamuk semptum düzleştirildi kemer törpülendi.Ucunda düşüklük yapıp konuşunca oynayan kıkırdak var o kısım alındı törpülenip kıkırdaklar burun ucuna ve sırtına dikildi..bende yapılan işlem bu.elde kalan bana göre minnacık ufalmış.biraz daha büyüsem kaybolacak bi burun..

Arkadasim cok gecmis olsun. Cok uzuldum cidden :KK43: ben de yaptirdim 3.5 ay oluyor ve memnun degilim. Simdid3n revizyon arastirmasi yapmaya basladim resmen. Ayni doktora asla bir daha guvenmem. Sislik var incr guzel olacak diyorlar sa sisler indikce daha kotu oluyor bazen :KK43:
Sakin ayni doktora guvenme bir daha. Baksana kaile alip dogru duzgun hatasini bile kabul edip duzeltiriz dememis.
Ameliyat oldun mu canim doktor bukdun mu bende revizyon dusunuyorum ?

canım aynı sorunlar bende de var çok kötü benim burnum da hayattan soğudum:KK43: ama sakin olup revizyonumuz için başta yaptığımız hatayı yapmayarak iyi bir doktor bulmalıyız ne yazık ki doktorlar 3 kuruş para kazanıcaz diye biizm hayatlarımızla oynuyorlar benim de doktorum ne kadar vaadlerde bulundu sonuc cok kötü :KK43: umarım revizyon doktorumu doğru secerim çübkü 2. ameliyatımı kaldırmam cok zor:KK43:
Doktorunu sectin mi canim ?

arkadaşlar zamanında destek oldunuz çok teşekkürler derdimi paylaşan herkese. şu an harika hissediyorum. burnumu seviyorum. baya düzeldi ve yüzüme çok yakışıyor. şimdi bu konuyu açıp okuyacak arkadaşları merakta bırakmak istemediğim için son durumu yazıyorum. burnum gerçekten istediğim gibi oldu o yamuk yumuk hali kayboldu yüzüme oturdu. gözlerimin etrafı bile hep şişmiş yüzüm güzelleşti zaman geçtikçe. estetik operasyon geçirmek kolay bir şe değilmiş bunu da anlamış oldum insanın değişime özellikle de yüzünde olunca alışması çok zor oluyor. ameliyat hemen ertesi gün sonuç veren bir şey değil iyileşmek aylar sürüyor ama sonuca gerçekten değer. Ameliyat olduktan 3 ay sonra eşimle tanıştım ve tanıştıktan 6 ay sonra da evlendik:) ameliyat olduğumu bile unuttum eşime bu süreci anlatıp gülüyorum kendime. inşallah herkes için beklediği sonuç olur ama yeni ameliyat olanlar asla paniğe kapılmasın

arkadaşlar zamanında destek oldunuz çok teşekkürler derdimi paylaşan herkese. şu an harika hissediyorum. burnumu seviyorum. baya düzeldi ve yüzüme çok yakışıyor. şimdi bu konuyu açıp okuyacak arkadaşları merakta bırakmak istemediğim için son durumu yazıyorum. burnum gerçekten istediğim gibi oldu o yamuk yumuk hali kayboldu yüzüme oturdu. gözlerimin etrafı bile hep şişmiş yüzüm güzelleşti zaman geçtikçe. estetik operasyon geçirmek kolay bir şe değilmiş bunu da anlamış oldum insanın değişime özellikle de yüzünde olunca alışması çok zor oluyor. ameliyat hemen ertesi gün sonuç veren bir şey değil iyileşmek aylar sürüyor ama sonuca gerçekten değer. Ameliyat olduktan 3 ay sonra eşimle tanıştım ve tanıştıktan 6 ay sonra da evlendik:) ameliyat olduğumu bile unuttum eşime bu süreci anlatıp gülüyorum kendime. inşallah herkes için beklediği sonuç olur ama yeni ameliyat olanlar asla paniğe kapılmasın

Sevindim senin adina gerçekten, ödemlerinin tamamen kaybolmasi ne kadar ay aldi peki?

Back
X