Bir ay oldu:( ( resimli) yardım lütfen..

cok guzel bi yorumda bulunmussun afferin yani cani skkn olan bi insana anca boyle bi yorumda bulunabilirdi bi insan bravo ameliyat oldun yada olmadin koy bi fotografda bizde senin burnuna kusur bulalim
Hayal dünyasında yaşamayın, gerçek neyse herkes farkında. Çocuk mu avutuyoruz burda ya da avutulmak için mi yorum yapıyoruz?

Benim de burnum güzel olmadı. Resimlerim de Öncesi-Sonrası'nda mevcut girin bakın. Ama ben eskisiyle kıyaslıyorum burnumu. Eh diyorum idare eder.

Nasıl yorum yaptığımla uğraşmayın burada siz kendi işinize bakın. Daha fazla da münakaşaya girmeyin.

Hayal dünyasında yaşamayın, gerçek neyse herkes farkında. Çocuk mu avutuyoruz burda ya da avutulmak için mi yorum yapıyoruz?

Benim de burnum güzel olmadı. Resimlerim de Öncesi-Sonrası'nda mevcut girin bakın. Ama ben eskisiyle kıyaslıyorum burnumu. Eh diyorum idare eder.

Nasıl yorum yaptığımla uğraşmayın burada siz kendi işinize bakın. Daha fazla da münakaşaya girmeyin.
yorumlarini boyle yapicaksan hiccc yapma gerek yok tugceyle normalde de konusuorum ben sen hiccc merak etme bole yorumlar yapip daha insanlarin canini skmaya gerek yok herkez herseyin farkinda zaten senin solemene gerek yok ayrica bu mukasa degil senin yaptgn gaddarlik bu pskolojide olan bi insana asla boyle yaklasilmaz bunu demey calisiorum insanlar ne umutlarla ameliyata girio bi care olarak ameliyat olmus insanlara soruyo gecer mi kalir mi diye bu pskolojideki insana boyle bi yorum yapilmaz

Bu sizin naçizane fikriniz. Herkes sizinle aynı şekilde düşünmek ya da davranmak zorunda değil. Benim 'gaddar' bir insan olup olmadığıma klavye hafiyeliği ile karar veremezsiniz. Bir insana yakıştırma yaparken iki kere düşününüz. Yorumu size yönelik yapmadığım için, bu tarz bir cevap verme hakkına sahip değilsiniz.

Bu sizin naçizane fikriniz. Herkes sizinle aynı şekilde düşünmek ya da davranmak zorunda değil. Benim 'gaddar' bir insan olup olmadığıma klavye hafiyeliği ile karar veremezsiniz. Bir insana yakıştırma yaparken iki kere düşününüz. Yorumu size yönelik yapmadığım için, bu tarz bir cevap verme hakkına sahip değilsiniz.
tamam canim tamam hihi sen haklisin

hepsi şu an. 3 resim de yeni halim canım. yanlardan bakınca iki yan farklı, karşıdan bakınca da sola doğru yatık gibi duruyor çünkü sol burun kanadı sepsert kıkırdak ama sağ incecik. çok garip bi burun ya her yeri yamuk
Öncelikle geçmiş olsun. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar derler...Bunlar zor günlerin. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları. Zaman geçtikçe alışıyor insan. Ama aynaya bakınca daha güzel olabilir miydi diye düşünmeden edemiyorsun. Estetikte amaç mükemmellik değil eskisine göre daha iyi olması ve doğallık diyorlar. Ama sanıyorum sen eski burnun daha güzelmiş. Hele bir şişlikler insin o zaman durumu değerlendirirsin. Tekrar geçmiş olsun.

Canım sakncası yoksa uzaktam çekip de atabilirmisin bikaç fotoğraf . Yani anla yakın yerde yamuk gibi bi şişlik bende de bardı hatta elimi dokununca hissediodm geçti şükür . Eski halini de koyarsan seviniri önce ki burnun çok mu problemliydi çok işlem gördüyse oturması zaman alır

öylesine burun estetiği konusunu karıştırırken gördüm mesajını.ben kararsız bi insanım,her zaman röfle yaptırdığım kuaförüme röfle yaptırırım mesela,eve gelince beğenmem.ama sonra zaman geçtikçe,insanlarda 'aa saçların ne güzel olmuş' dedikçe alışırım,fikrim değişir,hakikaten güzelmiş bak,boşu boşuna kendi kendimi yedim derim.
kulaklarım estetik,sol kulağım damarım açıldığı için estetiği bozulup ikinciye dikildi.bana sağdakine göre daha ayrık görünür.ama fotoğraflarda bakıyorumki ikiside gayet normal kulaklar:KK70:ki benim doktorum 'içine sinmeyen bi durumda geliyosun,düzeltiyorum sorun yok' diyerek bana garantisini vermişti.

senin burnun önceden kemikliymiş anladığım kadarıyla,o kısım biraz şiş duruyo açıkçası,zamanla inecektir.hiçte bile kaldırılmasına falan gerek yok,ne öyle domuz burnu gibi,hem çok fabrikasyon oluyo,her estetikli burun aynı duruyo.ne güzel minnak bi burnun var işte,boşuna dert etme kendine.aradan bikaç ay geçsin,şişliklerin insin,baktınki içine sinmeyen bi durum var doktorunla görüşürsün,ki ben buna gerek kalacağını düşünmüyorum.bence sende benim gibi sonra fotoğraflarda kendini gördükçe beğeneceksin.elaleme ne bakıyosun sen,herkes her şeyi söyler.'ben beğendim valla,şu an sedece şişliklerim var,inince dahada güzel olacağını düşünüyorum.' de geç.kimsenin seni hayattan soğutmasına izin vermeHoppamillet sezeryan dikişini dert ediyo yaa,kışın külodun içinde,yazın bikininin altında kalan şeyide kafama takacaksam yaşamıyım daha iyi.

Canım daha genız bı resım atsan daha ıyı olur. bıde oncesı sonrası seklınde foto alırsak daha dogru yorum yaparız ama ben fotodan sankı yamuk gıbıme geldı üzülme nolur :(

kimse bişey demediğine göre kendimi aşağı atabilirim

canım öncelikle çok geçmiş olsun. seninle benzer problem yaşadım. ben de 18 yaşımdayken olmustum ilk ameliyatımı. kbb ciye olmuştum sorun var diye. sanki plastik cerrah burun içinden çok anlamazmış gibi yanlış bi algıya kapılmıştım. cocukluk işte. bende senin gibi ilk aylarımda alın kısmına yakın yerde şişlik oluştu. doktor 6. aya kadar geçer dedi, 10 yıl geçti hala orada duruyo malesef :( bunu seni üzmek için söylemiyorum sakın yanlış anlama ama şişlik olsa ble geçtğinde burun belk biraz kuculuyor ama şekli deişmiyor. suan bende ıkıncı ameliyatımı dusunuyorum araştırıyorum. burun ucum şişko kaldı. şişlik indi güya ama burun kanatlarım hala geniş.

ama şöyle bi durum da var ki, senın burnun kötü durmuyo. teselli için demiyorum. sadece yaptırmış gibi durmuyosun. doğal durmuş gibi. ama insan takınca fena takıyor. bende taktım burnuma, bana da kötü demiyorlar ama bana cok cırkın gelyor. revizyon dusunursen eger mutlaka en az bir iki sene bekle derim. hangi iyi doktor olursa olsun, daha kötü yapablirler. bir de yanlış hatırlamıyorsam kıkırdağı sana vermısler geri değil mi? onu doktorlar tekrardan kullanabılıyor gerektiğinde. yoksa kaburgadakı kıkırdagı alıyrlar yada kulak arkasından.

tekrardan geçmiş olsun. sadece biraz sabret derim. gözün alışacak.

Arkadasim cok gecmis olsun. Cok uzuldum cidden :( ben de yaptirdim 3.5 ay oluyor ve memnun degilim. Simdid3n revizyon arastirmasi yapmaya basladim resmen. Ayni doktora asla bir daha guvenmem. Sislik var incr guzel olacak diyorlar sa sisler indikce daha kotu oluyor bazen :(
Sakin ayni doktora guvenme bir daha. Baksana kaile alip dogru duzgun hatasini bile kabul edip duzeltiriz dememis.

Burun 2.ayinda guzel degilse daha da guzellesmiyor arkadaslar. 6.ayimdayim hicbir degisiklik yok sadece bi tik daha inceldi kabalik gitti. Ben de revizyon olcam insallah, goruntuyu de gectim ben nefes alamiyorum deviasyonumu almamis plastik cerrah.

Bende en son konuştuğumda 1ay oldu.
Burun 2.ayinda guzel degilse daha da guzellesmiyor arkadaslar. 6.ayimdayim hicbir degisiklik yok sadece bi tik daha inceldi kabalik gitti. Ben de revizyon olcam insallah, goruntuyu de gectim ben nefes alamiyorum deviasyonumu almamis plastik cerrah.

Peki aşağı düşme oluyor mu? Ucu? Uzama gibi gösterecek kadar? Ucu sivrilip?..

Back
X