öylesine burun estetiği konusunu karıştırırken gördüm mesajını.ben kararsız bi insanım,her zaman röfle yaptırdığım kuaförüme röfle yaptırırım mesela,eve gelince beğenmem.ama sonra zaman geçtikçe,insanlarda 'aa saçların ne güzel olmuş' dedikçe alışırım,fikrim değişir,hakikaten güzelmiş bak,boşu boşuna kendi kendimi yedim derim.
kulaklarım
estetik,sol kulağım damarım açıldığı için estetiği bozulup ikinciye dikildi.bana sağdakine göre daha ayrık görünür.ama fotoğraflarda bakıyorumki ikiside gayet normal kulaklar

ki benim doktorum 'içine sinmeyen bi durumda geliyosun,düzeltiyorum sorun yok' diyerek bana garantisini vermişti.
senin burnun önceden kemikliymiş anladığım kadarıyla,o kısım biraz şiş duruyo açıkçası,zamanla inecektir.hiçte bile kaldırılmasına falan gerek yok,ne öyle domuz burnu gibi,hem çok fabrikasyon oluyo,her estetikli burun aynı duruyo.ne güzel minnak bi burnun var işte,boşuna dert etme kendine.aradan bikaç ay geçsin,şişliklerin insin,baktınki içine sinmeyen bi durum var doktorunla görüşürsün,ki ben buna gerek kalacağını düşünmüyorum.bence sende benim gibi sonra fotoğraflarda kendini gördükçe beğeneceksin.elaleme ne bakıyosun sen,herkes her şeyi söyler.'ben beğendim valla,şu an sedece şişliklerim var,inince dahada güzel olacağını düşünüyorum.' de geç.kimsenin seni hayattan soğutmasına izin verme

millet sezeryan dikişini dert ediyo yaa,kışın külodun içinde,yazın bikininin altında kalan şeyide kafama takacaksam yaşamıyım daha iyi.