bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lightblue87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
761
715
103
kızlar sadece dertleşmek istedim. kafam artık darmaduman.
ailemdeki bir hastalıktan dolayı büyük aile üyeleri bize taşındı gibi bir şey- evde kediden rahatsız oldular, kediyle beraber ben de ayrıldım.
kedi, bana çok yakın oturan ve yalnız yaşayan erkek arkadaşımın evine taşındı, ben de onunla gittim kısacası. haftanın bir iki günü kendi evime dönüyorum geri kalan sürede orada kalıyorum.

fakat ilişki çok yeniydi. daha birbuçuk ay olmamıştı. 20 gündür falan da adamın evindeyiz.
ağırdan almak istiyordum bu ilişkiyi, şimdi karı kocaya bağladık. hani ilişkinin bu denli hızlı gitmesi, cazibemi kaybettirdi sanki.
ve biraz da kendimi sığıntı gibi hissediyorum- asla o hissettirmiyor yalan olmasın, aksine hep çok kibar, mutlu davranıyor- ama bana fazla geldi. biraz boğuluyorum ben.

bizi yük gibi görmesin diye sürekli temizlik yapan, hani maddi olarak ona katkıda bulunmaya çalışan falan birine dönüştüm. ne bileyim eşyalarımı ortada bırakmıyorum hep bir valiz gibi bir şeye koyuyorum, banyoda saç kremimi falan bile bırakmadan hemen topluyorum, sanki yokmuşum gibi düzeni bozulmasın gibi davranıyorum. kedim de çok usludur sağ olsun, varlığı yokluğu bir onun da ama hep yük gibiyim kendi adıma. ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. bazı yakın çevrem "bu iyi bir şey, evlenecekseniz birbirinizi tanımış olursunuz" diyor. tamam da zamanla da tanıyabilirdik ya.
ben 32'yim o 36.

sayfa 17'ye güncelleme ekledim, buraya da ekleyeyim...
GÜNCELLEME...
Kızlar dayım size yazdığım ilk günden beri hastanede yattı o yüzden ben de evime döndüm kediyle on gündür. hatta bu kez de erkek arkadaşım bana geldi bende kaldı. alıştık herhalde ondan oldu. dayım bir müddet daha hastanede kalacak gibi, çıkarsa gene bana yol gözüküyor.
fakat bu kez bir seçenek buldum. hemen kendi evimin karşısında bir 1+1 var kiralık. orayı tutacağım. bir yatak, bir tv, kanepe falan yeter herhalde 10 bine falan hallederim. istersem yemeğe, çamaşıra eve falan da gelebilirim çok zorlamaz. erkek arkadaşıma da ara sıra giderim, o da gelir ama kendi isteğimizle olur.

Son düzenleme:
Sanki kedi kendi gitti yerleşti adamın evine gibi anlatmışsınız , yani tamam evde olaylar olmuş ama siz niye gidip yerleştiniz hiç tanımadığınız bi adamın evine .

kediden ayrılamıyorum. 1.5 yıldır koynumda yatıyor. bir de kendi evimde ben bile fazlalık oluyorum şu dönem. yatağımı odamı vs kullanıyorlar. o yüzden. ama kedi kendi gitti yerleşti lafına güldüm :)

Cok sekermis konunuz
Bence karsinizdaki size yukmussunuz gibi davranmiyorsa siz de rahat olup tadini cikarin beraber yasamanin
Surekli ev isi de yapip adami alistirmayin buna
şükür yük gibi davranmıyor. kendi düzenini sürdürüyor. arkadaşları eşi dostu falan geliyor yani, memnun da oluyor bazen. sadece süreç nereye evriliyor kestiremiyorum. yani bu hastalık bitecek mi belirsiz, yani iyileşmesi zor hatta imkansız. ev tutayım dedim, burada ev var saçmalama diyerek engelledi. ama o da bu kadarını hayal etmemiştir herhalde. :))

aileniz bilyo mu orda yaşadığınızı 20 günlük için çok çok hızlı gidiyosunuz

hiç tek yaşayan arkadaşım yok, kediyle bizi kabul edecek de yok. kuzenime söyledim ama kuzenin eşi biraz mıymıy yapmış kediyi istememiş. resmen sokakta kaldık gibi oldu günlerce ağladım falan sonunda bu yolu buldum. ama bulduğum yol da ilişkimin canına okuyor bence.

Sanki kedi tek basina kararini alip gitti, istemeden gülümsedim yani

Peki size bu teklifi o kendiliginden mi yapti yoksa siz mi sordunuz yanina gelebilirmiyim diye?
Keske baska yakin bir arkadasinizin yanina filan gitseydiniz.

Bence iki secenek var: ya bir an önce ordan ayrilcaksiniz, cünkü rahat degilsiniz. Ya da o evde siginti ve yokmus gibi davranmayi birakip, normal bir sekilde yasayacaksiniz. Ya hep ya hic yani. Ortada duran kreminizden vs rahatsiz olacaksa, zaten orada kalmaya gerek yok.

Bence de azıcık öyle olmuş sanki ne diyelim insallah mutlu olursunuz evlenirsiniz

Ben bu konuya olumsuz yorum yapamam , esimle tanistiktan 1 ay sonra beraber yasamaya basladik 5 ay sonra da evlendik , bence tasini cikarin , cok dusunmeyin uzeeinde , rahatsiz oldufunu hissederseniz ev tutar ayrilirsiniz evinsen

Aman burada çoğu hanım böyle şeylere pek sağduyulu bakmıyor, dikkat.

Bence siz fazla kuruntulusunuz. Adamın sie negatif hissettirdiği bir durum yokmuş. Yaşlarınız da müsait. Umduğunuzdan hızlı gelişmiş sadece. Sizler için de bir fırsat.

Ama öyle her şeyinizi toplayıp etmeyin. Tamam yine tertipli olun da adama da aynı şekilde hissetirirsiniz böyle diken üstünde davranırsanız. İlişkiniz diken üstünde ilerlemesin.

Ev arkadaşı ya da misafir olmaya gelmemişsiniz ki, her şey yolunda giderse belki ileride eşiniz olacak bu kişi. Deneyim olarak bakın bu duruma.

Bilemedimya , mecbur kalmışsınızda yani ben olsam korkardım valla 1 ay çok kısa bir süre , he güveniyorsan okey . Yaptıklarında normal geldi bana insan çekinir tabi iş yapmak zorunda gibi hisseder kendini ama onun tavrı normalse çokta kasmaya boşver .

süreçte zaten sevgili olduğumuz için bazen sohbeti geçiyordu, bu hastalık işlerinin. eğer bize gelirse akrabalar benim çıkmam gerekir ev tutarım falan diyordum. o zamanlar hep "ne evi ev var ya işte" falan diyordu. hastamız eve geldiği gün de sabah gelip kendi aldı bizi eşyalarımızla. hani o teklif etti de süreç uzadı. ben bir iki haftada biter diyordum. 20 günden fazla oldu. ayrılırsam ev tutmam lazım, onu da üç aylık falan tutmalıyım. çok zorlayacak beni maddi olarak da.

ya aslında doğru söylüyorsunuz rahatlattı mesajınız beni. yani şimdilik evet arkadaş gibi evindeyim belki ama ileride eşim olacak kişinin yanındayımdır belki. olmazsa da zaten böyle bir dönemdi der geçerim. ne onun ne benim bir zorunluluğumuz yok birbirimize.
adam kötü hissetmeyeyim diye anahtar falan yaptırdı, gık demiyor açıkçası. sana çay yapayım, sana şunu vereyim diye geziyor. kediyle de arası efsane iyi. kedi aşık oldu resmen ona

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…