- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi lightblue87
-
iş, güç, ortak arkadaş vs durumundan 3-4 yıldır tanıdığım, konuştuğum biri. ilişki yeni başladı ama heyecanlı başlamıştık. şu an gayet mandalina soyup veriyorum ahuahuaBilemedimya , mecbur kalmışsınızda yani ben olsam korkardım valla 1 ay çok kısa bir süre , he güveniyorsan okey . Yaptıklarında normal geldi bana insan çekinir tabi iş yapmak zorunda gibi hisseder kendini ama onun tavrı normalse çokta kasmaya boşver .
teşekkür ederim... ve cidden bazen oluyo o ya... kedinin resmini atıyorum o işyerindeyken, kedi seni özledi diyorum. ahahahBenn özlemedim ki seniii kedi ozledi,,, cagir onu gelsin diyeee bana kendi soyledi
Adami yeni tanidiginiz icin temkinli olarak yaklasmaya devam edin derimm
işte yük müyüm diye. eskisi gibi mucuk mucuk değiliz, hani daha karı koca moduna geçtik ondan sanırım biraz huzursuzlanıyorum.Ne olacak ki tanimis olursunuz
ben ara sıra gittim evinde kaldım ama yerleşmek fazla geldi :))Ben hic sabirli birisi degilim,
Hele ki yaslar da uygunsa baxi seyler hizli gelissin isterim, o yuzden bana da olumlu gorundu konunuz.
Rahatsiz olsa karsi taraf illa ki belli ederdi.
Ama siz de boyle misafirlikten ciktiginizi bilerek davranmalisiniz.
Daha çok kafanı taşlara vurursun da gelmez bu günler.. Benden söylemesihiç tek yaşayan arkadaşım yok, kediyle bizi kabul edecek de yok. kuzenime söyledim ama kuzenin eşi biraz mıymıy yapmış kediyi istememiş. resmen sokakta kaldık gibi oldu günlerce ağladım falan sonunda bu yolu buldum. ama bulduğum yol da ilişkimin canına okuyor bence.
hastamız kanser, yani iyileşirse evden çıkacaktı ama iyileşecek gibi gözükmüyor. ölümünü bekliyor gibi de olmak istemiyorum ama o zaman dönebilirim ancak.Peki ne kadar daha sürecek bu durum?
Ben olsaydım başka bir çözüm bulurdum muhtemelen, istemezdim açıkçası 1 aylık sevgilimin evine yerleşmek :)
Yani belli bir gün var mı, şu kadar gün sonra evime donebilecegim diyor musunuz?
Mesela umarım olmaz ama su an bir tatsizlik yaşasanız sevgilinizle nereye gideceksiniz?
Dert ariyorsunuz kendinize gibi geldi bana.tadini cikarin birlikteliginizinişte yük müyüm diye. eskisi gibi mucuk mucuk değiliz, hani daha karı koca moduna geçtik ondan sanırım biraz huzursuzlanıyorum.
hastamız kanser, yani iyileşirse evden çıkacaktı ama iyileşecek gibi gözükmüyor. ölümünü bekliyor gibi de olmak istemiyorum ama o zaman dönebilirim ancak.
dün hastaneye yatırdık tekrar, bugun hemen kedimi aldım eve geldim ama çıktığı anda yine aynı süreç devam edecek.
ve şu an siz sorunca fark ettim, tatsızlık yaşasam gidebileceğim kimse yok gibi. çünkü kırıldım da. kzenime teklif etmiştim gelebilir miyiz diye eşi istememiş kediyi. bir büyük dayım var belki ona gidebilriim bir iki gün için. uzun vade için kediyle gidecek yerim yok.
ben ara sıra gittim evinde kaldım ama yerleşmek fazla geldi :))
mesela bulaşık eldiveni almak istiyorum ama adam "kıza bak geldi yerleşti" demesin diye alamıyorum :))
Amaan boşver o zaman ya , ohoo ben yeni tanıdın sandım , yaşlarda küçük değil zaten yani öyle kendimi ağırdan satamadımmı gibi düşünme hiç , kendiliğinden gelişmiş olaylar . Oh adamada iyi olmuştur valla daha ne olsun :)iş, güç, ortak arkadaş vs durumundan 3-4 yıldır tanıdığım, konuştuğum biri. ilişki yeni başladı ama heyecanlı başlamıştık. şu an gayet mandalina soyup veriyorum ahuahua
kedi tapıyor resmen. inanamıyorum öyle diyeyim. bana gelmiyor, adamın kucağından inmiyor. "hadi beni bi öp oğlum" diyorum, adama bakıyor. adam "öp anneni" derse öpüyor. aşırı kıskanıyorum ahahhaKedi nin kararına saygı duymak lazımcom güldüm ama bence tadını çıkarın gayet normal
1.5 yaşında ablası. evin sahibi gibiydi zaten kendi evimizdeyken de. buraya da yerleşti şimdi, erkek arkadaşıma "sobayı aç ısıncam" diye işaret yapıyor, açtırıyor. "çeşmeyi aç su içcem" diyor içiyor falan. gayet onun sözü geçiyorKedi reşit mi? Fazla özgür geldi bana doğru değil bu. Bir de anasını sürüklüyor peşinden. Ne günlere kaldık ya Rab.
1.5 yaşında ablası. evin sahibi gibiydi zaten kendi evimizdeyken de. buraya da yerleşti şimdi, erkek arkadaşıma "sobayı aç ısıncam" diye işaret yapıyor, açtırıyor. "çeşmeyi aç su içcem" diyor içiyor falan. gayet onun sözü geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?