bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iş, güç, ortak arkadaş vs durumundan 3-4 yıldır tanıdığım, konuştuğum biri. ilişki yeni başladı ama heyecanlı başlamıştık. şu an gayet mandalina soyup veriyorum ahuahua

Ben hic sabirli birisi degilim,
Hele ki yaslar da uygunsa baxi seyler hizli gelissin isterim, o yuzden bana da olumlu gorundu konunuz.
Rahatsiz olsa karsi taraf illa ki belli ederdi.
Ama siz de boyle misafirlikten ciktiginizi bilerek davranmalisiniz.

Benn özlemedim ki seniii kedi ozledi,,, cagir onu gelsin diyeee bana kendi soyledi
Adami yeni tanidiginiz icin temkinli olarak yaklasmaya devam edin derimm
teşekkür ederim... ve cidden bazen oluyo o ya... kedinin resmini atıyorum o işyerindeyken, kedi seni özledi diyorum. ahahah

Peki ne kadar daha sürecek bu durum?
Ben olsaydım başka bir çözüm bulurdum muhtemelen, istemezdim açıkçası 1 aylık sevgilimin evine yerleşmek :)
Yani belli bir gün var mı, şu kadar gün sonra evime donebilecegim diyor musunuz?
Mesela umarım olmaz ama su an bir tatsizlik yaşasanız sevgilinizle nereye gideceksiniz?

Ben hic sabirli birisi degilim,
Hele ki yaslar da uygunsa baxi seyler hizli gelissin isterim, o yuzden bana da olumlu gorundu konunuz.
Rahatsiz olsa karsi taraf illa ki belli ederdi.
Ama siz de boyle misafirlikten ciktiginizi bilerek davranmalisiniz.
ben ara sıra gittim evinde kaldım ama yerleşmek fazla geldi :))
mesela bulaşık eldiveni almak istiyorum ama adam "kıza bak geldi yerleşti" demesin diye alamıyorum :))

Daha çok kafanı taşlara vurursun da gelmez bu günler.. Benden söylemesi

hastamız kanser, yani iyileşirse evden çıkacaktı ama iyileşecek gibi gözükmüyor. ölümünü bekliyor gibi de olmak istemiyorum ama o zaman dönebilirim ancak.
dün hastaneye yatırdık tekrar, bugun hemen kedimi aldım eve geldim ama çıktığı anda yine aynı süreç devam edecek.
ve şu an siz sorunca fark ettim, tatsızlık yaşasam gidebileceğim kimse yok gibi. çünkü kırıldım da. kzenime teklif etmiştim gelebilir miyiz diye eşi istememiş kediyi. bir büyük dayım var belki ona gidebilriim bir iki gün için. uzun vade için kediyle gidecek yerim yok.

Hastanız için çok üzüldüm, sizin durumunuz da zor. Evcil hayvanım yok o yüzden belki sizi yeterince iyi anlayamam ama ben olsaydım bu misafirlik olayını da fazla uzatmak istemezdim en kötü kediyi ona bırakır eve dönerdim. Şu durum sizin için bir fırsat olur mu emin değilim tanıma açısından, çünkü zaten ilişkiniz daha çok çok yeni. Herşeyin şu an güzel toz pembe olması doğal.
Neyse maalesef geçici bir süreç zaten, fazla kafanıza takmayın. İletişiminiz de iyi tadını çıkartın, kaybedecek birşeyiniz yok sonuçta.

ben ara sıra gittim evinde kaldım ama yerleşmek fazla geldi :))
mesela bulaşık eldiveni almak istiyorum ama adam "kıza bak geldi yerleşti" demesin diye alamıyorum :))

Yerlestim deyin siz de rahatlayin bence:)
Hem guzel gidiyorsa neden dertlenesiniz ki.
Adam acisindan dusunuyorum, zaten memnun olmasa bir sekilde soyler yani

Ben özlemedim seni kedi özledi şarkısı geldi aklıma ☺ yük olsan söylerdi adam ya bence onluk sorun yok ama denon acından sıkıntılı olmuş

iş, güç, ortak arkadaş vs durumundan 3-4 yıldır tanıdığım, konuştuğum biri. ilişki yeni başladı ama heyecanlı başlamıştık. şu an gayet mandalina soyup veriyorum ahuahua
Amaan boşver o zaman ya , ohoo ben yeni tanıdın sandım , yaşlarda küçük değil zaten yani öyle kendimi ağırdan satamadımmı gibi düşünme hiç , kendiliğinden gelişmiş olaylar . Oh adamada iyi olmuştur valla daha ne olsun :)

Kedi nin kararına saygı duymak lazım com güldüm ama bence tadını çıkarın gayet normal
kedi tapıyor resmen. inanamıyorum öyle diyeyim. bana gelmiyor, adamın kucağından inmiyor. "hadi beni bi öp oğlum" diyorum, adama bakıyor. adam "öp anneni" derse öpüyor. aşırı kıskanıyorum ahahha

Kedi reşit mi? Fazla özgür geldi bana doğru değil bu. Bir de anasını sürüklüyor peşinden. Ne günlere kaldık ya Rab.
1.5 yaşında ablası. evin sahibi gibiydi zaten kendi evimizdeyken de. buraya da yerleşti şimdi, erkek arkadaşıma "sobayı aç ısıncam" diye işaret yapıyor, açtırıyor. "çeşmeyi aç su içcem" diyor içiyor falan. gayet onun sözü geçiyor

Yirim :) çok severim kedileri ama sahiplenmeye asla cesaret edemedim. Evlat gibi olur çünkü. Doğurduğuma zor bakıyorum, bir canın sorumluluğunu daha almak cesaret edeceğim bir durum değil. Benim yerime de mıncırın özgür ruhu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…