- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.125
- 798
- Konu Sahibi burcumsu12
Kızlarrr sevgiliyken nişanlıyken aldatılabilirmiişizzz sadece evlilikte cısss mışşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki evli değilken aldatma sayılmıyor yeni mi öğrendin sen dahaKızlarrr sevgiliyken nişanlıyken aldatılabilirmiişizzz sadece evlilikte cısss mışşşş![]()
bizde herkesin başına gelebilir diyoruz, tek fark önemsemeyelim, görmezden gelelim demiyoruz da vuralım dötlerine tekmeyi diyoruz.kimse kimseye muhtaç değil, bir aylık evlilikte aldatıldığımı öğrensem ben böyle yaparım. evlilikten önce aldatma aldatma sayılmıyor mu? o kişiyle birlikte ve evlilik yolundasın. burada demiyor muyuz hep sevgiliyken bir kere aldatan evlilikte de aldatır diye.Konu fake sanırım ama şunu yazayıp gıdeyom fazla esıp gurlemeyın kızlar buyuk konuşmamak gerek bırılerını gurursuxlukta falan ıtham edıp daha buyuk gurursuzluklar yapanlar gördüm kaç yaşında insanım emın olun hayat tecrübeme guvenın
Bu erkektir yapar degıl gerçekçı olmaktır herkes kendı ışıne baksın bık bık konuşurken bılmış bılmış dünya başınıza yıkılmasın sonra
E bu sitede bunun için varım ayol . Eğitim alıyorum gün gün irkeklerrr hakkındaTabi ki evli değilken aldatma sayılmıyor yeni mi öğrendin sen daha
kaç yaşında insanım emın olun hayat tecrübeme guvenın
Konuymus fake hesapmis vs geçtim de, şu yoruma kayitsiz kalamadim. Yahu bir ilişki evlilige evrilmeden once (ki evlilik olmak zorunda da degil ayrica), sevgililik olur dimi? Bu süreçte iki kisi birbirini olcer tartar bicer, oyle ya da böyle bsyler yasanir, güven, sadakat, sevgi, saygi gibi aşamalar yasanir, uygun oldugu düşünülüyorsa evlenilir (veya iliskiye devam edilir). 2 kişi arasinda yaşanan o süreçteki samimiyet, güven, sevgi, sadakat hic bsy, ama 3. Bir birime karsi verilen imza her şey oyle mi? Yok artık daha neler...... Imza varsa iliski var, imza yoksa ilişki yok. Ya dumduz bir arkadaşlıkta bile aldatmaca, kandirmaca varsa arkadasligini bitirirsin, o kisiyle bir daha görüşmezsin vs, o zaman aramizda bi imza yoktu saylanmaz mi diceksin. Yapmayın gozunuzu sevem. Aldatmak, aldatmaktir.. kazık kaziktir... Karaktersizlik, karaktersizliktir.... imzalı da oyleeee, imzasiz daBen evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.
Ben şöyle düşünüyorumMerhabalar , bizim ailenin kaderinden midir yoksa erkekler mi bu kadar sık aldatır oldu bilmem ablamın aldatıldığını öğrendik. Ablam yaklaşık bir ay önce evlendi. Babamı çok zor ikna ettiler bu evliliğe. Çok çabaladı. Tam mutluluğa kavuştum derken mailde yakaladığı mesajlarla sarsıldı. (Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış
Çok sarsıldı ama yüzleşmedi. Şu an daha bir aylık evliyken ayrılmak ağrına gidiyor cesaret edemiyor yüzleşirse de affetmekten aldatılmayı kabul eden kadın olmaktan korkuyor. Düşünmekten uyuyamıyoruz nedir bu işin doğrusu?
Ay çok tatlısınİyi ki şunu söylediniz. Biz hepimiz 18'lik uçuş uçuş genç kızlar olarak 0 hayat tecrübemizle yorum yapma hadsizliğine düşmüştük.
Ben ikna oldum.
sizin başınıza gelince her erkek yapıyor huzurumu bozmaya gerek yok dersiniz ..."gerçekçi" olarak değil gerçekten kendi yerinize koyarak cevap verseniz daha iyi olur sanki.. sizde yanlış anlaşılmaya mahal vermemiş olursunuzSızın köye selamlar ben oh aldatsın benı demıyorum heralde sadece yapan çok dıyorum herkesin başına gelebilir
Gerçekçi ve oldukça da geniş maşallah.Ben gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlar
Ben yorumdan ya aldattığını ya aldatıldığını tahmin etmiştim, kafada normalleştirmiş kötü hissetmemek için.Siz aldatılıp boşanan biri olarak, bu yorumun size ait olduğuna inanmakta zorlandım
Saçmalardan seçmeler. Buna kaba etiyle gülenin midesi geniş demek ki. Nikah cüzdanı adamın karakterini mi değiştirecek yoksa kadının aldatıldığı gerçeğini mi? Zaman aşımına mı uğruyor adamın yediği haltlar?Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
Aldatma durumu yaşam tarzına göre değişen bir şey değildir aldatma aldatmadir.. cinsel birliktelik yasamamislarsa sadakat başlangıcini evliligin başlangıcı olarak kabul edip olanı yasanmamis saymaktan bahsediyorsunuz fakat bu sadakatsizlik yapılmadığı anlamına gelmemekle beraber evlenmeden önceki beraberliği ancak cinsellik varsa kabul ettiği anlamına gelir ve bu son derece yanlış duygusuz bir yaklaşımdir. Bu bağlamda evlendikten sonra da Olabilecek bir aldatma eylemi yalnizca cinsel birliktelik varsa kabul görmüş sayılır ve enişte bozuntusu fiziksel olmasa da iletişim kurarak eşini duygusal anlamda aldatmaya devam edebilir.Durumun aldatma sayılıp sayılmayacağı kişiliklere göre, kişilerin yaşam tarzlarına göre değişen bir konu.
Kimine göre sevgiliyken partnerle cinsel birliktelik varsa evet bu bir aldatmadır
Kimine göre evlilikten önce yapılanlar evlilik hayatında aldatma değildir
Kimine göre ise sadece duygusal bir beraberlik varsa bile başkasıyla cinsel birliktelik aldatmadır
Bunu burada tartışmanın konu sahibine ve kardeşine bir faydası olduğunu düşünmüyorum ve bu nedenle de kendi fikrimi savunup tartışmaya katılmayı gerekli görmüyorum.
Konudaki erkek kişisinin de karakteri ve evlilikte sadakate gerçek bakış açısını bilmiyoruz. Doğrudur veya yanlıştır ama kadın veya erkek eğer öncesinde birlikte cinsel paylaşım yaşamıyorlarsa sadakat başlangıcını evlilik gereği olarak ve evliliğin başlangıcı olarak kabul edip devamında son derece eşine sadakatli ve bağlı olan bir çok insan tanıyorum
Tüm bunlara dayanarak diyorum ki kardeşinizin kararında fazlaca müdahil ve etkili olmayın. Kararını, hislerini sakince ve mantıklı bir şekilde düşünerek kendisi versin. Siz sadece her durumda yanında ve destekçisi olacağınızı hissettirin
Konuyu evlilik öncesi ve geçmişte kalmış bir konu olarak görmeye karar verirse de mutlaka bunu eşiyle konuşsun. Evliyken böyle bir durumla karşılaştığı anda bu evliliği kesinlikle bitireceğini, şu anda bile kişiye güveninin büyük ölçüde sarıldığını anlatsın. Ciddi tepkili ve kararlı olsun. Eski ilişkisi hakkında taleplerini dile getirsin ve adamın görsel /işitsel olarak bunları gerçekleştirmesini izlesin. Güvenimi tekrar kazanamazsan bu iş biter 'i iyice kafasına soksun ve devamında ciddi bir şekilde tepkili olsun.
Ve tabii ki ciddi olarak gözlemlesin eşini..
Doğrudur veya yanlıştır ama kadın veya erkek eğer öncesinde birlikte cinsel paylaşım yaşamıyorlarsa sadakat başlangıcını evlilik gereği olarak ve evliliğin başlangıcı olarak kabul edip devamında son derece eşine sadakatli ve bağlı olan bir çok insan tanıyorum
Fakemişsiniz demek. Burada takılan 2-3 hasta kişi var sürekli hikaye uyduruyorlar. Acilen tedavi olmaları gerek.Merhabalar , bizim ailenin kaderinden midir yoksa erkekler mi bu kadar sık aldatır oldu bilmem ablamın aldatıldığını öğrendik. Ablam yaklaşık bir ay önce evlendi. Babamı çok zor ikna ettiler bu evliliğe. Çok çabaladı. Tam mutluluğa kavuştum derken mailde yakaladığı mesajlarla sarsıldı. (Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış
Çok sarsıldı ama yüzleşmedi. Şu an daha bir aylık evliyken ayrılmak ağrına gidiyor cesaret edemiyor yüzleşirse de affetmekten aldatılmayı kabul eden kadın olmaktan korkuyor. Düşünmekten uyuyamıyoruz nedir bu işin doğrusu?
Niye dünya basımıza yıkılsın? Aldatılınca dünya basımıza mı yıkılıyor? Hayattan tek beklentisi koca olan kadın bakış açısı bu herhaldeKonu fake sanırım ama şunu yazayıp gıdeyom fazla esıp gurlemeyın kızlar buyuk konuşmamak gerek bırılerını gurursuxlukta falan ıtham edıp daha buyuk gurursuzluklar yapanlar gördüm kaç yaşında insanım emın olun hayat tecrübeme guvenın
Bu erkektir yapar degıl gerçekçı olmaktır herkes kendı ışıne baksın bık bık konuşurken bılmış bılmış dünya başınıza yıkılmasın sonra