bir aylık evliyiz eşim askere gidecek ona özel ne yapmalıyım

selam canim,

öncelikle bir aylik evliyken askere gidecek olan esine simdiden hayirli teskereler diliyorum. sana da Allah güc kuvvet versin beklerken.

söyle güzel bir aksam organize edebilirsin mesela. istersen evde onun icin cok güzel yemekler yapip, ya da disarda bir yerde yemek yeyip eve gelebilirsiniz. kücük bir oyun yapabilirsin. yedi numara dizisinde vahit amcanin zeliha yengeye yaptigi bir sürpriz vardi, cok güzel ve romantikti. eve gelen zeliha yenge ev terliklerinin icinde bir notla karsilasiyor, notda yemek odasina git cünkü... yaziyor. yemek odasina giden zeliha yenge orda bir gül ve bir not buluyor, notda mutfaga git cünkü... bu böyle devam ediyor. en son oyun kendi odalarinda bitiyor ve en son not: cünkü seni seviyorum.... ben cok ama cok duygulanmis ve begenmistim. sen de buna benzer bir sey yapabilirsin. :97:

bence sıradışı, onu heyecanlandıracak ve deyim yerindeyse aklını uçuracak birşey yapın çok faydası olacağına eminim

Not: nasıl birşey olacağı sizin hayal gücünüze kalmış artık

iki defa gelmiş mesaj, pardon =)

Son düzenleme:
fikirler çok güzel..az bir zamanım kaldı ama evden dışarı çıkmıyor izinde old. için.bende bütün gün işteyim..artık bulacaz bişiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…