İşte var mı o kişi :) heyecanlandırsın ansızın.Cok mantikli dusunuyorsun. Onu tamamen silmen icin yeni birinin seni heycanlandirmasi gerekir. :)
Var tabi. Disarda göz kirpmak icin seni bekliyor.İşte var mı o kişi :) heyecanlandırsın ansızın.
Var tabi. Disarda göz kirpmak icin seni bekliyor.
Karamsar olma. Cik disari, gez, toz. Bak bakalim analar neler doguruyor
Yürü beee, kim tutar seniartık öyle yapmaya karar verdim bakalım analar neler doğurmuş :)
Amaaan züğürt tesellisi işte, bir şizofren aşık diyelim bir gün öyle bir gün böyle. Deli deli kafayı yediYürü beee, kim tutar seni
bizimde bugün 21 gün oldu ayrılalı ilk 12 gün çok çırpındım bitmesin diye peşinden koştum bsktım olmuyor susmayı denedim kendime söz verdim yıl başından buyana aramıyorum ama çok özledim onu fallara sardım bu sitede bile çok kişiye rica ettim ama bakan olmadı o kadar içim yanıyorki bir iyiiym bir kötü doğum sancısı gibi vurdumu dayanılmaz şuan da girdi yine içime o kadar canım yanıyorki bunu en iyi bilen kendisiydi üstüne titrerdim neler yapmadımki onun için hiç yoktan terketti ailesiyle tanıştırdı akşamıda kavga ettik bunalmış mış çok sevmek suçmuş biz başka illerdeyiz çok sıkıyormunasıl sıkmayımki aldattı beni bitirmiştim özür diledi bir anlık dedi aldattıgıda eski sevgilisiydi daha doğrusu cinsel egosu affetmemeliymişm ama şuan gelse yine affetmem diyemem çok özledim onu her yerde hayali izi var resimlerimizi bile silemedim teşefonum bizle dolu donmasına ragmen silemiyorum nasıl gececek bu acı bilmiyorum kendi kendime konuşur oldum nasıldık ne hale geldik ne hayallerimiz vardı hepsi yarım kaldı nasıl kıydı bize bilmiyorum görme şansımda yok onu ben aramamaya çalışıyom oda aramaz zaten benim aramam fayda etse arardım ama daha fazla küçülmekten başka birşeye yaramaz o arasa belki aramıyor iştebeddua edemiyorum kötü söyleyemiyorum kıramazdım kıyamadım belkide kaybedişim ondandır bilmiyorum
En güzeli susmak, sessiz kalmak aramayın, sormayın merak etsin sizi. Özlerse ve seviyorsa zaten gelir ama tersi ise giden gitmiştir, acınızı yaşamaktan başka çare yok maalesef. Gün geçti acınız hafifleyecek ama sizi çok iyi anlıyorumbizimde bugün 21 gün oldu ayrılalı ilk 12 gün çok çırpındım bitmesin diye peşinden koştum bsktım olmuyor susmayı denedim kendime söz verdim yıl başından buyana aramıyorum ama çok özledim onu fallara sardım bu sitede bile çok kişiye rica ettim ama bakan olmadı o kadar içim yanıyorki bir iyiiym bir kötü doğum sancısı gibi vurdumu dayanılmaz şuan da girdi yine içime o kadar canım yanıyorki bunu en iyi bilen kendisiydi üstüne titrerdim neler yapmadımki onun için hiç yoktan terketti ailesiyle tanıştırdı akşamıda kavga ettik bunalmış mış çok sevmek suçmuş biz başka illerdeyiz çok sıkıyormuşum nasıl sıkmayımki aldattı beni bitirmiştim özür diledi bir anlık dedi aldattıgıda eski sevgilisiydi daha doğrusu cinsel egosu affetmemeliymişm ama şuan gelse yine affetmem diyemem çok özledim onu her yerde hayali izi var resimlerimizi bile silemedim teşefonum bizle dolu donmasına ragmen silemiyorum nasıl gececek bu acı bilmiyorum kendi kendime konuşur oldum nasıldık ne hale geldik ne hayallerimiz vardı hepsi yarım kaldı nasıl kıydı bize bilmiyorum görme şansımda yok onu ben aramamaya çalışıyom oda aramaz zaten benim aramam fayda etse arardım ama daha fazla küçülmekten başka birşeye yaramaz o arasa belki aramıyor iştebeddua edemiyorum kötü söyleyemiyorum kıramazdım kıyamadım belkide kaybedişim ondandır bilmiyorum
Ne olursa olsun iletişime geçmiş işte, peki sonuç ne oldu?Of ya hesap numarasi istemek için yazmis dukkanina mal gondermistim borcu vardi bana acaba onumu bahane etti yoksa başka turlumu
Ayy benimki watsaptan slm yazmis hic beklemiyordum acaba ne amaçla yazmis olabilir ki sok oldum bu bile mucize ozlrmismidir acaba
bazen büyü bozuluyor işte maalesef neden? Niçin? Akıl almıyor ama bir şeyler oluyor ve gidiyorlar. Ama eminim beraber olduğunuz zamanlarda o da seni sevmiştir, yalanmış diye düşünme dediğim gibi bitmemiş bir şeyse gelir. Ama onda bittiyse mümkün değil gelmiyorlar maalesef. Örnek ben, şuan hayatında başka biri var ilk duyduğumda yaşadığım acıyı tarif edemem ama insanoğlu zamanla her şeye alışıyor, onsuzluğa alışıyorsun, başka bir kadının varlığına alışıyorsun ve ne acıdır kiii seve seve unutmak zorunda kalıyorsun, unutmak buysa eğeraramıyorum sormuyorum acaba özlemişmidir merak edermi bilmiyorum zaten sevseydi bize kıymazdı yaşadıklarımıza bakıyorum yaptıklarına bakıyorum hangisi yalan aklım almıyor
Sonuç hesap numarasi istedi mutlaka gönder dedi ama telefonunu görünce ters düz oldum acaba dedim acaba ama sonu sadece hesap numarası bilmiyorum onumu bahane etti yoksa o niyetlemi yazdi çünkü silmistim numarasini watsaptan hicbiseyimi göremiyordu son görülme fln yada engellimiyim diye denedi acaba iste aytiligi kabullrnrmeyince sadece bir slm yazmasiyla bin bir soru buluyoruz kendimizceNe olursa olsun iletişime geçmiş işte, peki sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?