Bir AYRILIK hikayesi daha

Belki beninkide bulmuştur birini ama bulsada su aşamada gelip geçici olacagini düşünüyorum evet sevmiştir güzel zamanlarimiz oldu farklı illerdeydik çok emek verdik her hafta geldi gitti emek coktu bunlar yalan olamaz ama sonuca bakunca akil almiyir işte ha birşey daha 2 yil önce benden ayrilan biri vardi bu kadar sarsmamisti beni ama sonuç olarak benden küçük diye beni birakmisti brnimkinden ayrilir ayrilmaz msj yazmaya basladu ne hikmetse nasil tesadufse dunde tekrar baslayalim dedi bir sans daha dedi herşeyi unutturacam dedi neden boyle olurki zamanında beni üzmüştü dun carsida alışveriş yaparken 1 saate yakin sokaklarda bekledi ben istemedim kendi bekledi içimden dedim zamaninda sende çektirdin haline bak acaba onuda öyle gorurmuyumki dedim

İşte neden böyle olur ki sen vazgeçtiğin kendi hayatını yaşamaya başladığın zaman geri dönüyorlar ama o zaman iş işten geçmiş oluyor, sanırım gidenden vazgeçmek ( kolay değil ama) gerekiyor. Yaydığımız enerjiden midir nedir? Bilmiyorum ama bu hep böyle oluyor maalesef. Umarım geç olmadan döner, tekrar başlarsınız bıraktığınız yereden daha güzel

Verseydin sende hesap numarasını hiç umrunda değilmiş gibi. Umursamazlık bunlara vuruyor fena halde

ay ne bilim vermedim hım sorun degil yazdım sadece tmm mutlaka gönder yazdı başka bişey yok

bir kitao kumuştumm ona benzer şuan ismini hatırlamıyorum ama gerçekten düşüncelerimizle enerji veriyormuşuz ama elde degil işte keşke dönse ya o kadar çok istiyomki benim için doğru insanmı dersen emin degilim evlensekte çok zorluklar yaşayacagız biliyorum maddi manevi eşinden ayrılmış çünkü ama istiyom işte herşeyi göze almıştım aslında özünde çok iyi anlaşıyordukta inadı ve siniriydi sorun bunuda çok konuştuk kendide diyordu ama hiç bişey yokken bitti dedi

diğeri hiç umrumda degil biliyormusun sabahları günaydın akşam ayrı dün bide tekrar şans o kadar itici geldiki bide tesadüf tam onun bitirdiği zaman denk gelmesi

Umarım her şey istediğiniz gibi

İnşallah canim ya o kadar istiyorum ki dönmesini 2 gündür rüyamda baristigimizi goruyorum

İşte ilahi adalet ne demişler at gibi gider it gibi döner :)
Ay evet buda at gibi gitsin it gibi gelsin ama ben soğumadan gelsin yoksa donusum öyle beni terk edenlerde hep yasadim bunu it gibi pişman oluyorlar ama is isten geçiyor ben çok fedakarlik yapiyom iliskilerimde iz birakiyom galiba benim gibisini bulamaz

Heh şöyle öyle düşün senin gibisini bulamaz tabi, pişman olacaktır elbet sen sadece neden? Niçin? Lerden kurtul. Kendin söyledin zaten gidenler geri dönüyor diye. Böyle düşün rahatla

Heh şöyle öyle düşün senin gibisini bulamaz tabi, pişman olacaktır elbet sen sadece neden? Niçin? Lerden kurtul. Kendin söyledin zaten gidenler geri dönüyor diye. Böyle düşün rahatla
Bu inat ama o günleri gorurmuyunki sitede tarotcu birakmadim yazmaktan kimsede bakmiyor o sorulardan kurtulan iyi tüm ki siz fal biliyormusunuz :)

Ay valla keşke bilseydin ne gzl olurdu normalde bu kadar fala düşkün değilim ama simdi çok idtiyorum

Evt bugün birşeyler oldu gündüz yazdi yine hesap numarasini bahane etti bende ise gitmiyom dedim aradi acmadim tekrar yazdi cevap vermedim aksam aradi önce acmadim biraz zaman sonra aramissin diye mesaj attim tekrar aradi acmadim 3 cü aramasina actim beni merak etmiş ise niye gitmedin diye bende sonra anlatirim dedim şimdide watsaptan yaziyo acaba neler olabilirki

akşam aradı beyimiz beni merak etmiş once açmadım 3 cü aramasında açtım biraz konuştuk ama normal arkadaş gibi en son kapatırken bişey diyonmu dedi ben bişey demiyom dedi bende bişey demiyom dedim kapattık özlemişim sesini sonra watsaptan sıradan bir iki kelime konuştuk arka arkaya gülücükler attık sonra sustuk boşunamı hevesleniyom acaba

Bugün yine ses cikmadi şuan içimde yine bir aci dönmeyecek belli oldu ben nazil atacam bu aciyi kalbimden öyle bir tutuyorki tarifsiz Duan ediyom allaha al içimden sevgisini diye beni sevmeyen birini nasilda Sevmiştim ne safmisim

Öyle düşünmeyin, aşk bu normal bu acıları yaşaman ama inan bu bir süreç ben de yaşadım aynı acıları ama geçiyor inanın bana geçiyor, zamanla alışıyorsun yokluğuna ama aramış, merak etmiş, size sakşn olmak ve sadece sabretmek düşüyor. Dibine kadar yaşayın acıyı, yaşayın ki çıkışınız da hızlı olsun. Döner bence o size güçlü gözükün bu dönemde ona

pazartesi içime sancı düştü beni ailesine götüreli bir ay olmuştu ayın 15 inde arkadaşım ses kaydı göndermiş ayrılık olmasaydı diye onu gönderdim ona duramadım yazdı arkadaşımın ismini söyleyip omu dedi evt dedim aglama ikonu gönderdim ne oldu dedi bugun ayın kaçı dedim 15 i dedi ne anlam ifade ediyor dedim 1 ocak dedi ocak degil ayın 15 olması dedim bilmem ney dedi ama biliyordu bence arkadaş boşuna göndermedi o şarkıyı dedim aglama ikonu gönderdim bugün bir ay oldu beni almaya geleli dedim aglama ikonu gönderdim şunu gönderme sevmiyom dedi bende kalp gönderdim bu iyimi dedim daha iyi dedi güldü nerdesin müsaitmısın dedi arayım dedi olur dedim aradı hepc kendinden bahsetti annesini sordum ailesini fln onların etkısı varmı dedim yok dedi hepsi benim kararım dedi özledim dedim sen özlemedinmi dedim yok dedi yemin et dedim güldü kıvırdı sonra haftaya gelebilirim fln dedi ama normal arkadaş gibi konuştu anlam veremiyom benle oynuyormu istiyormu istemiyormu yoksa oda kendiylemi savaşıyor ama şu gerçek sevmiyor sevse bu kadar dayanamazdı diye düşüünüyorum evet inat var ama seven inadıda yenmezmi?

yine içime bişeyler oturdu nefes alamıyorum sanki hiçbir yere sıgmıyorum tarifsiz bişey bir ay oldu adını anmadığım bir günüm yok ne zaman geçeçecek bu acı gitsin artık geçsin nasıl bişey bu ya tat tuz bırakmıyor canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…