yine içime bişeyler oturdu nefes alamıyorum sanki hiçbir yere sıgmıyorum tarifsiz bişey bir ay oldu adını anmadığım bir günüm yok ne zaman geçeçecek bu acı gitsin artık geçsin nasıl bişey bu ya tat tuz bırakmıyor canım acıyor
Bu şekilde biraz zor geçer acıyacak bu kaçınılmaz ama onu aramaya ve çaresiz olduğunuzu göstermeye devam ederseniz daha çok kaçar sizden. Bırakın o da sizi kaybettiğini düşünsün biranda yok olun mesela... Biraz uzak durmanız ikiniz için de iyi olacak ona zaman verin. Bu şekil davranmanız onu uzaklaştırır.
Onuda yaptim uzak durdum 10,cu gün aradi beni alt üst etti kendini hatirlatti geri çekildi bu birkaç gündür geceleri facelerde geziyor sanirim birini buldu artik dönmez
Bulurlar onlar hayatlarını yaşamaya devam ederken, gülüp eğlenirken, bizler ağlayarak hayatı erteliyoruz. Evet zor bir süreç, büyük dibe vuruş ama emin ol çıkmasını da bileceksin ama bu enerjinle kendini ve onu bloke ediyorsun. Seni çok iyi anlıyorum kim ne derse desin acını hafifletmeyecek, duymak istediğin tek şey evet bekle sana dönecek denilmesi ama emin ol dönmek isteyen kalbim acıyor diyerek dönüyor, çevremde buna çok şahit oldum, ama dönmeyecek olan dönmüyor benim tek bildiğim ve uyguladığım SABRET, BEKLE VE GÖR. Bırak şimdi ne yaparsa ne yapsın o senin şuan ki enerjinle besleniyor. Sen bu enerji akışını kes ya da yapmaya çalış. Kitap oku mesela seda diker- aslında giden erkek yoktur kitabını oku ya da onunbaşka kitaplarını iyi gelecektir sana.
Okumuştum o kitabi gerçekten enerjimizi aliyorlarmis dediğin gibi birkaç gün sonra arar yine gecen gün sordum birimi var diye yok dedi kafam karisik dedi kimse yok dedi senlede öyle konusuyoz dedi ama istegramdan çakma hesapla öğrendim biri olduğunu dul bir bayanmis 10 yadinda Kizi varmis ciddimi seviyonmu dedim kadin asik olmasin dedim yok dedi basta konuştuk evlilik olmaz dedi bnlede evlilik hayalleri kuruyorduk eşya muhabbetlerimiz vardi herşey bacak arasimi ya beni nsl unuttu bu kdr cabuk
Okumuştum o kitabi gerçekten enerjimizi aliyorlarmis dediğin gibi birkaç gün sonra arar yine gecen gün sordum birimi var diye yok dedi kafam karisik dedi kimse yok dedi senlede öyle konusuyoz dedi ama istegramdan çakma hesapla öğrendim biri olduğunu dul bir bayanmis 10 yadinda Kizi varmis ciddimi seviyonmu dedim kadin asik olmasin dedim yok dedi basta konuştuk evlilik olmaz dedi bnlede evlilik hayalleri kuruyorduk eşya muhabbetlerimiz vardi herşey bacak arasimi ya beni nsl unuttu bu kdr cabuk
Bence geçici bir heyecana kapılmış ama belliki başka birisi için gitmiş geri dönse bile için alacak mı? Bir kere yapan bir daha yapar. Gerçekten aşık olsaydı değil başka bir kadına dokunmak bakamazdı bile bunlar da acı gerçekler. Kendini suçlamayı ve sorgulamayı bırak artık derim ben ama tabi ne desem boş.
Önce yoktu baskasi buna eminim bu yeni bir haftalık mevzu belki oda benim gibi unutma gayretinde daldan dala gidiyor ama ne olursa olsun evet haklisin sevse yapmazdi dokunamazdi ama bide bakiyorum etrafima kim yapmiyorki o zaman kimse kimseyi sevmiyor evliler bilebyapiyor bunu onu savunmak için demiyorum ortamin insanlatin ne kadar bozulduğundan bahsetmek istiyorum acil kapi bulsunlar yeterki