Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Kopsa da kiyamet kurtulsak.
Gozlerimiz gormesin, kulaklarimiz duymasin boyle igrenclikleri.
Kapali kapilar arkasinda yasanan daha nicesinden haberdar bile.degiliz.
Allah'ım biz kulların katlanamaz olduk yasananlara, sen ne buyuksun ne ulusun.
Dindir masumlarin acılarını

Kusura bakmayın olay doğru bizzat kendisi annemlerin mahallesinde bu adam haklı olarak sinirliyiz heralde

Bir konuda devrim yapmak istiyorsanız kadınları eğiteceksiniz.
Kadın doğuran, büyüten, yetiştiren, koruyan, doğruyu yanlışı gösterendir.
Elbette bu sapıkça ve manyakça davranışlar engellenemez ama, bir kadın çocuğunu ilk olarak babasına karşı koruyacak.
Kendine zulüm edilmesine susar, gidecek yerim yok deyip psikopatlaro çekmeye devam ederse kaçınışmaz son bunlar, şaşırmamak lazım.
Ayrıca belirli bir yaşa kadar her gün vücut kontrolü yapmak şart oldu.
Bu banyo olabilir, cildimize bakım yapalım diye adlandırmak olabilir ama illakş hem beden hem de ruh sağlığı kontrolü yapmak da annenin görevidir.

Evet bir kız annesi olarak 4 yaşında bir çocuğa bile giydirdigime dikkat etmek zorundayım

hassasiyeti anlıyorum ama keşke mesele giyimle alakalı olsaydı işte kıbrıs'taki pislik oğluna tecavüz edip öldürmüş yani sapıklık bu düpedüz. isterseniz çuval giydirin. nedense konu sürekli giyime geliyor halbuki alakasının olmadığını ben batıda yaşayınca gördüm.

ayrıca bu haberler eş seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. kocalarınızı iyi seçin, elin itini ipsizini koca diye başınıza dikmeyin iyi tanıyın hepsi olamaz ama çoğu bir yerlerden falso veriyor mutlaka takip edin derim.

Evet ne yazık ki dogru olayın olduğu yere uzağım o ilçenin köylerinden inanirmisiniz burdan bile linç etmeye gittiler
Gitsinler beter etsinler.
Bundan birkaç yıl önce şu cumleleri kuracağımı biri söylese inanmazdım.
Öldürmesinler, süründürsünler, ölmek için yalvarsın böyleleri.

Evet haklısınız ama neye nasıl dikkat edeceğimiz yavrularimizi nasıl koruyacigimizi şaşırmış durumdayız

Evet haklısınız ama neye nasıl dikkat edeceğimiz yavrularimizi nasıl koruyacigimizi şaşırmış durumdayız

başı sıkıştığında size anlatmaktan çekinmesin, size bu konuda güvensin yeter maalesef her dakka yanlarında olamayız ama en azından bir şey olduğunda haber vermelerini sağlayabiliriz.

Aynen şu an ben de bunu düşündüm. Bakım adı altında kontrol. RABBİM uzak etsinn.

Bu kadar büyük bir tepkiye gerek yok.
Böyle bir şey yaşandığında ağızdan çıkan ilk cümle genelde ‘acı çekerek gebersin pislik’ oluyor...
anlık tepki. Olayın heyecanı ile yazılmış. Konu sahibi burada anayasa oluşturmuyor, bu kadar tersleyecek bir şey yok ortada.

Kusura bakmayın olay doğru bizzat kendisi annemlerin mahallesinde bu adam haklı olarak sinirliyiz heralde
Ben masumiyet karinesine inanirim. Mahalleli gormusmus yok emmim sole demismis bunlar delil olamaz. Bi adami dove dove oldurmek icin yeterli sebep olmamali. Daha saglam yontemlerimiz var dimi. Ama sizin sucunuz yok adalet, hukuk ne demek bilmiosunuz. Boyle devam edin...idamla cozulecek sanin , cozulmediginde nerde yanlis yapioruz dersiniz.

Sakamisinz gece gece ya inanmıyorsanız takip etmeyin

Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.

Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Bilmiyordum bu olayi simdi baktim. Adamin tam ifadesi vardi, bakmaz olaydim. Tanimlayacak kelime yok, bulamiyorum. Bu dünyadan, insanoglundan nefret ediyorum.

Aynen şu an ben de bunu düşündüm. Bakım adı altında kontrol. RABBİM uzak etsinn.
Ben başka bir konuda daha yazmıştım bunu, iki bebeğime de yapıyorum.
Ve asla ama asla böyle bir şüphem olamaz, ne eşime ne çevreme ama işte, milyarlık olasılığa karşı önlem.
Bu şekilde şüphem olsa aynı evde nefes alamam o dakika terkederim.
Ama alışkanlık haline getirdim, vücutlarını incelerim.
Çocuklarım söz konusu ise bu dünyada kendimden başka bir Allahın kuluna, anneme dahi güvenemem.
Her kadın yapsın.
Mesele büyüdüklerinde nasıl bir rutine döndürebiliriz, bu konuda özellikle psikologların , pedagogların bizleri bilinçlendirmesine ihtiyacımız var.

Ben toplumun, insanlarin linc ve idam isteklerini, ama canlari yanio seklinde goremiorum. Herseyi normallestirioruz bu sekilde. Fazla tepki verdigimi dusunmuorum, mantikli oldugunu dusundugum sorular sordum, kendi argumanlarimi sundum.

Benim de aklıma Josef Fritzl geliyor.

Ben toplumun, insanlarin linc ve idam isteklerini, ama canlari yanio seklinde goremiorum. Herseyi normallestirioruz bu sekilde. Fazla tepki verdigimi dusunmuorum, mantikli oldugunu dusundugum sorular sordum, kendi argumanlarimi sundum.
Yanlışım varsa düzeltin.
Kızına tecavüz ettiği iddia edilem genci öldüren baba, gururla cezaevine girdi ama gencin ailesi durumun peşini bırakmadı.
2 sene sonra oğullarının suçsuzluğunu ispatladılar.
Hem can gitti, hem baba katil oldu ve en çok karlı çıkan ise asıl suçlu, elini kolumu sallayarak geziyor.
Bu sebeple adalet kavramı var ama, adaletin tecelli etmediği ülkemizde insanların hak arayışı çok büyük bir çıkmaza doğru gidiyor.

Çok var boyle durumlar maalesef ensest iliski; ben kızın babasindan mı yoksa abisinden mi oldugu belli olmayan bebege bile rastladim gorev yaparken

filmdelisi
MaşaALLAH.
Ben de kesinlikle ailemden, eşimden beklemem. Bekleyecek olsak işimiz olmaz zaten. RABBİM korusun. Ama dış tehditlere de açılacak bu çocuklar, okula gidecekler vs. Tedbirli olmak en güzeli, erkek ya da kız farketmez. Amcamın oğlu tontiş kilolu bir çocuk. 4. Sınıfa gidiyor. Marketten mi nerden dönerken arabanın teki laf atıyor yanından geçerken, çocuk plakayı almayı akıl edemiyor ! Gerçekten artık bir çözüm bulmaları gerekiyor.

Aile eğitimi ile ilgili bir derste hocamız aynen şunları söylemişti :
Biz neler gördük, dışarıya yansıtmayan öyle aileler var ki inanamazsınız. Anne öz kızını susturuyor, konuşturmuyor, evlenene kadar babanın, abinin vs ihtiyacını göreceksin diyor. Çocuk bir şey yapamıyor.

Dehşete kapılmıştım. RABBİM sen koru.

İşin galibi adam daha önce içerde yatmış yeni çıkmış çıkar çıkmaz kızına sarmış pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…