Kusura bakmayın olay doğru bizzat kendisi annemlerin mahallesinde bu adam haklı olarak sinirliyiz heraldeYa pardon da siz nie idam istiosunuz, insanlar bosa calismalar yapio cunku. Kimse bilmio oldurup kurtulmayi. Kac ulkeyi arastirdiniz acaba idam bu tur olaylari azaltmis mi , caydirici mi , cozum olmus mu. Bi iki aratsaniz gam yemicem. Iki kelime googlea yazsaniz zaten fikriniz degisecek.
Eminim o lince gidenlerde de ne pislikler vardir. Adam polisin elinde, mahkemesi gorulecek. Belki kiz babasina sinirlendi iftira atio suan. Ha hakim adami saliverir yada az ceza verir ondan sonra gider eylem yaparsiniz , yapariz. Caydirici ceza istioruz die. Biz canimiyiz linc nedir yaaa. Bunlar nasil toplumsal travmalar farkindamisiniz.
Evet bir kız annesi olarak 4 yaşında bir çocuğa bile giydirdigime dikkat etmek zorundayım
Gitsinler beter etsinler.Evet ne yazık ki dogru olayın olduğu yere uzağım o ilçenin köylerinden inanirmisiniz burdan bile linç etmeye gittiler
Evet haklısınız ama neye nasıl dikkat edeceğimiz yavrularimizi nasıl koruyacigimizi şaşırmış durumdayızhassasiyeti anlıyorum ama keşke mesele giyimle alakalı olsaydı işte kıbrıs'taki pislik oğluna tecavüz edip öldürmüş yani sapıklık bu düpedüz. isterseniz çuval giydirin. nedense konu sürekli giyime geliyor halbuki alakasının olmadığını ben batıda yaşayınca gördüm.
ayrıca bu haberler eş seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. kocalarınızı iyi seçin, elin itini ipsizini koca diye başınıza dikmeyin iyi tanıyın hepsi olamaz ama çoğu bir yerlerden falso veriyor mutlaka takip edin derim.
Evet haklısınız ama neye nasıl dikkat edeceğimiz yavrularimizi nasıl koruyacigimizi şaşırmış durumdayız
Aynen şu an ben de bunu düşündüm. Bakım adı altında kontrol. RABBİM uzak etsinn.Bir konuda devrim yapmak istiyorsanız kadınları eğiteceksiniz.
Kadın doğuran, büyüten, yetiştiren, koruyan, doğruyu yanlışı gösterendir.
Elbette bu sapıkça ve manyakça davranışlar engellenemez ama, bir kadın çocuğunu ilk olarak babasına karşı koruyacak.
Kendine zulüm edilmesine susar, gidecek yerim yok deyip psikopatlaro çekmeye devam ederse kaçınışmaz son bunlar, şaşırmamak lazım.
Ayrıca belirli bir yaşa kadar her gün vücut kontrolü yapmak şart oldu.
Bu banyo olabilir, cildimize bakım yapalım diye adlandırmak olabilir ama illakş hem beden hem de ruh sağlığı kontrolü yapmak da annenin görevidir.
Ya pardon da siz nie idam istiosunuz, insanlar bosa calismalar yapio cunku. Kimse bilmio oldurup kurtulmayi. Kac ulkeyi arastirdiniz acaba idam bu tur olaylari azaltmis mi , caydirici mi , cozum olmus mu. Bi iki aratsaniz gam yemicem. Iki kelime googlea yazsaniz zaten fikriniz degisecek.
Eminim o lince gidenlerde de ne pislikler vardir. Adam polisin elinde, mahkemesi gorulecek. Belki kiz babasina sinirlendi iftira atio suan. Ha hakim adami saliverir yada az ceza verir ondan sonra gider eylem yaparsiniz , yapariz. Caydirici ceza istioruz die. Biz canimiyiz linc nedir yaaa. Bunlar nasil toplumsal travmalar farkindamisiniz.
Ben masumiyet karinesine inanirim. Mahalleli gormusmus yok emmim sole demismis bunlar delil olamaz. Bi adami dove dove oldurmek icin yeterli sebep olmamali. Daha saglam yontemlerimiz var dimi. Ama sizin sucunuz yok adalet, hukuk ne demek bilmiosunuz. Boyle devam edin...idamla cozulecek sanin , cozulmediginde nerde yanlis yapioruz dersiniz.Kusura bakmayın olay doğru bizzat kendisi annemlerin mahallesinde bu adam haklı olarak sinirliyiz heralde
Sakamisinz gece gece ya inanmıyorsanız takip etmeyinBen masumiyet karinesine inanirim. Mahalleli gormusmus yok emmim sole demismis bunlar delil olamaz. Bi adami dove dove oldurmek icin yeterli sebep olmamali. Daha saglam yontemlerimiz var dimi. Ama sizin sucunuz yok adalet, hukuk ne demek bilmiosunuz. Boyle devam edin...idamla cozulecek sanin , cozulmediginde nerde yanlis yapioruz dersiniz.
Bilmiyordum bu olayi simdi baktim. Adamin tam ifadesi vardi, bakmaz olaydim. Tanimlayacak kelime yok, bulamiyorum. Bu dünyadan, insanoglundan nefret ediyorum.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Ben başka bir konuda daha yazmıştım bunu, iki bebeğime de yapıyorum.Aynen şu an ben de bunu düşündüm. Bakım adı altında kontrol. RABBİM uzak etsinn.
Ben toplumun, insanlarin linc ve idam isteklerini, ama canlari yanio seklinde goremiorum. Herseyi normallestirioruz bu sekilde. Fazla tepki verdigimi dusunmuorum, mantikli oldugunu dusundugum sorular sordum, kendi argumanlarimi sundum.Bu kadar büyük bir tepkiye gerek yok.
Böyle bir şey yaşandığında ağızdan çıkan ilk cümle genelde ‘acı çekerek gebersin pislik’ oluyor...
anlık tepki. Olayın heyecanı ile yazılmış. Konu sahibi burada anayasa oluşturmuyor, bu kadar tersleyecek bir şey yok ortada.
Benim de aklıma Josef Fritzl geliyor.Babası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.
Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?
Yanlışım varsa düzeltin.Ben toplumun, insanlarin linc ve idam isteklerini, ama canlari yanio seklinde goremiorum. Herseyi normallestirioruz bu sekilde. Fazla tepki verdigimi dusunmuorum, mantikli oldugunu dusundugum sorular sordum, kendi argumanlarimi sundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?