Allah boy vermiş,özene bölene yaratmış sende utanıyorsun ..
Her genc kız biraz göğüslerini saklamak icin icine çekmiştir ama bı zaman sonra duzeliyo... Bu kadar takintili olma bence annenin dediği gibi dik dur Allah vergisi,bisey yapamazsinki.. Kambur durmaya devam ederse bu sende kalabilir dikkat et... Yasin kaç buarada?
Benimde boyum 1.75 ve aynı şeyleri ben de yaşadım ergenlik döneminde ve annem sürekli beni uyarıyordu hatta kızıyordu bile.Annem ''Bogazından aşagı kılıç sokcam bak o zaman görürsün dik nasıl duruluyormuş'' diye tehdit bile ederdi amabir kaç yıla kalmaz geçer utangaçlıgın. Önce onlara alışıp kabullenmen lazım, ağzın burnun gibi onlarda vücudunun parçası. Utanmanı gerektircek birşey yok. Emin ol kambur durunca daha çok dikkat çekiyorsundur.
Kesinlikle arkadaşlarımdanda uyaranlar oluyor nasıl yerin dibine giriyorum o an
Benimde annem sürekkli uyarıyor hatta "tansu çillerin annesi sırtına tahta bağlamış kızı dik dursun diye bende mi öyle yapsam acaba " diyor
hadi yafena bir yöntem değil aslında
bu arada topuklu ayakkabı giy evin içinde, dik durmana yardımcı olur. ben günlük hayatta tercih etmiyorum ama düzgün durmak için evin içine giyiyorum bazen :)
Arada sırada kendimi uyarıyorum zaten.."dik durr,dik durrrr "
Umarım benimde düzelir yaaöyle bir hal olmuş ki dik durunca sırtım ağrıyor..
dik durmak için korselerde var duymuşsundur kesin.olmadı onlardan dene bakalım belki faydası olur canım.
canım benimde boyum 176,5 cm..aynı şekilde bende göğüslerim yeni çıktığı zamanlar hep ailemdekilerden utanırdım eğik büzük gezerdim evin içinde dışarda v.s.:)
bi süre sonra sürekli dik durarak kendini alıştırıyorsun
arkadaşların dediği gibi korse kullanırsan kesinlikle faydasını görürsün
İnşallah bulurumda faydası olur ya yoksa cidden sinir bozucu
canım yelek şeklinde zaten onlar,çok rahat edersin inan..
ortopedi ürünleri,medikal ürünler satılan yerlerde var ve sanıyorum 20-30 tl gibi bişey
Merhaba kızlar bn siz birşey danışmak tavsiyelerinizi almak istiyorum..
Kafama son günlerde fazla takılmaya başladıda bende siz bi danışayım dedim..:26:
Benim boyum 1.75 hep uzun boylu bi kız olmuşumdur..Hm uzun boylu olmam nedeniyle hemde ergnlik dönminde yni yeni çıkan göğüslerimi saklamak için hp kambur gibi durdum,dik durmıyorum artıkYani alışkanlık gibi bir şey olmuş bu bende..Şimdi bir problem yaratmıyor ama ilerde git gide kamburlaşırım diye korkuyorum
Annem ne güzel boyun var dik yürü ne utanıyorsun diyorNasıl atacağım ben bu utangaçlığı bilemedim bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?