- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek istedigim ben psikolga gittim ve antidepresanlar yazdi evet ama bir faydasını görmedim ve baska baska doktorlara gittim onlar da farkli ilac yazdi benimkinin artik kisilik bozukluğu oldugunu düsünuyorum kendimle savas veriyorum resmen bazen kendimi tanıyamaz oluyorum ne yapicm bnde bilmiyorumKutu kutu psikolog hapı??? (psikolog hapı diye bir şey olmaz psikologlar ilaç önerisnde de bulunmazlar zaten, antidepresan demek istediniz sanırım) kafanıza göre kullanılacak bir ilaç değildir psikaytrist kontrolünde kullanılır ve hiçbir doktor da sanmıyorum ki sizin durumunuz için kutu kutu ilaç kullanmanızı tavsiye etsin???
Öpüşmeyi neden aptalca görüyorsunuz ki?Biliyorum ama ne bilim kendime yakistiramiyorum bu aptalca opusme konusunu
Simdi şöyle erkeklerin asıl gercek mitolojisini ben pek anlamazdim ergenlik cagimda bir opusmeyle bile neler neler düsunebilirlermus ve öpusen birini ahlaksiz olarak nitelendiriyorlar ve kendimden nefret etmeme sebep gibi bisy oldu yani karsimdaki kisi bide opup birakinca kendimi kullanilmis hissettimÖpüşmeyi neden aptalca görüyorsunuz ki?
Öpüşürken sizde cinsellik düşünebilirsiniz farklı mevzuları aklınıza getirebilirsiniz bu sadece erkeklere özgü bir hareket değil kiSimdi şöyle erkeklerin asıl gercek mitolojisini ben pek anlamazdim ergenlik cagimda bir opusmeyle bile neler neler düsunebilirlermus ve öpusen birini ahlaksiz olarak nitelendiriyorlar ve kendimden nefret etmeme sebep gibi bisy oldu yani karsimdaki kisi bide opup birakinca kendimi kullanilmis hissettim
Yanlis anlasildiysam özur dilerim o manada demedim kusura bakmayin hani arkadaslar diycekler rahatlamak istersen namaz kil dua et diye onlari zaten yapiyorum anlaminda dedim yinede bir hic huzur bulamadığım icinPsikolog hapları mı
İnsan öpüştü diye bunalıma girer mi yahu !
Ayrıca lütfen şu yapacağınızı yaptıktan sonra ben aslında dindar biriyim (sadece siz için değil bu aralar çok sık gördüğüm için) imajından vazgeçin.
Namazınız kılın,tövbenizi edin,dini ritüellerinizin hepsini yapın ama bu konuları anlatırken dini mevzuları katmayın işin içine.
Yani 18 yasimdan 23 yasima kadar doğru düzgün insan cikmadi demekki diyorum knustuklarim hep opmek icin konusmus yada faydalanmak icin sadece kendime kiziyorum bu sacma insanlara firsat verdigim icinÖpüşürken sizde cinsellik düşünebilirsiniz farklı mevzuları aklınıza getirebilirsiniz bu sadece erkeklere özgü bir hareket değil ki
Öpüşen biri neden ahlaksız olsun,ahlaksızsa onlar da ahlaksız onlar da öpüşüyor netice de değil mi?
Hayır bide sevgiliymişsiniz sevgilim olmayan biriyle öpüştüm falan deseniz hadi bi nebze ucundan azıcık anlayabilirim
Hayat bunları dert etmek için gerçekten çok kısa,kullanılmak falan da hiç hoş değil. Eşyalar kullanilir biz eşya değiliz.
Sagolasin güzel kardeşim unutmaya calisiyorum ama olmuyor bir işe giriyorum abapte edemiyorim kendimi yoksa caliskan biriyim artik insanlardan kaçiyorum kimisi cok abartiyrsn diyor ben opusme bile olsa kendimi kirlnms gbi hissedyrm ve bir kere olmadı ki bu erglnlk cagimda ozellikle bunlar oldu hormanlrdan mi nedir bilmiyorim iste seytana uydum ve toparlanamiyorum bu durumu aklimdan cikaramiyorum belkide bu kizin aklinda var diyorsunuz ama gercekten böyle seytan beni cok oyaliyor cok gücsuzum bilseydim ne sevgilisi sevgili denen sey batsin hep televzyon internet özeniyoruz isteGenelde öpüşme üzerinden konuşulmuş bu herkese göre normal olabilir ama dini hassasiyeti olan bir insan için ağır bir yüktür. Namaz kiliyorum dua ediyorum diyorsun sakın umutsuzluğa kapılma tövbende ısrarcı ol hata yapmak tabiatımızda var hata yapmasak zaten insan olmazdık değil mi? Geçmiş geçmiştir unutmaya bak bunlar sana ders olsun önündeki hayatını daha temkinli geçir herkesin sevgilisi olmak zorunda değil kendini eksik hissetme.
Sagolasin güzel kardeşim unutmaya calisiyorum ama olmuyor bir işe giriyorum abapte edemiyorim kendimi yoksa caliskan biriyim artik insanlardan kaçiyorum kimisi cok abartiyrsn diyor ben opusme bile olsa kendimi kirlnms gbi hissedyrm ve bir kere olmadı ki bu erglnlk cagimda ozellikle bunlar oldu hormanlrdan mi nedir bilmiyorim iste seytana uydum ve toparlanamiyorum bu durumu aklimdan cikaramiyorum belkide bu kizin aklinda var diyorsunuz ama gercekten böyle seytan beni cok oyaliyor cok gücsuzum bilseydim ne sevgilisi sevgili denen sey batsin hep televzyon internet özeniyoruz iste![]()
Insallah atlatabilirim bir an önce bu skntimin gtmesini istiyorum yazdan beri böyleyim ne bir adım atabildim ne baska bi sey koca bir ömur olursa bu takintilarla yaşamam cok zor olucak gibime geliyorHayır ne yaşadığını anlıyorum emin ol senin durumunda olan birkaç arkadaşım vardı simdi evlendiler bile doğrusu nasıl atlattılar bilmiyorum. Bunun kafana takılması kötü değil vicdanın dini inancındır bunu yapan ama senden rica ediyorum takıntı yapmayı bırak öyle herkese de anlatma aktif olmaya çalış farklı kurslara git bi meşguliyetin olsun geçecek inşallah zamanla. Rabimiz affı geniş olandır.
Evet ben lise zamanlarimda oyle normal saniyordum ama tabiki dglmis insan büyuyunce daha cok anliyormus herseyi vicdani boyut rahat vermiyorSadece opustugunuz icin mi bu haldesiniz? Bilemedim valla. Millet sevisemeyince basina vuruyor sizinki de bambaskaymis
________Mune konumu kapatir misiniz