Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam. Başkası için konu açmak yasak değildir umarım çünkü sizden başka akıl alıcak kimsemiz yok. En yakın arkadaşım Isparta ya eğitim için gitmeyi planlıyor ama ısparta nın insanı nasıldır, ortamı nasıldır, öğrenciyi maddi olarak zorlar mı? Bunları hiç bilmiyoruz. Küçük yer olduğu için kararsızız. Isparta çok muhafazakar diyenler olmuş buda bizi çok rahatsız etti. Ispartalılar yada ıspartada yaşamış olanlar nasıldır ısparta.Yorumlarınız çok önemli🙏🏻

En yakın can arkadaşım Ispartalı :KK5:
Çalışma hayatımda da Isparta ve esnafları ile uzun yıllarım geçti
Genelinin tutucu olduğu doğrudur, muhafazakar yaşarlar ama yaşamayana da bulaşmazlar
Çok cana yakın, misafirperver, sıcak kanlı insanlardır
Lavanta bahçeleri insan ömrünü 20 yıl uzatır eminim
Bir de çay koyayım mı demezler, çay katayım mı derler ki bayılıyorum söyleyişlerine:KK36:

Genelinin tutucu olduğu doğrudur, muhafazakar yaşarlar ama yaşamayana da bulaşmazlar
Lavanta bahçeleri insan ömrünü 20 yıl uzatır eminim
Bir de çay koyayım mı demezler, çay katayım mı derler ki bayılıyorum söyleyişlerine:KK36:
Çay kativerem mi 😂

Çok güzelmiş. Zaten önemli olan kimseye bulaşmamaları yoksa kimsenin yaşayışı bizi ilgilendirmez. Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkürler

Bilemem yakmalı veya yakmamali kısmına madımak otelini yakanlar kimlerse onlar bakiyor. Aydın kesim O kısmı ile ilgilenmez . Özgürlük esastır .
Polemik yaratmayın işinize bakin..

Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
Niyee çünkü dertleri başörtülü avi, ezan susturma, namaz kilan öğrenci olmuştur. 😀
Uzaya füze firlattilar da oda başörtüye takildi yapamadılar zaten..
Muhafazakarlardan o kadar korkmayin ya :)) Devlet Başkanı oluyorlar cok cok 😀

Çay kativerem mi 😂

Ölürüm çok tatlılar ya:)))
İş için gittim, soğutma sektöründeyken, ben öyle sıcak kanlı insana çok az rastladım
Yazdı gittiğimde, rahatta giyinirim hiç kötü bakan görmedim, ne yersin ne içersin, gezdirelim diye deli oldular, arkadaşımdan da bilirim çok misafirperler. Hep gül ile bilinir Isparta ama ben lavantalara bayıldım, hiç kötü bir şey düşünemem orayla ilgili, küçük ve sevimli bir yer

Çok güzelmiş. Zaten önemli olan kimseye bulaşmamaları yoksa kimsenin yaşayışı bizi ilgilendirmez. Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkürler

Endişe duyduğunuz konuyu anladım ama o şekilde fanatik, insanları rahatsız eden tipler büyük şehirlerde de var, İstanbul'da yaşıyorum nelerini gördüm. Rastlayınca kaale almamak lazım hepsi bu, öğrencinin çok olduğu yerde zaten orada yaşayanlar alışıyorlar duruma, içiniz rahat olsun, güzel yer Isparta

Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
Niyee çünkü dertleri başörtülü avi, ezan susturma, namaz kilan öğrenci olmuştur. 😀
Kimsenin derdi başörtüsü namaz kılan öğrenci değil. Biz herkesin özgürce kendi hayatını yaşamasını yaşarkende başkasına baskı uygulamaması taraftarıyız. Yıllarca bu ülkede muhafazakarlar insnaları ödürmedimi katletmedimi. Sizin derdiniz kim namaz koluyormuş kim kılmıyormuş vs bu bizim derdimiz değil. Biz insanları inancına göre yargılamayız.

Kibledim sizi

İsteyen kişi muhafazakar bir yerde yaşar isteyen muhafazakar olmayan bir yerde. Bu bir tercih ve saygı duyulmalı. Kavga çıkarmaya çalışma.

Ya lütfen muhafazakarlık tartışmanızı başka yerde yapın bu benim konum ve derdim muhafazakarlık modernlik tartışması değil. Rahatsız olduysan yazmazsın birde beğenmedim atmışsın 😂 toplum olarak muhafazakarlardan rahatsız oluyoruz çünkü rahatsız ediyorlar sen ister beğen ister beğenme

toplum derken canim 😂😂😂😂
kac kişi ile rahatsiz oluyorsunuz 😂😂😂🤣

Hanimefendi simdi tercih zamani insanlar gelip burada bilmedikleri illeri okullari yasami pahaliligi iklimleri sorabilirler.
Cogu 17-18lik cocuk kendini duzgun ifade edemeyebilir veya yanlis cumle secebilir

Neden inatla konuyu siyasete dine getirip konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz muhtemelen onuda kendinizide banlaticaksiniz o bilgisini alamaayacak Ne gececek elinize ne gerek var

Muhafazakar oldugunuzu varsayarak soyluyorum birinin hele hele egitim hakkinda bilgi almak isteyen birinin isinie bile isteye engel olmak gunahtir

himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz.. 😀
yeterki sizden olsun..
Sen ne saçmalıyorsun ya... diyanet işleri bakanı bizzat kadın cinayetlerini meşrulaştıran kişi. Cinayetler bu kadar çoksa o bile muhafazaklarlar yüzünden o zaman. Ülkede bütün cinayetleri tek bir kesim işliyor olamaz dimi. Lütfen git başka yere saldır senin yüzünden aklı başında insanların yazıklarını kaçırıyorum.

Evet çivilerle uğraşmıyor onlar gemiyle görüyolar işlerini haklısıniz ..
Beni siyaset ilgilendirmiyor hanımefendi ..
Biz Atatürk ün onderliginde ilerlerleriz onu esas biliriz .
Rica ediyorum 70 IQ yüksekliği ile cevap vermeyin iyi günler ...
Ha bı de agzinizdaki ampulü çıkarın patlayacak 😜😜😜😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X