Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhafazakar olmayan birinin, muhafazakar olan bir sehirde yasamak istememesi gayet normal. Hakeza muhafazakar birinin de, muhafazakar olmayan bir sehirde yasamak istememesi normal.

Insanlarin tercihlerini sorgulamak yerine saygi duydugumuzda ilerleyecegiz, uzaya roket atarak degil.

Ayrica turk dil kurumuna gore muhafazakar kelimesinin karsit anlamlisi aydin degildir. Aydin muhafazakarlar da vardir. Ha bu tartismada yok o baska konu. Konu "aydinliga" nasil geldi, burasi zaten tartismaya bile kapali.

18 19 yasinda, liseden yeni mezun insana, okumaya gittiginize emin misiniz diyerek onu adeta metalastirip son derece mide bulandirici kinayelerde bulunmak, muhafazakarlik asla degil.

Seri eksileyip, bastim sikayeti.

Neyse, saglicakla.
Muhafazakarlıktan ne anladıklarınada bağlı ben gerici ve baskıcı toplumu kastetmiştim dindar insanları değil...

Muhafazakarlık tartışmasını bu konuda istemiyorum dedim 😂 çünkü konu muhafazakarlık vs değil başka yere çekiyorsun konuyu. Düzgünce cevap veren dindar bir sürü insan var belki şu an burda hiçbiri senin gibi yapmıyor. Olayı başka yere çekmeye çalışıyorsun. Afkuran sensin. Ben bilgi almak için yazdım sağolsunlar öğrenmek istediğimi öğrendim. sen arada bölücülük derdindesin. Ötekileştirmek konusuna gelince yıllarca insanları öldüren muhafazakarlardan can güvenliğimiz için uzak durmak istiyoruz tabi ki

Yıllarca sizi olduren muhafazakârlar olduğu için hala varsiniz demek..
Bizde hep zaten yunani denize d
@Kazen @Mune fazla ileri gitti bu üye artık terbiye sınırlarından zaten çıktı hakkında şikayette bulunmalık başka bi yere gidiyo.

dogrulari duymak zorunuza neden gitti.
hakaretlerinizi sikayet etmiyorum diye mi?

Yıllarca sizi olduren muhafazakârlar olduğu için hala varsiniz demek..
Bizde hep zaten yunani denize d

dogrulari duymak zorunuza neden gitti.
hakaretlerinizi sikayet etmiyorum diye mi?
Senin yüzünden konu kapanıcak git ya. Doğruları söylediğin de yok boş boş konuşuyorsun

Siyasal bilimler ve kamu yönetimi. Bölüm halkında benim pek bi bilgim yok. Ispartaya gitmeye değer mi tamda öğrenmek istediğimiz şey işte
Bu bolum icin gitmeye degmez. Es deger puanlarda alan baska okul var mi baktiniz mi? Bir Eskisehir, Bursa,Izmir falan olsa daha iyi.

Muhafazakarlık rahatsız edici bir şey evet ama kimse ham yapamaz merak etme

bu hakaret degil yani ve seni rahatsiz ediyor diye kötü mü diye sormak hakaret otekilestirmek ve siyaset oluyor..
cok aydinsinjz cidden

Evet aslında insan öğrenciye yardım etmeli di mi 😔
cameliee cameliee bunu bile beğenmemiş olman senin niyetini açıkça gösteriyor. Özel hayatında bi derdin var galiba gelip burda konuyu yalan yanlış başka tarafa çekerek hıncını başka insanalrdan çıkarmaya çalışıyorsun

neden?
Muhafazakarlar tarafindan öldürülmek istemiyormus..
daha gecen hafta oldurulen kadin ve katili aydin kesimden diyorum yalan mı
otekilestirmeyin diyorum yanlis mi
Her seyden bir kuple hazirlayip ortaya servis etmeyin. Ataturke dusmanliktan biraz koymussunuz,biraz muhafazakarlik koymussunuz,biraz otekilestirme,biraz kadin cinayetleri. Ayiptir. Madem gercek muhafazakarsiniz ,gercek dindarsiniz bu sekilde davranmak inanclariniza ters olmali. Once duzgun ve agzi temiz insan olmayi deneyin,en buyuk sunnet o.

neden?
Muhafazakarlar tarafindan öldürülmek istemiyormus..
daha gecen hafta oldurulen kadin ve katili aydin kesimden diyorum yalan mı
otekilestirmeyin diyorum yanlis mi
:kusmuk:
Zihniyetinizin bendeki etkisi. Aydın kelimesinin lütfen sözlük anlamına bakınız. O katili nasıl bu kategoriye sokabilirsiniz. Nasıl bir akıl tutulması.

Ya lütfen muhafazakarlık tartışmanızı başka yerde yapın bu benim konum ve derdim muhafazakarlık modernlik tartışması değil. Rahatsız olduysan yazmazsın birde beğenmedim atmışsın 😂 toplum olarak muhafazakarlardan rahatsız oluyoruz çünkü rahatsız ediyorlar sen ister beğen ister beğenme

Herkesin düşüncesi ozgurse sizde şundan bundan rahatsız oluyoruz diyemezsin. Heryerde çıkıp bu konuda hakaret ediyosun şikayet ettim çünkü hemen her konuda gerici yobaz diye yaftalayip hakaret ediyosun. Sen misin özgürlükçü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X