Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen kişi muhafazakar bir yerde yaşar isteyen muhafazakar olmayan bir yerde. Bu bir tercih ve saygı duyulmalı. Kavga çıkarmaya çalışma.

buna karışan yok ki..ne münasebet.
acik acik hakaret edebiliyorsa acik acik cevapta alacak tabiki..
ben burada diyebilir miyim ki bütün antimuhafazakarlari ülkeden atalim denize dokelim diye..bu suç olmaz mi?
bu ikilik cikarma otekilestirme olmaz mi?

ben burada diyebilir miyim ki bütün antimuhafazakarlari ülkeden atalim denize dokelim diye..bu suç olmaz mi?
İstersen de senin demeni kim takar. İyice nimetten saydınız kendinizi ya. Kimse kimseyi ülkeden atamaz. Bölücülük yapmayın artık. Gelip konumu kıçından tutup başka yere çeken iki kişiden birisin derdin ne senin ya git işine burda senlik bir şey yok

Kim hakaret ediyor?

Evet çivilerle uğraşmıyor onlar gemiyle görüyolar işlerini haklısıniz ..
Beni siyaset ilgilendirmiyor hanımefendi ..
Biz Atatürk ün onderliginde ilerlerleriz onu esas biliriz .
Rica ediyorum 70 IQ yüksekliği ile cevap vermeyin iyi günler ...
Ha bı de agzinizdaki ampulü çıkarın patlayacak 😜😜😜😜

Atatürk'ün izinden gitseniz keşke..
Türk öğün çalış güven der..90 yıldır bi duran adam bi oturan adam olmaktan öteye gidemediniz 😂😂😂

Oturdugunuz yerden çağdaş çağdaş afkurmanizda cabasi..

İsteyen kişi muhafazakar bir yerde yaşar isteyen muhafazakar olmayan bir yerde. Bu bir tercih ve saygı duyulmalı. Kavga çıkarmaya çalışma.
Sanırsın muhafazakarlara bir laf ettim. Muhafazakar yoğunluklu bir yerde yaşamak istememek hakkımız yani. Sanki muhafazakarları öldürelim vs dedim gerçi öldürmeyi katletmeyi onlar bilir ama...

Türk öğün çalış güven der..90 yıldır bi duran adam bi oturan adam olmaktan öteye gidemediniz 😂😂😂

Uzun adam , vuran adaminiz var sıkıntı ne 😂
Ya kız buraya Isparta diyo
Sen nerden girdin nerde kaldın ya

gerçekten buluttan nem kapıyorsunuz. Ortada bir hakaret bile yok ki anlatımını beğenmediyseniz daha kibar cevap verebilirdiniz. Sizin mesajlarınızın savunulacak hiçbir tarafı yok.

İstersen de senin demeni kim takar. İyice nimetten saydınız kendinizi ya. Kimse kimseyi ülkeden atamaz. Bölücülük yapmayın artık. Gelip konumu kıçından tutup başka yere çeken iki kişiden birisin derdin ne senin ya git işine burda senlik bir şey yok

heh işte..
sizin toplum muhafazakarlari istemiyor afkurmaniz da bizi ilgilendirmiyor..
esas otekilestirmeyi kimin yaptığını esas toplum cook iyi biliyor.
Muhazakar olmasin demek Bölücülük değil muhafazakârlarda sana bayiliyordu demek Bölücülük oyle mi?
demogoji ve hakaret ile konuyu manipule eden yine sizlersiniz..
buda zaten fitratinizdan..

gerçekten buluttan nem kapıyorsunuz. Ortada bir hakaret bile yok ki anlatımını beğenmediyseniz daha kibar cevap verebilirdiniz. Sizin mesajlarınızın savunulacak hiçbir tarafı yok.

önceki mesajlarda hakaret var canim.
iyi bakarsan görürsün.

NE hakareti be. Hakaret içeren tek cümle yok uydurma

Uzun adam , vuran adaminiz var sıkıntı ne 😂
Ya kız buraya Isparta diyo
Sen nerden girdin nerde kaldın ya

isparta demiyor muhafazakarlar öcü diyor..
herkese acik bir yerde söylüyor.
herkese cevap hakki doguyor.
Isparta da yaşayan bir muhafazakar
banane senin inancindan giyiminden buraya ne için geliyorsun da bizi sorguluyorsun demiyor diye mi bu rahatlik..
ülke insanini beğenmeme hadsizligini kim veriyor size..

Muhafazakar olmayan birinin, muhafazakar olan bir sehirde yasamak istememesi gayet normal. Hakeza muhafazakar birinin de, muhafazakar olmayan bir sehirde yasamak istememesi normal.

Insanlarin tercihlerini sorgulamak yerine saygi duydugumuzda ilerleyecegiz, uzaya roket atarak degil.

Ayrica turk dil kurumuna gore muhafazakar kelimesinin karsit anlamlisi aydin degildir. Aydin muhafazakarlar da vardir. Ha bu tartismada yok o baska konu. Konu "aydinliga" nasil geldi, burasi zaten tartismaya bile kapali.

18 19 yasinda, liseden yeni mezun insana, okumaya gittiginize emin misiniz diyerek onu adeta metalastirip son derece mide bulandirici kinayelerde bulunmak, muhafazakarlik asla degil.

Seri eksileyip, bastim sikayeti.

Neyse, saglicakla.

heh işte..
sizin toplum muhafazakarlari istemiyor afkurmaniz da bizi ilgilendirmiyor..
esas otekilestirmeyi kimin yaptığını esas toplum cook iyi biliyor.
Muhazakar olmasin demek Bölücülük değil muhafazakârlarda sana bayiliyordu demek Bölücülük oyle mi?
demogoji ve hakaret ile konuyu manipule eden yine sizlersiniz..
buda zaten fitratinizdan..
Muhafazakarlık tartışmasını bu konuda istemiyorum dedim 😂 çünkü konu muhafazakarlık vs değil başka yere çekiyorsun konuyu. Düzgünce cevap veren dindar bir sürü insan var belki şu an burda hiçbiri senin gibi yapmıyor. Olayı başka yere çekmeye çalışıyorsun. Afkuran sensin. Ben bilgi almak için yazdım sağolsunlar öğrenmek istediğimi öğrendim. sen arada bölücülük derdindesin. Ötekileştirmek konusuna gelince yıllarca insanları öldüren muhafazakarlardan can güvenliğimiz için uzak durmak istiyoruz tabi ki

isparta demiyor muhafazakarlar öcü diyor..
herkese acik bir yerde söylüyor.
herkese cevap hakki doguyor.
Isparta da yaşayan bir muhafazakar
banane senin inancindan giyiminden buraya ne için geliyorsun da bizi sorguluyorsun demiyor diye mi bu rahatlik..
ülke insanini beğenmeme hadsizligini kim veriyor size..
Muhafazakarlar öcü diye bi laf etmedim. Muhafazakar çoğunluklu bir şehirse biz orda yaşamak istemeyiz dedim bu bizim tercihimiz kimseye hakaret yok

himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz.. 😀
yeterki sizden olsun..

Kazen Kazen Mune Mune fazla ileri gitti bu üye artık terbiye sınırlarından zaten çıktı hakkında şikayette bulunmalık başka bi yere gidiyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X