Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muhafazakarlar öcü oldu demek..konuya yapilan bir yorumdur..saldiri olarak niteleyen sensin.
19 yasinda bi kızın nesine saldirayim..
ama siz 19 yaşın vermis olduğu ates ile madimaktan girdiniz muslumanlardan ciktiniz.
bende cevap verdim.
yazarken iyi karsilik alinca neden kötü.

Aman muhendislik demeyin gecenlerde nisantasi universitesi diye bir universite gordum, istanbul esenyurt'ta(!). Bu ulkede hane basina 5.73 muhendis dusuyor. Aman diyeyim.

Nisantasi neresi, Esenyurt neresi?

Teşekkürler bende öyle düşünüyorum. Aynı bölümü iyi bir üniversitede okusa tamam ama zaten çok iyi olmayan bi bölümü adı sanı olmayan bi okulda okumak gerekli mi bilemiyorum
Kesinlikle gereksiz. Puani az anladigim kadariyla. Bu yuzden isi zor arkadasinizin. Kucuk bir sehre gidecekse en azindan degecek bir bolum secmeli

Sen banka muduruysen
Ben Donald Trump im

B
Buyuk harflerle yazmak yasak diye biliyorum uyarayim dedim

Aman muhendislik demeyin gecenlerde nisantasi universitesi diye bir universite gordum, istanbul esenyurt'ta(!). Bu ulkede hane basina 5.73 muhendis dusuyor. Aman diyeyim.

Nisantasi neresi, Esenyurt neresi?
Yaaa ben de muhendisim ama iste Isparta siyasal olacagina esenyurt muhendislik olsun bari yoksa kesinlikle haklisiniz yerden goge

bu hakaret degil yani ve seni rahatsiz ediyor diye kötü mü diye sormak hakaret otekilestirmek ve siyaset oluyor..
cok aydinsinjz cidden
Aman siz de artık bokluk sineği gibisiniz. Ne kadarda kovalansa, durmadan insanın üzerine gelirdi sinekler, köyde babaannemin bokluğunda.
Sizin işiniz gücünüz yok, kendi yaşamınız yok galiba. Bazi sapık adamlar, bir odanın camını siyah yağlı boyayla boyuyorlar, ve tuvaletle mutfaktan başka, öbür odaların kapılarını kitliyorlar, kadin pencereden dışarı bakmasın diye, adam evden çıkınca. Kapıyı da üstünden kilitleyip gidiyorlar, o kadın sade boyalı pencereli odayla mutfak tuvalet arasında kalıyor ve senin gibi de zamanı çok, birdaha saklı gizli internet ten neler çeviriyor. Senin yazdıklarını görünce, o kadinlar geldi aklıma. Kendinize bir hobby arayın, dört duvarın içinde. Tam sineğe benzedi iz.

ben mesleğinizi sormadım.
ikinci cümleniz ise tamamen bakış açınızın özeti. sizlerin modern... siz dediğiniz kim?
tüm yazdığınız mesajlar hoş görüden uzak.
ben şahsınıza yazdım mesajımı size bize onlara değil.
okumak için gittiğine emin misin diye bile yazdınız yakıştı mı size sizce?

Varmış başka şehirler ama ıspartadaki okulun kampüsü çok güzelmiş ve çok imkan tanıyormuş nasıl bi mantık anlamdım
Aman be kampusun nesi guzel,sanirsin icinde Tac Mahal var genclik nelere bakiyor ben kartladim tabi bosversin,baska bir sehir dusunsun bence.

tabikide tercihiniz ama uslup yanlış oldu.
bakin hala sizinle ayni seyi dusunmuyorum diye kendinizi modern beni öteki yaptiniz.
Bu ayristirma dilinin hakaret oldugunun bilincinde değilsiniz.
yarın oraya gittiginizde de bu insanlar ile hasbel kader alışverişiniz olacak.
Bu yaklaşım ile mi orada huzur ozgurluk arayacaksiniz.

Aman be kampusun nesi guzel,sanirsin icinde Tac Mahal var genclik nelere bakiyor ben kartladim tabi bosversin,baska bir sehir dusunsun bence.
Başka yerler tutuyorsa neden ısparta dedim kampüste havuz varmış spor salonu varmış diyor şaka gibi ya ben onun için burda bazı insanlarla mücadeleye girdim dediği şeye bak Üniversite tercihini çok mantıklı bi yerden yapamıyoruz biz

Eğer arkadaşın muhafazakar bir yerde yaşamak istemiyorsa, öğrenciliğinde baskı görmeden rahat hareket etmek istiyorsa kesinlikle Isparta'yı tercih etmesin. Her ne kadar Isparta halkı öğrenciye alışmış olsa da çok rahat edebileceğini düşünmüyorum. Hele kadınsa hiç rahat edemez. Zamanında oraya okumaya giden çok arkadaşım oldu çok acayip şeyler yaşadılar.
Tıp fakültesinde okurken nöbetten gece döndüğü için ev sahibinin arkadaşımın ailesini aramışlığı var, kızınız eve geç dönüyor diye ve buna benzer bir çok olay.
Isparta'nın çevresinde doğal güzellik çok Eğirdir gölü, Davraz , Antalya'ya çok yakın olması güzel ama öğrencilik için doğru bir tercih değil ne yazık ki.

Kimseyi öteki yapmadım sen geldin kendi kendini ötekileştirdin

Teşekkürlerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…