- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
-
YA BURAYA ŞEHİR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN YAZDIM. GELDİN SALDIRDIN İNSANLARI BÖLEN SENSİN. LÜTFEN YAZMA ARTIK KONU SENLİK DEĞİL. SORDUĞUM SORU HAKKINDA (ISPARTA) FİKRİN VARSA YAZMAK HAKKIN TABİ AMA GELİP BURDA KONUYU OLMADIK BİR YERE ÇEKİP SALDIRAMAZSIN.
Onu acik evet ama universite onemli.
Soyle genelleme yapabiliriz,Tip,muhendislik,egitim fakulteleri icin universiteye bakilmaz. Ama diger tum bolumler icin universitenin etiketi cok onemli. Siyasali Ankarada okumak var bir de Ispartada. Ankara degerli bu durumda elbette. O sekilde dusunse arkadasiniz? Siz de anliyorsaniz bu islerden (puanlamalari kastediyorum,ben cok anlamam puanlardan da) yardimci olabilirsiniz. Olabilecek tum bolumleri bir tablo yapin,sonra universiteye gore,bolume gore suzun. Manevi kizima tercih yaparken oyle yapmistim en son 2 yil once
Kesinlikle gereksiz. Puani az anladigim kadariyla. Bu yuzden isi zor arkadasinizin. Kucuk bir sehre gidecekse en azindan degecek bir bolum secmeliTeşekkürler bende öyle düşünüyorum. Aynı bölümü iyi bir üniversitede okusa tamam ama zaten çok iyi olmayan bi bölümü adı sanı olmayan bi okulda okumak gerekli mi bilemiyorum
ben banka müdürüyüm.
giyimim sizlerin modern diye tabir ettigi türden..
eğitim hayatim yuksel lisans ile devam ediyor.
ve ben diyorum ki size insanlari o cu bu cu diye otekilestiren ayristiran zihniyetin algilarina gelmeyin.
bu ulke en cok bundan cekti.
okuyun araştırın karsi fikirleri de okuyun sorgulayin.
muhafazakarlar kötü adam öldürüyor diyebilmek bu akıl tutulmasi değil de ne..
Bu genelleme yi mi savunuyorsunuz?
Buyuk harflerle yazmak yasak diye biliyorum uyarayim dedimYA BURAYA ŞEHİR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN YAZDIM. GELDİN SALDIRDIN İNSANLARI BÖLEN SENSİN. LÜTFEN YAZMA ARTIK KONU SENLİK DEĞİL. SORDUĞUM SORU HAKKINDA (ISPARTA) FİKRİN VARSA YAZMAK HAKKIN TABİ AMA GELİP BURDA KONUYU OLMADIK BİR YERE ÇEKİP SALDIRAMAZSIN.
Yaaa ben de muhendisim ama iste Isparta siyasal olacagina esenyurt muhendislik olsun bariAman muhendislik demeyingecenlerde nisantasi universitesi diye bir universite gordum, istanbul esenyurt'ta(!). Bu ulkede hane basina 5.73 muhendis dusuyor. Aman diyeyim.
Nisantasi neresi, Esenyurt neresi?
Varmış başka şehirler ama ıspartadaki okulun kampüsü çok güzelmiş ve çok imkan tanıyormuş nasıl bi mantık anlamdımBu bolum icin gitmeye degmez. Es deger puanlarda alan baska okul var mi baktiniz mi? Bir Eskisehir, Bursa,Izmir falan olsa daha iyi.
Aman siz de artık bokluk sineği gibisiniz. Ne kadarda kovalansa, durmadan insanın üzerine gelirdi sinekler, köyde babaannemin bokluğunda.bu hakaret degil yani ve seni rahatsiz ediyor diye kötü mü diye sormak hakaret otekilestirmek ve siyaset oluyor..
cok aydinsinjz cidden
Teşekkür ederim bilmiyordumB
Buyuk harflerle yazmak yasak diye biliyorum uyarayim dedim
Yaaa ben de muhendisim ama iste Isparta siyasal olacagina esenyurt muhendislik olsun bariyoksa kesinlikle haklisiniz yerden goge ♥
ben banka müdürüyüm.
giyimim sizlerin modern diye tabir ettigi türden..
eğitim hayatim yuksel lisans ile devam ediyor.
ve ben diyorum ki size insanlari o cu bu cu diye otekilestiren ayristiran zihniyetin algilarina gelmeyin.
bu ulke en cok bundan cekti.
okuyun araştırın karsi fikirleri de okuyun sorgulayin.
muhafazakarlar kötü adam öldürüyor diyebilmek bu akıl tutulmasi değil de ne..
Bu genelleme yi mi savunuyorsunuz?
Aman be kampusun nesi guzel,sanirsin icinde Tac Mahal varVarmış başka şehirler ama ıspartadaki okulun kampüsü çok güzelmiş ve çok imkan tanıyormuş nasıl bi mantık anlamdım
İşte biz modernliğin giyimle alakalı değil düşünceyle alakalı olduğunu bildiğimiz için sizinle anlaşamadık. Lütfen bu konuyu uzatmayın artık. Kimseyi ayrıştırmadım oranın insanları baskıcıymış doğru mu doğruysa gitmek istemeyiz dedim bu benim tercihim
Universitelerin ihtiyac disinda olan tum bolumlerinin kapatilmasi lazim ara ara. Keske yapsalarYanlis anlasilmasin ben de muhendisim. Oradan biliyorum.
Universitelerin ihtiyac disinda olan tum bolumlerinin kapatilmasi lazim ara ara. Keske yapsalar
Başka yerler tutuyorsa neden ısparta dedim kampüste havuz varmış spor salonu varmış diyor şaka gibi ya ben onun için burda bazı insanlarla mücadeleye girdim dediği şeye bakAman be kampusun nesi guzel,sanirsin icinde Tac Mahal vargenclik nelere bakiyor ben kartladim tabi bosversin,baska bir sehir dusunsun bence.
Kimseyi öteki yapmadım sen geldin kendi kendini ötekileştirdintabikide tercihiniz ama uslup yanlış oldu.
bakin hala sizinle ayni seyi dusunmuyorum diye kendinizi modern beni öteki yaptiniz.
Bu ayristirma dilinin hakaret oldugunun bilincinde değilsiniz.
yarın oraya gittiginizde de bu insanlar ile hasbel kader alışverişiniz olacak.
Bu yaklaşım ile mi orada huzur ozgurluk arayacaksiniz.
TeşekkürlerlerEğer arkadaşın muhafazakar bir yerde yaşamak istemiyorsa, öğrenciliğinde baskı görmeden rahat hareket etmek istiyorsa kesinlikle Isparta'yı tercih etmesin. Her ne kadar Isparta halkı öğrenciye alışmış olsa da çok rahat edebileceğini düşünmüyorum. Hele kadınsa hiç rahat edemez. Zamanında oraya okumaya giden çok arkadaşım oldu çok acayip şeyler yaşadılar.
Tıp fakültesinde okurken nöbetten gece döndüğü için ev sahibinin arkadaşımın ailesini aramışlığı var, kızınız eve geç dönüyor diye ve buna benzer bir çok olay.
Isparta'nın çevresinde doğal güzellik çok Eğirdir gölü, Davraz , Antalya'ya çok yakın olması güzel ama öğrencilik için doğru bir tercih değil ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?