- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
-
TeşekkürlerIsparta küçük yer , insanları muhafazakar veya değil 250 bin öğrenci var .
Kiralar 800-1000.
Parayı severler .
1 alışveriş merkezi ve civarda gezilecek yerler var .
Kafeler caddesi güzel .
Üniversite şehrin girişinde merkeze araçla 10 dk .
TeşekkürlerBen öğrenci olan yerde çok muhafazakarlık olmaz diye düşünüyorum zaten ama arkadaşım çok muhafazakarlarmış diye çekiniyor. Kiralarda küçük yere göre fazla bence.
Teşekkür ederim. Zaten bana kalırsa eğitimi iyi mi tek soru bu olmalı. Öğrenciyi yoluncak kaz olarak görüyor esnaf falan dendi o yüzdende biraz korktuk.Kiralar öyle yapacak bir şey yok maalesef
İki tane büyük bar var bayağı eğlenceli oluyor .
Ayrıca 2020 yılındayız eskidendi o yobaz kesim .
Şimdi ogrenciye alışiklar .
Yaşaması kolay çünkü küçük .
Kışları epey soğuk bir yer .
Yakında eğirdir var mesela çok güzel bir yer .
Burdur ve Antalya'ya da çok yakın .
Eğitimi iyi .
Hahahaha çünkü tek gecim kaynakları öğrenci ve gül .Teşekkür ederim. Zaten bana kalırsa eğitimi iyi mi tek soru bu olmalı. Öğrenciyi yoluncak kaz olarak görüyor esnaf falan dendi o yüzdende biraz korktuk.
Bu kadar küçük yerde yaşamak nasıl olur bilemiyorum bizde büyük şehirli değiliz ama ısparta yinede bi tuhaf geldi. Birde orda okuyanlar hiç memnun değil kimse sorsak ısparta pişmanlıktır diyorHahahaha çünkü tek gecim kaynakları öğrenci ve gül .
Başka bir şey yok o yüzden böyle .
Yolacak bir şey yok aslında sonucta ev kiralari öyle .
Parası çok yoksa yurtta kalacak ya da kız pansiyonlarında hoş pansiyonlar da 750 den aşağı değildir
Merkeze yakın olsun istiyoruz. Okul zaten şehrin dışındaymış en azından merkeze yakın olsunAyrıca sahibinden den bakın kıtalara . Okula yakın yer olsun derse Isparta çünür diye aratın ..
Merkez derse Özkanlar kavşağı diye .
Siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum da küçükden kastınız ne çözemedim pek ..Bu kadar küçük yerde yaşamak nasıl olur bilemiyorum bizde büyük şehirli değiliz ama ısparta yinede bi tuhaf geldi. Birde orda okuyanlar hiç memnun değil kimse sorsak ısparta pişmanlıktır diyorSiz ispartada mı yaşıyorsunuz
Kızlar selam. Başkası için konu açmak yasak değildir umarım çünkü sizden başka akıl alıcak kimsemiz yok. En yakın arkadaşım Isparta ya eğitim için gitmeyi planlıyor ama ısparta nın insanı nasıldır, ortamı nasıldır, öğrenciyi maddi olarak zorlar mı? Bunları hiç bilmiyoruz. Küçük yer olduğu için kararsızız. Isparta çok muhafazakar diyenler olmuş buda bizi çok rahatsız etti. Ispartalılar yada ıspartada yaşamış olanlar nasıldır ısparta.Yorumlarınız çok önemli
vayy beee..muhafazakarlik rahatsiz edici birsey oldu demek.
cok çağdaş cook aydın yerleri seçin siz kuzum muhafazakârlar ham yapar sizi..
Ham yapacak gibi baktıkları kesin
Evet aslında insan öğrenciye yardım etmeli di miOgrenciyi yolunacak kaz olarak gormeyen herhangi bir sehir/insan var mi?
1 kiralik daire ilani bulun arayin evliyim diyin, fiyat ilanda yazdigi gibi olur. Ayni ilani baska bir arkadasiniza aratin ogrenciyiz, 2 kisi ortak kalacagiz diye. Bakin kira nasil degisecek. Burasi firsatcilarin ulkesi.
Muhafazakarlık rahatsız edici bir şey evet ama kimse ham yapamaz merak etmevayy beee..muhafazakarlik rahatsiz edici birsey oldu demek.
cok çağdaş cook aydın yerleri seçin siz kuzum muhafazakârlar ham yapar sizi..
Ya lütfen muhafazakarlık tartışmanızı başka yerde yapın bu benim konum ve derdim muhafazakarlık modernlik tartışması değil. Rahatsız olduysan yazmazsın birde beğenmedim atmışsınhıhı diimii diimiii..evet canim bu ülkede tüm sapiklar ham yapanlar muhafazakarlardan çıkıyor..
hepsini yakip asmali..
hıhı diimii diimiii..evet canim bu ülkede tüm sapiklar ham yapanlar muhafazakarlardan çıkıyor..
hepsini yakip asmali..
Abla ispartada yaşıyorsan ben kütüğümü ıspartaya aldırıcamBilemem yakmalı veya yakmamali kısmına madımak otelini yakanlar kimlerse onlar bakiyor. Aydın kesim O kısmı ile ilgilenmez . Özgürlük esastır .
Polemik yaratmayın işinize bakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?