Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhafazakarlık neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım? Sonucta oraya giden ögrencilerin üstüne örtü atmıyorlardır değil mi ? Onların sizden rahatsız olacagını dusundunuz mu peki?
Düşündük karşılıklı rahatsızlık çıkmasın diye burdan şehir bilenlere sorayım dedim

Sanırsın muhafazakarlara bir laf ettim. Muhafazakar yoğunluklu bir yerde yaşamak istememek hakkımız yani. Sanki muhafazakarları öldürelim vs dedim gerçi öldürmeyi katletmeyi onlar bilir ama...

Muhafazakar yoğunluklu yerde yaşamak istememek hakkınız tabi ki. Herkes istediği gibi yaşasın. Ama öldürmeyi onlar bilir diyorsunuz? Siz de sizin gibi düşünmeyenleri ötekileştiriyorsunuz.

yok tatlim şikayet kampanyasi baslattin ya hani..cevaben..
yoksa en basindan beri sana muhafazakarlar ogrencilere kendi cocuklarini baska ile gönderip empati yaptigi icin yardimci olur korkma demeye calisiyorum lakin kulagini tersinden tutup lafi madimak ile siyasete taşıyan karsilik alinca manipule ve demogoji ile arti hakaret ile insanları ayristiran siz anlamadiniz.

Muhafazakar yoğunluklu yerde yaşamak istememek hakkınız tabi ki. Herkes istediği gibi yaşasın. Ama öldürmeyi onlar bilir diyorsunuz? Siz de sizin gibi düşünmeyenleri ötekileştiriyorsunuz.
Düşüncelerine laf eden yok. Muhafazakarlık adı altında insanları katledenlerden bahsettim yakın tarihte örnekleri çok

Sanırsın muhafazakarlara bir laf ettim. Muhafazakar yoğunluklu bir yerde yaşamak istememek hakkımız yani. Sanki muhafazakarları öldürelim vs dedim gerçi öldürmeyi katletmeyi onlar bilir ama...
Bak bu da yanlış. Sen de muhafazakarın sözlük anlamına bak.

Süleyman Demirel Üniversitesi iyi ve eski üniversitelerden biridir. Arkadaşınız iyi bir bölüm kazanıp merkez kampüste ise şehir merkezinde sıkıntı çekmez ama kıytırık bir bölüm kazanıp bilmem ne meslek yüksek okulu gibi küçük ilçelerde bir yerde olacaksa eğer okul binası, İstabul haricinde her şehirde hayal kırıklığı yaşar bu konuda bilginiz olsun. Konu içinde muhafazakarlık detayı gibi bir gereksiz cümle kurmanızda çok talihsiz bu ülkenin her yerinde çeşitli insanlar var ve kimse birbirini yemiyor. Konuyu saptırmadan sorarsanız odak noktasını kaçırmayacak cevaplar alırsınız.

Muhafazakarlık neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım? Sonucta oraya giden ögrencilerin üstüne örtü atmıyorlardır değil mi ? Onların sizden rahatsız olacagını dusundunuz mu peki?

Hanımefendi, konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen. Konu sahibi muhafazakarlar ya da muhafazakarlık rahatsız etmiyor, sadece muhafazakar bir ortamda yaşamak istemediğini belirtti. Kimseye hakaret etmiyor bir şey demiyor, cidden pes yani

siz eğitim için gittiginize emin misiniz ona bi karar verin..
ülkenin okumuş cahillere ihtiyacı yok zira o kontenjan yeterince dolu..
himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz..
yeterki sizden olsun..

siz muhafazakar mısınız?
öyleyseniz üni ye başlayacak genç arkadaş korkmakta haklıymış..
yazdıklarınızla ispatladığınız şey bu oldu tam olarak.

Bilmiyorum önü çok açık falan diyor. Hiçbir bilgim yok bölüm hakkında nasıl bi bölüm
benim kardeşim de tercih sürecinde, ordan bölümlere bakındım , bu bölüm açıköğretimde görüp benim bile hobi olarak okusam mı diye düşündüğüm bi bölüm yani öyle aman aman iyi bi bölüm değil aslında, bi de ısparta okul da hani odtü falan değil.çok fazla da mezunu var, arkası sağlam mı? onu bi yerlere koyarlar mı bitirince? eğer evet arkası sağlam ailesi çevresi genişse okusun ama değilse mezun olur iş bulursa 3 kuruşa çalışır.

vayy beee..muhafazakarlik rahatsiz edici birsey oldu demek.
cok çağdaş cook aydın yerleri seçin siz kuzum muhafazakârlar ham yapar sizi..

bu mesajin nesi hakaret..
ve bu mesaja karsilik evet onlar bizi öldürüyor demek hem siyasi mesaj hem ikilik cikarma hem otekilestirme olmuyor mu?
sen ispartadaki muhafazakara katil gözü ile bakarak on yargi ile gidersen insanlar sana nasil yardimci olsun?

YA BURAYA ŞEHİR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN YAZDIM. GELDİN SALDIRDIN İNSANLARI BÖLEN SENSİN. LÜTFEN YAZMA ARTIK KONU SENLİK DEĞİL. SORDUĞUM SORU HAKKINDA (ISPARTA) FİKRİN VARSA YAZMAK HAKKIN TABİ AMA GELİP BURDA KONUYU OLMADIK BİR YERE ÇEKİP SALDIRAMAZSIN.

Bilmiyorum önü çok açık falan diyor. Hiçbir bilgim yok bölüm hakkında nasıl bi bölüm
Onu acik evet ama universite onemli.
Soyle genelleme yapabiliriz,Tip,muhendislik,egitim fakulteleri icin universiteye bakilmaz. Ama diger tum bolumler icin universitenin etiketi cok onemli. Siyasali Ankarada okumak var bir de Ispartada. Ankara degerli bu durumda elbette. O sekilde dusunse arkadasiniz? Siz de anliyorsaniz bu islerden (puanlamalari kastediyorum,ben cok anlamam puanlardan da) yardimci olabilirsiniz. Olabilecek tum bolumleri bir tablo yapin,sonra universiteye gore,bolume gore suzun. Manevi kizima tercih yaparken oyle yapmistim en son 2 yil once

Teşekkür ederim yorumun için. İnan ki bizimde kafamız karışık

Teşekkürler bende öyle düşünüyorum. Aynı bölümü iyi bir üniversitede okusa tamam ama zaten çok iyi olmayan bi bölümü adı sanı olmayan bi okulda okumak gerekli mi bilemiyorum

Sizde bi sakin olun isterseniz hanımefendi ? Konu sahibi bile sizin gibi bi tavır takınmıyor. Yazılanları okursanız konu çoktan başka yerlere çekilmiş bile benim mesajım en masumu, bencede PES.

siz muhafazakar mısınız?
öyleyseniz üni ye başlayacak genç arkadaş korkmakta haklıymış..
yazdıklarınızla ispatladığınız şey bu oldu tam olarak.

ben banka müdürüyüm.
giyimim sizlerin modern diye tabir ettigi türden..
eğitim hayatim yuksel lisans ile devam ediyor.
ve ben diyorum ki size insanlari o cu bu cu diye otekilestiren ayristiran zihniyetin algilarina gelmeyin.
bu ulke en cok bundan cekti.
okuyun araştırın karsi fikirleri de okuyun sorgulayin.
muhafazakarlar kötü adam öldürüyor diyebilmek bu akıl tutulmasi değil de ne..
Bu genelleme yi mi savunuyorsunuz?

İşte biz modernliğin giyimle alakalı değil düşünceyle alakalı olduğunu bildiğimiz için sizinle anlaşamadık. Lütfen bu konuyu uzatmayın artık. Kimseyi ayrıştırmadım oranın insanları baskıcıymış doğru mu doğruysa gitmek istemeyiz dedim bu benim tercihim

Bo
Boyle konusanlari anlamiyorum okula mi gidiyorlar gezmeye mi. Ona gore calissinlar o zaman gezilecek yeri iyi olan yerde okul kazansinlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…