Bir bakar mısınız kızlar

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
selam arkadaşlar paso konu açıyo gibi oldum ama bi sorunum var.
Erkek arkadaşım benim bütün msn lerimde eklidir. bi baktım çevrimdışı girip 2 sinde açıkken çok kullandığımda kapalı.akannehir direk arayıp bir sürü laf saydım direk yargıladım yemin etti-ki hiç birzaman boşa yemin etmez o kelimeyi boş şeyler için harcamaz annesinin babasının üzerine etti..o an yatıştım ve o çok kırgındı bu kadarmıydım gözünde diye..ama aklım ister istemez takıldı ( kendisine güvenirim ama erkek milletinin napcağı belli olmaz) çevremde böyle şeyler gördüğüm için..araştırdım nasıl anlayabilirim diye programlar var şifre felan veriyorsun ama güvenemedim siz hiç böyle bişeye kalkıştınız mı yada nasıl anlayabileceğim hakkında bilginiz var mı ?

hiçbir şeyi çok fazla irdeleme canım.boşver...seni seven zaten öyle şeyler yapmaz.sen de kafanı boşa yorma bence...inan sonra çook zararlı çıkarsın.bir erkek bişy yapıyorsa zaten naptığını bilir.sen sadece tavır alırsın.dimdik ayakta durursun.kimle yapmş nasıl yapmış boşver...

takılınca takılıyorum derya ya sorma ogün 2 msn penceresi karşımda tekinde açık tekinde kapalı kafama kaynar su döküldü ama ona inanmak da istiyorum :2:

zaten sen gözünle açık oldugunu görmüşsün sanırım senin hep kullandıgın adresi engellemiş ki onu cevrim dısı görüyorsun ve seni suclu cıkarmıs üstünede erkek milleti işte

zaten sen gözünle açık oldugunu görmüşsün sanırım senin hep kullandıgın adresi engellemiş ki onu cevrim dısı görüyorsun ve seni suclu cıkarmıs üstünede erkek milleti işte

ya başka bi arkadaşımda da bu sorun olmuştu çoklu konuşma yapıyoruz diğeri dedi ki beni engelledin mi bende çevrimdışısın sonra ekranı kopyalayıp gönderdii hobaa :bbo: ama cidden çok çelişkili bi durumm

adam goz gore gore yalan soylemis sana
isterse yemin etsin
gozume mi inanacam
erkek milletine mi
:1closedeyes:

gayet açık işte çevrımdışı olmuş ama madem seni inandırdı bu kadar eminsin ozaman üzerine gitme inandığınla kalmalısın..

zor bir durum bakalım ne çıkacak altındann elbet yalanı varsa çıkar kaydirigubbakcemile

seni engellemiş bu kadar basit :hulya:
msnde sizi kimler engellemiş,görün tarzında progrAmlar koca bi yalandır
microsoft hem engellemeyi koyacak,hem de bunu görmeyi sağlayan programa izin vercek öyle mi?
mantıklı mı?:umursamaz:
hem yemin etmişmiş,ya isterse kitaba el bassn gözüme mi inancam,ona mı?
siz inanmışsınız.e sorun ne.şakkıdı
yok inanmak istiyrmm demişsinz.zorunluluğun ne :1closedeyes:
vazgeçilmez kılan neee lmaz:
bu adam aldatıyo,ahanda buraya yazıyorummm sositososito

msn inin sifresini iste yerimseniben
vermezse zaten gizledigi seyler vardir demek kaydirigubbakcemile
gec verirsede belki silmistir gizlediklerini kötükedihüso

bazen bağlantı hatası oluyo diğerlerinde açıkken birinde kapalı görünebiliyo sorunlu msni kapat tekrar aç cnm aynısı başıma geldi çünkü cidden insanın kaynar sular dökülüyo kafasından akannehirakannehir

cnm arada Böyle oluyor.. Bende de Bi kaç kez oldu.. annemin msn i açık yanımda ama annem Bende ç.dışı.. engelli değilim ama annem görünmüyor. msn i kapatıp tekrar açtık hala aynı.. şaşırdık.. olaBiliyor canım.. msn de sorun vardır yoksa salak değildir heralde engellese senin Bütün adreslerini engeller..

benim birebir başıma geldği için söyleyebiliyorum.msn bazen böle aksaklıklar yapıyor.cidden yemin etmişsse çk irdeleme derim.yani engellse hepsini engellerdi bence.

Bir ara ben discover kullanıyordum. Bir çeşit yama proğramı. Orada çevrim dışı açanları ve seni silenleri haber veriyordu. Sanırım artık Microsoft izin vermiyor diye biliyorum..
Madem seni engellemiş boşver canım ya görüşme onunla..

evet aynen öyle oldu göazüm karardı aradım sesi çıkmadan avazım çıktığı kadar bağırdım :umursamaz:

evet arkadaşıma da olduğunu gördüm ama içimde bi şüphe kaldı ben 6 aydır hiç şüphe duymamıştım :sinifsinif:

benim birebir başıma geldği için söyleyebiliyorum.msn bazen böle aksaklıklar yapıyor.cidden yemin etmişsse çk irdeleme derim.yani engellse hepsini engellerdi bence.

mantıklı dediğinibende hani arkadaşımın başına geldiğini bildiğim için yatıştım ama illa net sonuç istiyorum iştee :uhm:

keşke o programlar olsa gene...iyice araştırcam bunu ben olmaz böyle alsanaalsanasmile

"evet canım ben seni engelledim" demesini mi bekliyordun :icecream:

Tabi ki hayırr..sadece burdaki arkadaşlarında başına böle bişey geldimi diye sordum ki benimde gelmişti önceden arkadaşlarında olmuş engelli olmadığı halde çevrimdışı görünen..Gerçektende böyleyse güzel giden herşeyi ateşe atıp külleştirmeden araştırıp öğrenmem gerek sadece fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…