- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
hiçbir şeyi çok fazla irdeleme canım.boşver...seni seven zaten öyle şeyler yapmaz.sen de kafanı boşa yorma bence...inan sonra çook zararlı çıkarsın.bir erkek bişy yapıyorsa zaten naptığını bilir.sen sadece tavır alırsın.dimdik ayakta durursun.kimle yapmş nasıl yapmış boşver...
zaten sen gözünle açık oldugunu görmüşsün sanırım senin hep kullandıgın adresi engellemiş ki onu cevrim dısı görüyorsun ve seni suclu cıkarmıs üstünede erkek milleti işte
bazen bağlantı hatası oluyo diğerlerinde açıkken birinde kapalı görünebiliyo sorunlu msni kapat tekrar aç cnm aynısı başıma geldi çünkü cidden insanın kaynar sular dökülüyo kafasından akannehirakannehir
cnm arada Böyle oluyor.. Bende de Bi kaç kez oldu.. annemin msn i açık yanımda ama annem Bende ç.dışı.. engelli değilim ama annem görünmüyor. msn i kapatıp tekrar açtık hala aynı.. şaşırdık.. olaBiliyor canım.. msn de sorun vardır yoksa salak değildir heralde engellese senin Bütün adreslerini engeller..
benim birebir başıma geldği için söyleyebiliyorum.msn bazen böle aksaklıklar yapıyor.cidden yemin etmişsse çk irdeleme derim.yani engellse hepsini engellerdi bence.
Bir ara ben discover kullanıyordum. Bir çeşit yama proğramı. Orada çevrim dışı açanları ve seni silenleri haber veriyordu. Sanırım artık Microsoft izin vermiyor diye biliyorum..
Madem seni engellemiş boşver canım ya görüşme onunla..
"evet canım ben seni engelledim" demesini mi bekliyordun :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?