Bir Bakar Mısınız Lütfeeen

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Abim için kiz istemeye gidicez kendime ayakkabi siparişi verdim anneme danışmadan
Screenshot_20210816-120841_Instagram.webp

ayakkabı bu annem de dedi ki bunu alıp bir kere giyiniceksin spor ayakkabı ihtiyacin var okullar da açılıyor boşuna para verme dedi iptal etmek istedim ama kargo çıkmış malesef bana kargoyu teslim almayın geri alırız dedi satın aldığım kişiler sizce almasam mı alsam mı ayakkabıya içim eriyor o kadar beğendim ki ama annem de haklı bir yandan napsam bilemedim sizlere de danışmak istedim

Ne kadara aldiniz ?
Boyle şık ayakkabılar evet hep giyilmez ama lazım da olur mutlaka
Alın bir köşede dursun ben bazen bir ayakkabımı 3 sene giymiyorum ama 3 yıl sonra lazım oluyor

Bu ayakkabı bir kere giyilecek bir ayakkabı degil ki, aksine elbiseyle resimdeki gibi jean ile herseyle olur. Renk olarak da gayet her kombinle kullanilir. Kaldı ki en şıkıdımlı ayakkabının bile özel gun sirasi gelir.
Bir de begenmissin zaten, maddi durumu bilemeyecegim ama bence dolabinda boyle bir ayakkabi gayet hoş olur.

Sırf kız isteme için ayakkabı almazdım ben ama eğer günlük de giyebileceğiniz yerler varsa iptal etmeyin bence

Bu ayakkabı bir kere giyilecek bir ayakkabı degil ki, aksine elbiseyle resimdeki gibi jean ile herseyle olur. Renk olarak da gayet her kombinle kullanilir. Kaldı ki en şıkıdımlı ayakkabının bile özel gun sirasi gelir.
Bir de begenmissin zaten, maddi durumu bilemeyecegim ama bence dolabinda boyle bir ayakkabi gayet hoş olur.
ben genelde spor takildigim için hiç böyle ayakkabim yok giymedim de aliyim dime bence de

Ucuza almışsınız, sizi çok zorlamayacaksa iade etmeyin gündelik de giyilir kotla, keten pantolonlarla.

Bu ayakkabı herseye giyilir Elbiseyle , jeanle . Rengi de olur herseye . İade etmeyin maddi olarak zorlamayacaksa sizi.

bence de iade etme, aniden lazım oluyor böyle ayakkabılar. spor ayakkabı dolu bende de doğru dürüst ayakkabım yok böyle zorlanıyorum aniden lazım oldu mu

Back
X