Bir bakar mısınız?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Merhaba,
düğünüme sayılı günler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, geçen gün sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hiçbirşey yaşamadık ama sonuç olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların çalmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar sürekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda içim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın öyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım çok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime söyler mi diye korkuyorum, özellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefes alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz bi sey icin rahat olsun
Barkovizyondan bu iliskinin kanitlarini gosterecek halleri yok ya..
Rica etmissin kapanmis olay

Burda tek takıldığım şey o kına yeri sahibi ruh hastası mi ne biçim konuşuyor sizinle öyle?

Sacmalama niye soylesinler.Vesvese yapip o gune kadar bunu dusunme sakin bu zamanlarin keyfini cikart.Bi de belirtmissin.Nisanlina gelin senin hatunun manitayi cikarttik mi diyecekler

Aradan zaman geçmiş. Zaten saplantılı olsaydı peşinizi zamanında bırakmaz,sorun çıkarırdı. Rahat olun

Aradan zaman geçmiş. Zaten saplantılı olsaydı peşinizi zamanında bırakmaz,sorun çıkarırdı. Rahat olun
Yol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak
Sacmalama niye soylesinler.Vesvese yapip o gune kadar bunu dusunme sakin bu zamanlarin keyfini cikart.Bi de belirtmissin.Nisanlina gelin senin hatunun manitayi cikarttik mi diyecekler
kadın yada adam rakı sevgılımm bısı söker diye tırsıyorum

Hahah benım bısanlım benı bole ruh hastası yaptı

Yok aaaartik

Esk
Eski sevgililerin gelip kinana da oynadimi

Bu kadar takılmazlar yer sahibi bence müşterilerini kaybetmeye meraklı değildir diye umuyorum.
Arkadaşlar sormuş ben de sorayım "rakı sevgilim " nedir ?

Yol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak

kadın yada adam rakı sevgılımm bısı söker diye tırsıyorum[/QUOTE]

Kim kime ne demiş ben anlamadım . Hayatımın en anlamsız ve çıkarımda bile bulunamadığım cümlesiyle karşı karşıyayım !!

Kim kime ne demiş ben anlamadım . Hayatımın en anlamsız ve çıkarımda bile bulunamadığım cümlesiyle karşı karşıyayım !![/QUOTE]
Bahane de kıl gibi herkeste var ya gelir şimdi.Telefondan yazıyoruuaammm

Kim kime ne demiş ben anlamadım . Hayatımın en anlamsız ve çıkarımda bile bulunamadığım cümlesiyle karşı karşıyayım !![/QUOTE]
Rakı yerıne eskı yazcKtım telefon sagolsun kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…