- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
-
Yol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarakAradan zaman geçmiş. Zaten saplantılı olsaydı peşinizi zamanında bırakmaz,sorun çıkarırdı. Rahat olun
kadın yada adam rakı sevgılımm bısı söker diye tırsıyorumSacmalama niye soylesinler.Vesvese yapip o gune kadar bunu dusunme sakin bu zamanlarin keyfini cikart.Bi de belirtmissin.Nisanlina gelin senin hatunun manitayi cikarttik mi diyecekler
Hahah benım bısanlım benı bole ruh hastası yaptıBu ne ki tüm eski sevgililerim kınama geldi bide oynadık karşılıklıo bişey değil hepsi birbiriyle arkadaşmış ben onu bile bilmiyodum hiçte umursamadim en az 3 tanesi vardı hepsi tanıdık olunca aileleri falan geldiler hiçte umursama dim
Yok aaaartikBu ne ki tüm eski sevgililerim kınama geldi bide oynadık karşılıklıo bişey değil hepsi birbiriyle arkadaşmış ben onu bile bilmiyodum hiçte umursamadim en az 3 tanesi vardı hepsi tanıdık olunca aileleri falan geldiler hiçte umursama dim
Ciddi misin yaBu ne ki tüm eski sevgililerim kınama geldi bide oynadık karşılıklıo bişey değil hepsi birbiriyle arkadaşmış ben onu bile bilmiyodum hiçte umursamadim en az 3 tanesi vardı hepsi tanıdık olunca aileleri falan geldiler hiçte umursama dim
Eski sevgililerin gelip kinana da oynadimiBu ne ki tüm eski sevgililerim kınama geldi bide oynadık karşılıklıo bişey değil hepsi birbiriyle arkadaşmış ben onu bile bilmiyodum hiçte umursamadim en az 3 tanesi vardı hepsi tanıdık olunca aileleri falan geldiler hiçte umursama dim
Adam raki sevgilim bisi soker ne demekYol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak
kadın yada adam rakı sevgılımm bısı söker diye tırsıyorum
rakı sevgilim ne demekYol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak
Yol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak
????????adın yada adam rakı sevgılımm bısı söker diye tırsıyorum
Yol kadın rakı sevgılımm bısı söker yada adam dıye korkuyorum kadını usulen uyardım ama adamı uyarmadım sonuç olarak
Bahane de kıl gibi herkeste var ya gelir şimdi.Telefondan yazıyoruuaammmKim kime ne demiş ben anlamadım . Hayatımın en anlamsız ve çıkarımda bile bulunamadığım cümlesiyle karşı karşıyayım !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?