Bir bakar mısınız?

Allah aşkına eski sevgiliniz orkestradaysa ne yapacak? Ümit besenden nikahina beni cagir sevgilim nikah sahidin olurum senin diyecek hali yok ya belali bi tip olsa zaten yakandan düşmezdi. Takma kafana güzelce kina gecenin tadını çıkarmaya bak. Bir daha boyle bir lüksün olmayacak

bence eski sevgili ve oranın sahiplerini degil. takntılı seni bu hale sokan damat adayını iyi tahlil et. ve evlenmeyi bir kez daha düşün derim. yarın burada camdan bakmamı bile istemiyor yazarssan ne olacak onu de...

Aa ne değişikli konu.
Ümit besen-nikah masası çalıyor şuan arka planda

Düşünmeye gerek yok yahu, nişanlınıza söyleyecek değiller, olur mu öyle şey.
Unutun gitsin.

Eski sevgilimle eşimin tanışması geldi aklıma
-merhaba ben x, diyerek elini uzatmıştı benim canım kocam, eski manitaya...

Bişeycik olmaz..
Mutluluklar...

Benim annem olsa hepsini kovardi

benim ailem biraz rahattit o konularda o yüzden hiç sorun olmadı . Benimde çok hoşuma gitmişti aksine hiç biriyle kötü bi şekilde ayrılmadigim için sorun değildi ama hepsinin arkadaş çıkması değişik bi ironi arasam bulamazdim o kadar yakın arkadaslari

Dizilerde oluyorda bir tane oluyor sizinki cok komik olmusDamat halayina da katildilarsa tam olmusturHic gulecegim yok cok yasa

Dizilerde oluyorda bir tane oluyor sizinki cok komik olmusDamat halayina da katildilarsa tam olmusturHic gulecegim yok cok yasa

ay o bişey değil eşimin hiç birinden haberi yoktu olsa tabi sorun olurdu ama hiç çaktırmadim bende ailemde ama onları karşılıklı oynarken gördüğümde bi şok olmuştum

ay o bişey değil eşimin hiç birinden haberi yoktu olsa tabi sorun olurdu ama hiç çaktırmadim bende ailemde ama onları karşılıklı oynarken gördüğümde bi şok olmuştum
Zaten damat anlasaydi carsi karisirdiTaki da takmislar mecbur sizinde onlara gitmeniz lazimBen dusup bayilirdim heralde kas goz yapardim gitsinler diye

Zaten damat anlasaydi carsi karisirdiTaki da takmislar mecbur sizinde onlara gitmeniz lazimBen dusup bayilirdim heralde kas goz yapardim gitsinler diye

Hiç bişey yapmadım tebrik edip tokalastik sonuna kadar pistten cikmadilar ben neyseki kocaeliye gelin geldim onlar istanbulda kaldı düşün olsa bile hediyesini gonderip ben gitmem zaten suan 8 aylık hamileyim o kadar da değil

Onlarda oynamaya dugun ariyolarmisAman bosver hediyelerini gondermeye gerek yok Bu arada bebegini saglicakla kucagina al insallah

Bir bakar mısınız diye başlık açılan konulara uyuz oluyorum. Bunu söylemek istedim sadece

Nişanlıniza eski sevgilinizin fotoğraflarını mi gösterdiniz? takıntılı diyorsun da adam ne bilecek senin eski sevgilin olduğunu. Evlenen insana benim eski y le evleniyorsun demez heralde. Bence boş yere atağa geçmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…