• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız?

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Günlerdir aklımda bu konu
Biliyorsunuz yakın geçmişte bir ayrılık yaşadım. Yaşanmıslıklardan pişmanlık duyulmalı mı? Yani evlilik öncesi yakınlaşmak sizce çok mu yanlıs? Düsündükçe kendimi dünyanın en berbar insanı gibi hissediyorum. Diğer bir yandansa ozunde bu dünyanın en doğal, biyolojik olayı sadece toplumca bunu fazlasıyla zorlaştırıyoruz. Bilemiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce çok yanlıs bir şey yaptım?

Brn bazı şeylerin evliliğe saklanması taraftarıyım .
Ama bu konuda her insan özgür .
Kendinizi yargılamayın sizde

karşılıklı isteyerek oldu ise kimseyi ilgilendirmez. yanlış olduğunu düşünmüyorum. gerçekten pişmanım yanlıştı diyorsanız bi daha yapmazsınız olur biter. ama toplumun geneline göre hareket etmek zorunda da değilsiniz.

Kimine göre yanlış , kimine göre yanlış değil .

Olmuş bitmiş bir olay için ahlanmaya vahlanmaya gerek yok . Yapcak bişeyde yok .

karşılıklı isteyerek oldu ise kimseyi ilgilendirmez. yanlış olduğunu düşünmüyorum. gerçekten pişmanım yanlıştı diyorsanız bi daha yapmazsınız olur biter. ama toplumun geneline göre hareket etmek zorunda da değilsiniz.
Elbette karşılıklı bir durumdu ama şimdi ďüşününce sanki dünyadaki en kötü şeyi yapmışım gibi geliyor

Biliyorsunuz yakın geçmişte bir ayrılık yaşadım. Yaşanmıslıklardan pişmanlık duyulmalı mı? Yani evlilik öncesi yakınlaşmak sizce çok mu yanlıs? Düsündükçe kendimi dünyanın en berbar insanı gibi hissediyorum. Diğer bir yandansa ozunde bu dünyanın en doğal, biyolojik olayı sadece toplumca bunu fazlasıyla zorlaştırıyoruz. Bilemiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce çok yanlıs bir şey yaptım?

Yaşadığının arkasında durmak, yaşadıktan sonra yakınmamak önemli
Konuyu dini açıdan yorumlamıyorum herkesin kendi hesabı çünkü
41 yaşındayım, kendimi bildiğimden beri toplumun bedenim üzerinde söz hakkı olmasına izin vermedim, benim özel hayatım toplumu ilgilendirmez. İlgilenirim diyen adamda ötede oynasın bir zahmet , yaşanmışsa istenmiş ve yaşanmıştır, dik durun bu konuda kimseye hesap sorma hakkı vermeyin

Doğal bir güdü, sevişebilirsiniz yani. Ancak nasıl hissettiğiniz karşı tarafın davranışlarına da bağlı. Oo haneme bir sayı yaz daha kafasında bir insansa kötü hissetmeniz normal. Ama medeni bir insansa, karşılıklı yaşandı, zevk aldık falan vesaire diyorsa kötü hissetmeniz gereksiz.

Yaşadığının arkasında durmak, yaşadıktan sonra yakınmamak önemli
Konuyu dini açıdan yorumlamıyorum herkesin kendi hesabı çünkü
41 yaşındayım, kendimi bildiğimden beri toplumun bedenim üzerinde söz hakkı olmasına izin vermedim, benim özel hayatım toplumu ilgilendirmez. İlgilenirim diyen adamda ötede oynasın bir zahmet , yaşanmışsa istenmiş ve yaşanmıştır, dik durun bu konuda kimseye hesap sorma hakkı vermeyin
Teşekkır ederim :) Toplum ve nereden elde ettiklerini bilmediğim haklarıyla kafam baya karışık doğrusu. Ayrılıgımız hakkında dahi bir konu açılsa anında herkes bana dönüyor ve illa birinden. Ee öyle bielikte yaşayıp içli dışlı olursan konu elbet buralara geldirdi. Oluyor. Gerçekten kötü hissettiriyor ama anlatamıyorsun

Tamamen kisisel bir konu bu. Nedense kizlarimiz evlenecek gozuyle bakip/bakildigini sanip iliski yasayip sonra hata olarak degerlendiriyor. Hayir efendim , hata degil bu. Hayat tecrubesi , yasanmislik ne olarak adlandirirsan adlandir.

Buradaki bir kac yorum ya da toplumdaki tiz sesler seni etkilemesin.

Baktım polemikli konuymuş gidiyorum
Dur gitmeden önce lafımı bırakayım. Olmusla ölmüşe çare olmaz derler. Yanlış olduğunu düşünüyorsaniz bir daha yapamazsınız.
Aha gittim :KK55:

Doğal bir güdü, sevişebilirsiniz yani. Ancak nasıl hissettiğiniz karşı tarafın davranışlarına da bağlı. Oo haneme bir sayı yaz daha kafasında bir insansa kötü hissetmeniz normal. Ama medeni bir insansa, karşılıklı yaşandı, zevk aldık falan vesaire diyorsa kötü hissetmeniz gereksiz.
Umuyorum ki o düsüncede değildir :) Çok ilgili ya da kendini açan bir adam değildi o yüzden bu konu için ne düşünüyordu bilemiyorum

Tamamen kisisel bir konu bu. Nedense kizlarimiz evlenecek gozuyle bakip/bakildigini sanip iliski yasayip sonra hata olarak degerlendiriyor. Hayir efendim , hata degil bu. Hayat tecrubesi , yasanmislik ne olarak adlandirirsan adlandir.

Buradaki bir kac yorum ya da toplumdaki tiz sesler seni etkilemesin.
Evleneceğimizi düşünüp bu işe kalkışmadım aslında öylece spontane gelişti. Ama haklısın çıkan seslere aldırmamalıyım belki zamanla böylece kendimi de sustururum

Teşekkır ederim :) Toplum ve nereden elde ettiklerini bilmediğim haklarıyla kafam baya karışık doğrusu. Ayrılıgımız hakkında dahi bir konu açılsa anında herkes bana dönüyor ve illa birinden. Ee öyle bielikte yaşayıp içli dışlı olursan konu elbet buralara geldirdi. Oluyor. Gerçekten kötü hissettiriyor ama anlatamıyorsun

Muhatap alma
Buna vermiş olduğum epey kaba bir cevap var ama yazamam burada banlanırım =) bir kere söyledim herkese kapak oldu, daha çıt çıkmadı =)

Evleneceğimizi düşünüp bu işe kalkışmadım aslında öylece spontane gelişti. Ama haklısın çıkan seslere aldırmamalıyım belki zamanla böylece kendimi de sustururum

Evleneceginizi dusunmuyordun ama isin sonunda ayrilik da olabilir. Ayrilmayi hesaba katmamissin.

Evlenip ayrilabilirsin.
Sevgili olup ayrilabilirsin.

Hayat bir kisi uzerine kurulu degil.

Kendini susturmama nedenin aslinda bu konuda cok fazla rahat olmamandan kaynaklaniyor. Yani acikcasi bunlari yasamaya hazir degilmissin.

Kime gore dogru kime gore yanlis.
Bana gore yakinlasmak yanlis (birlikte olmaktan bahsediyorum), evlilige saklanmasi bence daha dogru.. En ozelini ilklerini esinle yasaman kadar guzel bisey var mi..
Ama olan olmus, neden dusunup hayatini zora sokasin ki.. Karsina cikacak kisi sen daha once yakinlasmissin ben seni istemem derse de yurusun gitsin, dogru duzgun bir insan bunu normal karsilar. Ha aklina gelir mi daha once bisey yasadigin bence evet gelir..

Evleneceginizi dusunmuyordun ama isin sonunda ayrilik da olabilir. Ayrilmayi hesaba katmamissin.

Evlenip ayrilabilirsin.
Sevgili olup ayrilabilirsin.

Hayat bir kisi uzerine kurulu degil.

Kendini susturmama nedenin aslinda bu konuda cok fazla rahat olmamandan kaynaklaniyor. Yani acikcasi bunlari yasamaya hazir degilmissin.
Galiba dediğin gibi hazır değildim

Back
X