Bir bakar mısınız...

eva__

<3 Tek Başına <3
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
169
0
96
Samsun
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.3 aylık bir birlikteliğimiz var ve erkek arkadaşım son 1 haftadır annemize selam söyle diyor.Sizce bu ne ifade ediyor ya da size böyle söylenildiğinde siz neler anlarsınız? Şimdiden teşekkür ederim.

benimsemiş sanırım bu ilişkiyi vede ciddi düşünüyor olabilir
ama sen yinede çok güvenme bence bu sözlere

Benimsemiş ve ciddi düşünüyor olabilir. Ama biraz mesafe koy biraz canım. Ne demek annemize selam söyle? Bunu diyebilmesi için her şekilde sana kendini ispatlaması lazım evvela. Hemen pat diye atlamak yerinede adım adım gitmeli seni fethetme yolunda. Şahsen ben hoşlanmadım bu sözden:olmaz:

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.3 aylık bir birlikteliğimiz var ve erkek arkadaşım son 1 haftadır annemize selam söyle diyor.Sizce bu ne ifade ediyor ya da size böyle söylenildiğinde siz neler anlarsınız? Şimdiden teşekkür ederim.

senin onun ciddi düşündüğünü düşünmeni istiyor sempatiksalakcinni

bence de...onların en önemli taktiği buu...ciddi düşünüyorum imajını daha ilişkinin ilk günlerinde sunuyorlar sana sonra geriye çekiliyorlar..ciddi düşünen biri daha mantıksal bakıyor ve hemen ana sayfa konusu yapmıyor bunu..

Back
X