- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
-
Offfff yaaa çözümmm erkek arkadaşımın çoook sabırlı olmasında gibi görünüyo ama benn çoook korkuyorumm ailemin görüşü öyle böyle değil yaaaSiyaset insanlarin yasadigi toplumdaki olaylara, hayata bakisidir. Dolayisiyla insanlari fikirleriyle degerlendirip arkadas edindigimiz icin ortak bakis acilari onemlidir. Elbette herkes farkli farkli fikirlere sahiptir ancak birinin siyasi bakis acisi digerinin degerleriyle taban tabana zitsa o iki kisinin birbiribe sempati ile bakmasi zor olabilir.
Teşekkürlerrr ... Çoook haklısınız kesinlikleee''politika eğlence sektörünün bir parçasıdır'' ne güzel denmiş
insanlar neden bunu bu kadar hayatlarının merkezine oturtur anlayamıyorum
siyasal fanatizme de atom fiziğine de bazı şeylere de lanet olsuuuun
Toplumumuz ne yazık ki siyaset ekseninde aşırı kutuplaştı. Bu durum artarak devam edecek. Siz kendi aranızda benzer fikirlere sahipseniz ve fikir ayrılıklarını aşabileceğinizi düşünüyorsanız olabilir. Ailenizle bir araya geldiğinde siyaset konusunda konuşulmamasını rica edebilirsiniz. Aileniz sizin kendilerinden farklı siyasi görüşe sahip biriyle birlikte olmanıza ne tepki gösterir?Merhaba kızlarr...
Bir buçuk yıllık bi ilişkim var ...Allahım nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz inşallah okullarımız bitince...Erkek arkadaşım kesin olarak belirli bir yönünde siyasetin bildiğim kadarıyla ailesi ve akrabalarıda öyle.Bende bu görüşün karşısında değilim haklı buluyorumm...Ancak kendi ailem bu görüşün tam tersinde. 3 aylık okul tatilindeyim...Ablam izne çıkıp eniştemle geldi geleli (bir haftadır) her sofrada siyaset konuşuluyor eniştem her olaydan siyaset açabiliyorr...Erkek arkadaşıma onların görüşlerini anlatıyorum onlar hiçbişey bilmiyor diyo..Sonra evdeki konuşmalara bakıyorumm karşı tarafı kötülemelerr....
Kendi görüşüme görede erkek arkadaşım yokken örneğin oy sonuçları açıklanırken tvde ev halkı aynı görüşü savunur bende içten içe zıttının olmasını isterdim ...karşı taraf bana göre daha doğruydu...
Benim sizlere danışmak istediğimm, (öyle siyasetle çok ilgili biri değilim aslında, herkesin görüşü kendine diye düşünürüm) arkadaşlarrr ailemle sevdiğim arasında sorun çıkar mı bu konu sebebiyleebu görüşlere karşı sabırlıdır sevgilim çok kaç kere şahit oldum böyle ortamlarda ki davranışlarına... gün içerisinde bin kere siyaset konuşulduğundan çoook korku başladı içimdeee insanın dayanma noktasıda bir yere kadardırrr yaa dayanamazsa ilerde naparım bennn ???
Çok astım kestim yapacaklarını sanmıyorumm seni vermeyiz gibisindenn...ama ileride aynı ortamda bulunduklarında ne olur bilemiyorummToplumumuz ne yazık ki siyaset ekseninde aşırı kutuplaştı. Bu durum artarak devam edecek. Siz kendi aranızda benzer fikirlere sahipseniz ve fikir ayrılıklarını aşabileceğinizi düşünüyorsanız olabilir. Ailenizle bir araya geldiğinde siyaset konusunda konuşulmamasını rica edebilirsiniz. Aileniz sizin kendilerinden farklı siyasi görüşe sahip biriyle birlikte olmanıza ne tepki gösterir?
Yook kesinlikle bilgisiz olduğunu düşünmüyorumm aksine çok kültürlü bi insan nete girsin ilk işi haberleri okumaktır ...ve bende ondan farklı bi görüşü savunmuyorumm aslındaHerkesin siyasi bir görüşü vardır olmalıdır ama bu yuzden kavga etmek çok mantıksız . Hepimiz aynı görüşte olsak demokrasi olmazdı zaten. Ben de babamla annemle zıt fikirdeyim ama kaç ayda bir gördüğüm ailemle mi tartışayım .
Sevgilin de şu kitap bile okumayan , arastırmayan ama sağdan soldan duyduklarını konuşup her konuda sabit fikirli ise uzak dur .
Akşamları haber izleyip üç beş tweet okuyup sürekli siyasi içerikli konuşunca siyasetçi olunmuyor .
Yook kesinlikle bilgisiz olduğunu düşünmüyorumm aksine çok kültürlü bi insan nete girsin ilk işi haberleri okumaktır ...ve bende ondan farklı bi görüşü savunmuyorumm aslında
Bu arada yorumunuz için teşekkürler..
Merhaba kızlarr...
Bir buçuk yıllık bi ilişkim var ...Allahım nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz inşallah okullarımız bitince...Erkek arkadaşım kesin olarak belirli bir yönünde siyasetin bildiğim kadarıyla ailesi ve akrabalarıda öyle.Bende bu görüşün karşısında değilim haklı buluyorumm...Ancak kendi ailem bu görüşün tam tersinde. 3 aylık okul tatilindeyim...Ablam izne çıkıp eniştemle geldi geleli (bir haftadır) her sofrada siyaset konuşuluyor eniştem her olaydan siyaset açabiliyorr...Erkek arkadaşıma onların görüşlerini anlatıyorum onlar hiçbişey bilmiyor diyo..Sonra evdeki konuşmalara bakıyorumm karşı tarafı kötülemelerr....
Kendi görüşüme görede erkek arkadaşım yokken örneğin oy sonuçları açıklanırken tvde ev halkı aynı görüşü savunur bende içten içe zıttının olmasını isterdim ...karşı taraf bana göre daha doğruydu...
Benim sizlere danışmak istediğimm, (öyle siyasetle çok ilgili biri değilim aslında, herkesin görüşü kendine diye düşünürüm) arkadaşlarrr ailemle sevdiğim arasında sorun çıkar mı bu konu sebebiyleebu görüşlere karşı sabırlıdır sevgilim çok kaç kere şahit oldum böyle ortamlarda ki davranışlarına... gün içerisinde bin kere siyaset konuşulduğundan çoook korku başladı içimdeee insanın dayanma noktasıda bir yere kadardırrr yaa dayanamazsa ilerde naparım bennn ???
Merhaba kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?