Bir bakar msnz?

demircan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
44
0
Dert değil aslında benimkisi bişe danışıcaktım nereye yazim bilemedim kusura bakmayın lütfen..Arkadaşlar benim baya bi üniv hazırlık kitaplarım war bunları atmak istemiyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum bağışlıyabiliceğim bi yer var mı? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
 
Akrabalarınızdan, konu komşunuzdan üniversiteye hazırlanan varsa onlara verin, eğer yoksa çevrenizde böyle biri, bir lisenin kütüphanesine bağışlayabilirsiniz.
 
eğer eski kitaplar değilse bence bir derneğe bağışla ÇYDD gibi..
ama hiç olmadı kağıt toplayıcılarına ver.. bare kağıt fabrikalarına satarlar iki kuruş para geçer ellerine..
 
Valla bilmiyorum napıcağımı bayada var bi çuval kadar yeni değil şu geri dönüşüm'ü bi araştırayim
 
internetten kitap sitelerine bakın...isteyen birine gönderirsiniz hatta aynı şehirden birilerini bile bulabilirsiniz... sitede şehir topikleri var... mutlaka ihtiyacı olan birileri vardır... yada kütüphanelere bağış yapabilrsiniz...
 
etrafınızda varsa bi kütüphaneye götürün olmadı okullara hemen alırlar çok da teşekkür ederlerturkbayragi
 
kıtap bekleyen bı suru okul var baska sehırlerde onlardan bırıyle gorusupde yollayabılırsınız..
bende romanlarımı okudukdan sonra kıtaplıkda bekletıcegme bu sekılde dagttım hep baskalarıda okusun fadalansın dıye..ılk hece kıtabından oss kıtaplarına kadar agrıda bı okula yolladım en son bana teşekkur belgesı yollamıslar..sızde bu sekılde destek verebılırsınız egıtıme..nettende bakarak kıtap bekleyen okullardan bulabılırsınız orda yetkılı bı ogtermenın numarası var..kendılerıyle ıletısıme gecebılırsınız..
 
bence kitapları satabilirsin.2. el kitap alan yerler varsa etrafında bi sor derim hem eline para geçmiş olur.ama tabi durumu olmayan ve universiteye hazırlanan bi tanıdığın varsa veya tanıdığının tanıdığı vardır bilemicem onlara verebilirsin.
 
X