- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
muslugun tesisatı ya duvardansa bende tezgah üzeri musluk düşünmüştüm ama olabilirmi ki?Suyu vanadan kapatıp, muslukları sökebilirsin...
muslugun tesisatı ya duvardansa bende tezgah üzeri musluk düşünmüştüm ama olabilirmi ki?
olur olmasına tabii de, canım bence mutfağın sadece bu kısmı fayanssa, yeni fayans döşeyin derim. şimdi öyle malzemeler varki fayansları sökmeden üzerine yenisini yapıştırabiliyo.bunu da bir düşün derim...
canım bencede fayansları değiştirebilirsiniz. m2 fiyatları çook uygun. en azından içine siner. bir araştır bence.
olur olmasına tabii de, canım bence mutfağın sadece bu kısmı fayanssa, yeni fayans döşeyin derim. şimdi öyle malzemeler varki fayansları sökmeden üzerine yenisini yapıştırabiliyo.bunu da bir düşün derim...
çok maliyetli olmaz, bence yapmışken dolaplarını da beyza boya.kendiniz boyayabilirsiniz.polisan x1 diye boya var, 3 kat boyarsan parlak lake dolapların olur...eve girmeden hallederseniz tertemiz olur.hemde çok ucuza çok güzel olur....
Tatlım uzun süre oturacaksan nacizane fikrim fayans üzerine jel sürüp yenisini yapıştırabiliolar hiç sökmeden en uygunundan al yapıştır tertemizz mis gibi yeni gelinsinde iyi olur bence araştır derim folyo ile bi hesap yap bide fayanslı olanı 😉😉😉😉
Aklıma gelmişken birde fayans için şeyler oluo yaa ımmmm ne o pervaz sprgelik deriz ya ayy aklıma gelmio işte mermer ile fayans birleşimine yapışan gümüş gri renk ondan işte slikonla yapışıo miss😃😃😃
nacizane fikrim;ya dolabın rengini ara fayansa uydurmalısın ya da fayansın üstüne yapıstırma ara fayans döşeteceksin dolabın rengine uygun....2 renk ve tarz arasında dağlar fark var.
Tatlım uzun süre oturacaksan nacizane fikrim fayans üzerine jel sürüp yenisini yapıştırabiliolar hiç sökmeden en uygunundan al yapıştır tertemizz mis gibi yeni gelinsinde iyi olur bence araştır derim folyo ile bi hesap yap bide fayanslı olanı 😉😉😉😉
onu ben de hiç duymadım ya ben de dc fixle kapladım mutfak fayanslarımı epey oldu gayet de memnunum ama o jel dikkatimi çekti.adı ne ki,nerde satılır ki,direk fayansın üstüne tutar mı ki?inanın ben de sırf eskileri kalkacak,tezgah çıkacak of bi dünya iş diye kolaya kaçmıştım.bilgilendirirseniz çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?