bir bakarmısınız ki acabaaa :)

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
canlar ben ilk gelin evime taşınacağım allahın izniyle ama fayanslarımı beğenmıyorum hiç hemde ne beyaz eşyama nede çeyizime uyuyor
bende su geçirmez duvar kağıdı düşünüyorum fakat sorunum şu armatürü ve sabunluğu kırdırmadan nasıl yaparım varmı fikriniz?

muslugun tesisatı ya duvardansa bende tezgah üzeri musluk düşünmüştüm ama olabilirmi ki?

olur olmasına tabii de, canım bence mutfağın sadece bu kısmı fayanssa, yeni fayans döşeyin derim. şimdi öyle malzemeler varki fayansları sökmeden üzerine yenisini yapıştırabiliyo.bunu da bir düşün derim...

canım bencede fayansları değiştirebilirsiniz. m2 fiyatları çook uygun. en azından içine siner. bir araştır bence.

çok maliyetli olmaz, bence yapmışken dolaplarını da beyza boya.kendiniz boyayabilirsiniz.polisan x1 diye boya var, 3 kat boyarsan parlak lake dolapların olur...eve girmeden hallederseniz tertemiz olur.hemde çok ucuza çok güzel olur....

Tatlım uzun süre oturacaksan nacizane fikrim fayans üzerine jel sürüp yenisini yapıştırabiliolar hiç sökmeden en uygunundan al yapıştır tertemizz mis gibi yeni gelinsinde iyi olur bence araştır derim folyo ile bi hesap yap bide fayanslı olanı 😉😉😉😉

Aklıma gelmişken birde fayans için şeyler oluo yaa ımmmm ne o pervaz sprgelik deriz ya ayy aklıma gelmio işte mermer ile fayans birleşimine yapışan gümüş gri renk ondan işte slikonla yapışıo miss😃😃😃

pahalıya gelır dıye dusunmedım hıc fayans canım ama bır arastıryım piyasasını bakalım:) tesekkurler

beyaz cesaret ıster canım ya guzel durmazsa :/ bırde ev sahıbı ne der bılemedım hiç yoksa ben beyaz aşıgıyım cok ısterdm:)

folyonun su gecırmez 10m2 si 50 tl bırde fayansı bakıyım piyasası nedır zaten uygun gecıcı bırsey dusunuyorum cok tesekkurler:)

nacizane fikrim;ya dolabın rengini ara fayansa uydurmalısın ya da fayansın üstüne yapıstırma ara fayans döşeteceksin dolabın rengine uygun....2 renk ve tarz arasında dağlar fark var.

onu ben de hiç duymadım ya ben de dc fixle kapladım mutfak fayanslarımı epey oldu gayet de memnunum ama o jel dikkatimi çekti.adı ne ki,nerde satılır ki,direk fayansın üstüne tutar mı ki?inanın ben de sırf eskileri kalkacak,tezgah çıkacak of bi dünya iş diye kolaya kaçmıştım.bilgilendirirseniz çok sevinirim...

bence yapışkanlı folyo ıle kapla
ben kullanıyorum ve cokta memnunum
resmı vardı benım konularımda

bencede üzerine yeni fayans yaptır kırmadan yapıştırma yapabiliyolar dolaplarınıda gücünüz varsa eğer kapakları değiştir derim yada fayans rengine uygun boyat güle güle oturun

Çalıştığım şirkete yapmışlardı adını bilmiyorum ama slikon gibi bi maddeymiş cnm haftasonu yaptılar pzrtesi iş başı kullandık hiç kırma dökme olmadı yapı marketler bilirler adını bence süpersonik bir icat 😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…