Bir bakarmısınız Lütfen....

sen yapıyorsun temizliğini kadın neden yorulsun ki.bence hiç bulaşma millet kendine hizmetçi arıyor bilerek öyle davranıyordur bence.benimki öyle yapıyor da :) sen git yapman gerekeni yap ince ayrıntı ona kalmış ister yapar, ister yaptırır, ister pislik içinde yaşar

yaptımmmm ahhh salak kafam en basında okadar sevınclıyken falan yaptım ettım ultrason resımlerını gosterdım kadının verdiği cevap ultrasona fazla gırme ben guvenmıyorum..

Başka ne dıyımmm

aynen oyleeeeeeeee çok guzel bır yere değinmişssin...

Ben Allaha havale etsem de yüzlerini görmek istemesem de olmuyo olmuyoooooooooo 1 kat yukarımdalar..

benimkide yukarımdaydı son ayımda işi bırktım bikapımı açan olmadı doğuma girerken aileme haber verdim.eşime onları görmek istemiyorum ama istersen arayabilirsin dedim. hastaneye geldiler cümbür cemaat çocuk emziricem kaynım odadan çıkmıyor. kanamam çok kendimi temizlicem yok yani anlayış sıfır. hastaneden çıktım. buzdolabı ve erzak dolabı 1günde sıfırladılar anneme sen git biz bakarız dediler. ortadan kayboldular. sezaryanlı yataktan kalkıp temizliğimi yaptım. elimi dolaba attım evde bişi yok eşime nerde bu yiyecekler diyorm bilmiyorum diyor. o günden sonra zaten bende sinirden migren hastası oldum kızım 2 aylık olana kadar gelmedi sonra bigeldi laf soktu gitti.
her kayınvalide aynı

hiç güleceğim yoktu yaaa :):): bende hastane de ve evde iken de hem süt sağarken hem emzirirken kayınpederim odadan çıkmıyordu ....elimden gelse kadınların yanında bile emzirip sağmazdım ama mecburdum malesef çünkü ne memleketimdi ne anamın eviydi.

bende üzüntüden reflü hastası oldum ....şimdi hem psikolog eşliğinde psikiyatr tedavisi görüyorum hemde reflü tedavisi.birde mideme çok düşkündüm şimdi artık herşeyi yiyemiyorum.

Son düzenleme:
yaşadığımda sinir krizi geçiriyordum şimdi olanlara gülüyorum. habide evime hırsız girdi aklımçıkmıştı yeni doğum yaptım kızımı alıp gittiler diye. bilgisayar telefon falan gitmişti neyseki kaynanam yukarıdan göbek atıyodu. bide aradaüzülmüş neden plazmayı alamamışlar diye ertesi günü kapımı açmaya çalışıyordu. sırf beni korkutmak için kapıyı açıp napıyosun dediğimde torunum alcam demişti sana torun morun yok dedim ev zorla girmeye çalıştı o hırsla nası kapıdan dışarı attıysam artık karşı duvara kadar gitti. :)) burda okuyunca aklıma geliyo iyice hırslanıyom

Bunlar insanı zorla dinden imandan çıkarır.

Demin de bebeğimin artık kıyafetlerini yıkadım ettim astım balkona kuruyolar kokusunu almış balkondan bağırıyooooo ne yıkadın senn bı değişik kokuyo dedım bebeğimin kıyafetlerını aaaa daha erken değil mi ???

Neye göre erken dedim gelip yardım edenım yokkı sonraya bırakayım bende şimdi yaptım Allahıma bin şükür elim ayağım tutuyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…