valla kaynanalarda bize yaranamıyomu ne karışsa bi türlü karışmasa bi türlü
bu konuda bi başlığa daha yazmıştım kendi kv m hakkında bu kadar buz bi babaanne olamaz, tek torununa insan nasıl bu kadar soğuk durabilir diye
aman boşver, bence boşuna kafaya takıyosun, ortada hiç bi sorun yok bence, kv yok, sorun yok da diyebilirsin yani
Kayinvalideniz de eksiklerinizi görüp yardim edecektir. Bence acele etmeyin bebeginiz dogsun eksikleriniz kisa sürede tamamlanir.
Bebek olacak diye tonlarca kiyafet vs almayin. Ben erkek kardesimin cocugu oldu. Gittiler daha bebek dogmadan bir sürü kiyafet aldilar. Cocuk alti üstü 1 ay giydi sonrasi malum. Arada sira da aliyorlardi ilk bebek diye cok heves ettiler. Bende kiyafet almak istemedim. Bebek arabasini alamamislardi , onu hediye ettim. Cok sevindiler..Him birde gelinimiz altin bekliyormus yapmadim diye gücenmis
birşey almasından yakınmıyorum huyunu biliyorum çünkü kendisi insanları kullanmayı çok sever enayi yazıyormu alnımda bilmiyorum..
Dediğim şey neden sormuyo neden bu kadar ilgisiz merak içerisindeyim.Hadi belki beni sevmiyo olabilirsin ama bunu torunu için engelleyebilir diye düşünüyorum.İşine geldiğinde öyle yapmacık davranıyor ki şaşıyorum...
Him belki masraf etmek istemiyor olabilir ama kesin seviniyordur bebegin olacagina. Ayrica bir de diger taraftan düsün sen istediginiz gibi bebeginin odasini düzenleyebilirsin. K.V. karismicakmis nasil isterse artik. Bence fazla takiyorsunuz. Hamilesiniz ve hassassiniz ve ilk bebeginiz. Ayrica bebek sizin bebeginiz K.v. yardim etmek zorunda degil..
Kimse anlamıyo sanırım
Bu işte bir terslik var bakın ne kendi ailemden nede eşimi ailesinden çöp bile beklemiyorum... Sadece benım ailem soruyor tel açıyorlar bebeğin senın sağlığın nasıl diye
ama hanımefendi 5 10 basamak yukarımda aşşağıya inip nasılsın diye bile sorduğı yok... Ben buna şaşırıyorum..
bende kayınvalidemle alışverişe gitmiştim. 5 çocuk büyütmüş bilir bişiler diye. tabi maddi anlamda destek olsun diye değil bütün aldıklarımı kendi maaşımla almıştım. aldıklarımla ilgili tek yorum ucuzunu al napcan pahalısını 1 ay sonra olmayacak dedi. aldığım mağazada sağolsun baya yardımcı oldu yıkamasından tut battaniyesine kadar lazım olacak herşeyi almıştım. kışın rahat edeceği pijamanın üstüne yün hırka ve pantolon almıştım 2 tane. ev zaten sıcaktı. çok şükür hiç hasta olmadı. kafana takma canım tüm kayınvalideler gidip aman anne sen en iyisini bilirsin senden öğrenecek çokşeyim var nolur bana yardım et dememizi isterler. benimki yüzüme karşı söyledi sen kimseye minnet etmiyosun kendi işini yaparsın burnun büyük diye umrumdamıydı yoo daha iyi oldu laf söyleyemedi annem uzakta olmasına karşın bana yardım etti.
Saniyorum sorunuz daha farkli siz, yazdiginiz gibi yorumladim. K.V. aranizda son dönemlerde bir sey olmus olabilirmi ? ya da kendinizi yanliz mi hissediyorsunuz ? 5-10 basamak inmesse inmesin siz cikin. Ne olacak ki..:26:
öncesi ki samimiyetinizi bilmiyorum ama bence haklısınız..
hamile olmadım hiç ama çevremden biliyorum..
insanın ilgiye ve yardıma gerçekten ihtiyacın oluyor..
hele kii annenizi kaybetmişsiniz..
gerçekten üzüldüm adınıza..
ama bir yandan da karışmaması iyi ..
düşünsenize her aldığınızı,her beğendiğinizi kötülese,beğenmese daha çok zorunuza giderdi.
Kimse anlamıyo sanırım
Bu işte bir terslik var bakın ne kendi ailemden nede eşimi ailesinden çöp bile beklemiyorum... Sadece benım ailem soruyor tel açıyorlar bebeğin senın sağlığın nasıl diye
ama hanımefendi 5 10 basamak yukarımda aşşağıya inip nasılsın diye bile sorduğı yok... Ben buna şaşırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?