- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
-
eşiniz ne diyor?Bilemiyorum aslında ne diyeceğimi.
Eşim aslında benim gibi düşünüyor ama emri vaki yaptıkları içinde nasıl hayır diyeceğini düşünüyor kirmadan.eşiniz ne diyor?
o paranın gelmediğini söylemeniz bence daha iyi olcak.Eşim aslında benim gibi düşünüyor ama emri vaki yaptıkları içinde nasıl hayır diyeceğini düşünüyor kirmadan.
Bu nasıl bir ibadete giderken saçmalama şeklidir.Allah'ım affet sen bilirsin tabi ama bu mu ibadet,bu mu sevap.
Parası varsa başkasından istemek niye?
Ay sustum yaa
o paranın gelmediğini söylemeniz bence daha iyi olcak.
birde o paranın size gelicegini niye onlara söyledinizki.
birde daha var. :) , daha önceki zamanalrda böyle para talebleri oldumu?[/QUOTE
Biliyorlardı geleceğini zaten göz dikilmisti:)
Söylediğine göre biz birmişiz ve geçen yaz başka yerde daire aldı elindeki tüm parayı oraya vermiş ama zaten kiradaki binadan bir yılda çıkmazmi hac paralari
Merhaba hanimlar , aslında çok büyük bir dert degil ama birde sizlere danışmak ve vicdanimi rahatlatmak istiyorum.
Bizim elimize yıl sonu 4 bin € gibi bir para geçecek ve onunlada Türkiye tatili planlamistik. Ondan başka elimize para da girmeyecek. Gelelim asıl meseleye kv ve kp hacci çıktı bu yıl. Durumları gayet güzel, şöyle soyliyeyim bir binaları var ve hepsi kirada iyi bir muhitte ama kp bana hac paramı vereceksiniz diyor. Ben para vermesine karşı değilim ama en azından tatil paramizin hepsini degilde bin € verelim diyorum. Sizce haksizmiyim veya yanlişmiyim.
Bizde gurbetciyiz belirteyim.sevgiler
Hac parasi olanlara farz konu sahibesi paralari yoksa otursunlar.
Para sIkIntIlarI yok bence sizin parayi da cerez etmek istiyorlar iste. Sizin parayi da yiyemeyiversinler olmezler.
Eşim aslında benim gibi düşünüyor ama emri vaki yaptıkları içinde nasıl hayır diyeceğini düşünüyor kirmadan.
Işte nasıl soylicez bunu söylesek adam kuser:))
Söylediğine göre biz birmişiz ve geçen yaz başka yerde daire aldı elindeki tüm parayı oraya vermiş ama zaten kiradaki binadan bir yılda çıkmazmi hac paralari
Kredi karti borcunz yatircaz paranın yeri var diyin.
Daha da zorlarlarsa binanın kira gelirinde azalma mi var hayirdir diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?