bir bakarmisiniz

Evet artık turkiyeye gitmek istiyoruz. Neticede bizde burada bunaldik ama dediğim gibi eşimi sürekli biz biriz, başka kimimiz var falan deyip sıkıstırıyorlar. Psikolojik baskı seyim yerindeyse.

Sizde psikolojik baskı yapın, bunaldım daral geldi vs.vs. Anladığım kadarı ile vicdan yapıyorsunuz , yapmayın yapmayın vicdan yapılıcak bir şey yok orta ! Sizin ruh durumunuz bence daha önemli , canım onlarda bir apartmanın kiralarını hacca saklasınlar. Bizim buralarda bunlara beleşçi denir

Durumları iyiyse yani ne buuu ayıp yani

Klasik yiyici erkek ailesi ornegi.bu nedir artik ya.neden insanlar evlatlarinin gelirine giderine karisir, eline gececek paraya goz diker ki.cidden anlayamiyorum.bi dusun su insanlarin yakasindan bi uzak durun.ba ba ba evladinin yiyemedigi parayla ibadet yapacakmis.hac bu hac.kim dedi ona evlerine ev kat parasiz kal diye.

Başkasından böyle alınan parayla hacca mı gidilir? Sanki mecburiyet mi hacca gitmek? Parası yoksa gitmez, varsa kendi parasıyla gider insan hacca. Benim rahmetli dedeciğim de hacıydı, gurbetçiydi, orada yıllarca çalışıp dişinden tırnağından arttırdıklarıyla döndü, önce evlatlarının yuvasını kurdu, sonra kenara zor gün parasını ve kefen parasını ayırdı, evlatlarıma yük olmayayım diye, sonra gitti. İnanın para başka bir şey için olsa yorum yapmayacaktım ama evli ve gurbetçi evladın parasını alıp hacca gideni de ilk sizin kpden duyuyorum. Ben deist halimle bunun böyle olamayacağını biliyorum da, onlar hiç mi bilmiyor kendi dinlerini

Sizinki yine iyi. Bizimkilere tam da düğün Zamanımızda çıkmıştı. Dolayısıyla düğüne harcayacakları parayı Oray'a yatırdılar. Bize de bir sürü borç kaldı. Ödeyene kadar birbirimizi yedik. Tabi suçlu yine ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…