El Sanatları Bir bakın bakalım beğenecekmisiniz bayanlar

canım ben bazı eşyaları satıyorum da zaten onun için dedim ya elimde bişi kalmıyor diye birisi bendekilerden beğendiği an hemen aynısını yapıp satıyorum

beğendiğin için çok teşekkür ederim güzelim

sarar 61 canım benim inan şimdi nerdeyse bütün sitelere baktım ama benim aldığım gibi metre işi satılmıyor yani ben bulamadım ne vallahi bulsam site adresi sana yollayacam nasıl oldu da trabzonda bulamadın hiç mi takı yapmak için kullanılan mağzalar yok dediğim gibi anca oralarda bulursun ben gelecem bu yaza trabzona istersen bekle uğrar veririm sana

çok tebrik ederim.ne güxel yapmışsın.bende çok meraklıyım ama çocuklarım küçük.eline sağlık hepsi çok güxel.o taş sardıkların var ya seren serengil yapıyomuş,gerçek taşlarla ve çok ünlü firmalardan hatta yurt dışından sipariş almış.bende ilerde bu tip şeylerle uğraşmalıyım.çok seviyorum

çalışmaların çok güzel ellerine sağlık.
saworoski taşları eminönünde marputçular çarşısında kılınç ticaret var.hem toptan hem de parekende satışı var.orda çok uygun fiyata bulabilirsin.dükkanın sahibi zeynep hanım sana yardımcı olacaktır.yapmışken sahtesiyle değilde gerçek taşlarla yaparsan çok daha güzel durur.yapıştırmak için de eğer hiç düşmesin istiyorsan.güterman'ın yapıştırıcısını alırsan bu risk ortadan kalkar.
bende saworoski taşlar ve çek boncuklarıyla takı yapıyorum.normalde bu taşların kilosu 300 ile 600 milyon arasında değişiyor.kılınç ticarette 100 milyona bulabilirsin.

cano teşekkür ediyorum beğendiğin için evet para kazanıyorum en azından el emeğimi kazanıyorum bu ürünlerle uğraşmak beni rahatlatıyor güzel şeyşer ortaya çıkarınca ve beğenilince çok mutlu oluyorm hele birde satınca çok daha iyi oluyor

hüsniyece sizin sitenizi ziyaretetmiştim çok güzel ürünler var sizin yanınızda ben daha çömezim pişmem için çok zaman var
yapdıklarınız bir birinden güzel emekleriniz için ellerinize sağlık
benim yapdıklarımıda beğenmenize çok mutlu oldum teşekkür ediyorum size

TRANSFER TEKNİĞİ

--------------------------------------------------------------------------------

-Ahşap obje
-Uygulamak için seçtiğiniz resim
-Akrilik boya
-Beyaz astar boya
-Transfer tutkalı
-Su zımparası
-Fırça (Değişik kalınlıkta fırçalar)
-Vernik

Akrilik boya (1 boya + 2 su ) su ile inceltilir. Yassı kıl fırça ile ince bir kat sürülür, kurutulur. Kuruyan boyanın üzeri sıfır nolu zımpara ile hafifçe zımparalanır (pürüzsüz yüzey fotokopi kağıdının iyi yapışmasını sağlar).
Transfer tutkalı fırça ya da parmakla sürülebilir. Önce resminizin boyalı yüzeyine ince bir kat, daha sonra yapıştıracağınız zemine ince bir kat transfer tutkalı sürülür, kurumaya bırakılır. Hızla kuruyup şeffaf hale gelince resmin boyalı yüzüne ikinci defa daha kalın bir tabaka transfer tutkalı eşit şekilde sürülür ve kurutulmadan hemen yüzeye yapıştırılır. Ortadan kenarlara doğru bir bezle hafifçe bastırılarak yapıştırılır. (hava kabarcığı kalan yerlere iğne batırılıp, silinerek havası çıkartılır). Transfer tutkalı en az 3 saat bekletildiğinde tam ve şeffaf olarak kurur. Daha fazla beklenebilir ama 3 saatten önce kağıdı sökme işlemine geçilmemelidir.

Kağıdın yüzeyi çok az nemlendirilir ve bir köşesinden sökülmeye başlanır. Fotokopide renklerin yoğun olduğu yerlerden kağıt kolayca sökülecektir. Beyaz olan yerlerde fotokopi boyası olmadığı için kağıdın sökülmesi daha fazla nemlendirmeyi gerektirir. Beyaz yerlerden kağıdın temizlendiğine emin olmalısınız. Yoksa cila aşamasında yüzeyin üzerinde kalan kağıt tabakası pürüzler oluşturur.

Resim ince bir tabaka halinde yüzeye taşınmıştır. Kullanılan boyanın uygun renkleri ve uygun fırçası ile tamponlayarak resim tamamlanır. Gereken yerlerde sivri uçlu fırça kullanılır.

Son cila olarak; parlak bir yüzey için çatlatma verniği ya da mat bir yüzey için; mat sprey cila kullanılır.

Püf Noktası: Transfer yaparken, transfer tutkalını hem obje üstüne hem de transferini yapacağınız fotokopi üstüne sürün ve hiç hava kabarcığı kalmadığından emin olun. Transferinizi açmak için en az 2 gün bekleyin.

yaparsınız neden yapamayasınız yanlız biraz dikkat isityor kaydırmadan yaparsan olur bi kadeh takımı alırsın taşlarla sararsın bizde öle yapdık

kızlar bende hiç ilgi duymazdım böle işlere hatta arkadaşım beni zorla yazdırmıştı kursa boşa vakit diyordum am yok öle değilmiş elini veren kolunu kaptırıyormuş meğersem şu an her objeyi görünce yok bunu ben en iyisi yapayım diyorum kafamdan reklerini değiştiriyorum ama süper bişiymiş evet kafa dağıtmak için bire bir çok eğlenceli oluyor insanın bişiler üretmesi ve başkalarının bunu beğenmiş olması

gonca 778
canım tel kırmada süper bi beceri bence çok zor gibi görünüyor gecen bir bayanda tel kırmadan yapılmış bir kolye gördüm bayıldım süper bi görünümü vardı

güzelim taşları metre işi aldım bu takımım evde vardı sonrada dikkatli sararak yapıştırdım biraz zahmetli kolay görünüyor ama eğer boncuklar kayarsa sinir ediyor insanı

ellerine sağlık özgülcüm baya emek vermişsin. taşların metresini ne kadara aldın? kursta bizde şu anda cam boyamaya başladık hocamız metre işi taşlardan almamızı söyledi uygun fiata bulursanız daha iyi olur dedi onun için sordum. yerini tarif edersende çok makbule geçer.:)) Şeniz

bayanlar hiç üşenmeyin ben bu en başta koymuş olduğum takımı kursta görmedim nasıl yapıldığını bir mağzada gördüm bakarak yapdım zor geliyor ilk başta ama bi bakmışsın yapılmış ve bitmiş hadi sizde sıvayın kolları bakın daha bu gün bir takım sattım ayetten oooooooo çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…