- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Ya illaki zordur mutlu olma hayaliyle yuva kur, binbir kahrını çek, bir anda vazgeçmen gereken, gurur kırıcı bir olayla vazgeçme evresine geçilsin. Kötü bir durum ama ne bileyim böyle şeylerinde iyi sonuçlandığı pek görülmemiş ki. Bile bile de insan kendini daha fazla yıprattırmalı mı?Boşanma kararı çok zor bir süreç. Benimkisi çok farklı bir durumdu eşim aşırı anneci ve evliliği kaldıramadı bana düşman olmuştu iyi günümüz hiç olmadı ama yine de şak diye gidemiyor insan. Anladığım kadarıyla konu sahibi de seviyor işi daha zor ama bir kez bunu yapan hep yapar maalesef bu bambaşka bir durum. Benim affedebileceğim şeyler arasında yok.
Ya illaki zordur mutlu olma hayaliyle yuva kur, binbir kahrını çek, bir anda vazgeçmen gereken, gurur kırıcı bir olayla vazgeçme evresine geçilsin. Kötü bir durum ama ne bileyim böyle şeylerinde iyi sonuçlandığı pek görülmemiş ki. Bile bile de insan kendini daha fazla yıprattırmalı mı?
Bence surundurun biraz ama sonra afedin azcik trip atin ama yuva kurmak kolay ama bozmasi o cok zor işte bazen affetmek gerekir bi kereligine bile olsa 2. Sans vermeli insan diye dusunuyorumEşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Ya bırakın allah aşkına ne sevgisi siz hatayı nisanliyken bitirmemekte yapmışsınız.şimdi devam ederseniz yarin çocuğunuz olduğunda bugün ayrılmadığıniz icin kendinize lanet okuyacaksiniz.nisanlima çook güvenirim allah göstermesin böyle bi yıkımı ama yerinizde olsam hergün anımsamakla olecegime bi defa ayrılır acı çekerim biterEşinizin sevgisinden eminsiniz. İçinde aldatma ve yalan barındıran bir sevgi yani... Zaten siz kararınızı vermişssiniz bu sevgiden emin olarak...
Sence nerden biliyor?Kiz geçen hafta gittiğimiz yere kadar biliyor..
Eşim beni affet diyor tovbe ettim diyor..
Nasıl yapiyorum avea kullanıyorSence nerden biliyor?
Sizi takip mi etti?
Yoksa eşinin ilişkisi devam mı ediyor?
Telefon dökümünü çıkarttır eşinin.
Bakalım kendi kaç kez aramış bu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?