- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Sizin yorumlarinizi takip ediyorum. Evli oldugunuzu saniyordum. Yasadiginiz seye cok uzuldum. Umarim atlatmissinizdir.Ben internetteki konuşmaları (bir çok kadınla seks konuşması) yakaladım mesaj attım gidiyorum diye eve geldi yalvar yakar affettim. Sonra hayatının %90 ı internet oldu bilgisayara cep telefonuna şifreler koydu kameralı sohbetler yapıyordu beni sokmuyordu odaya bir gün bornozla girdim diye kıyamet koptu. Bu arada işinden aniden çıktı oradaki sekreterle de sanırım oldu bişeyler. Hiç affetmiyordu internetten de aynen devam ve siliyordu sürekli explorer geçmişini. Bir sene dayandım boşadım. Zaten aşk sevgi falan kalmamıştı. Biz boşandık üç ay sonra sözlendi altı ay sonra da evlendi. Muhtemelen hazırdı çünkü beni yıldırmak için elinden geleni yapıyordu.
Ben hayalkırıklığı yaşamadım zaten beni sevmediğini biliyordum ama bu konuya karşı inanılmaz hassasım. Kimse hak etmez bunu.
Sizin yorumlarinizi takip ediyorum. Evli oldugunuzu saniyordum. Yasadiginiz seye cok uzuldum. Umarim atlatmissinizdir.
Ooh, masallah. Cok sevindim. Her sey gonlunuzce olsun.Canım şimdi evli ve çok mutluyum. Bu eski eşim. Konu sahibine ibret olsun diye yazdım :) şimdi Allah nazardan korusun her şey yolunda.
Ooh, masallah. Cok sevindim. Her sey gonlunuzce olsun.
Daha çok emin olmak istiyorsan, Aveanın web sayfasına gir, şifre iste eşinin telefonuna şifre gelcek. Gir şifreyi konuşma mesajlaşma geçmişine bak, konuşma sıklığından süresinden, mesajların çokluğundan anlarsın, eşinin ne kadar dürüst davrandığınıNasıl yapiyorum avea kullanıyor
Ben bilmiyorum ama arkadaşlardan bilenler vardır.Nasıl yapiyorum avea kullanıyor
Evet..
Evli olduğunu biliyor.
Konuşmalarda aileme gidip boşanmak istedğimi söyleyeceğim falan yazıyor.
Ama o yazmamışta olabilir.
Henüz o benim öğrenmemin şokunda konuşamıyor bende olayın
Evet
Çok ezdiriyorum ama hep sevgim ağır bastı.
Mantığım ön plandaydı.
Şu an ne yapacam nasıl baba evin dönerim ne yaparım, herkese ne derim
Telefonunu alamazsanızn şuan birlikte girip Bakıcaz, ıspatla senin hiç aramadığını deyin.Daha çok emin olmak istiyorsan, Aveanın web sayfasına gir, şifre iste eşinin telefonuna şifre gelcek. Gir şifreyi konuşma mesajlaşma geçmişine bak, konuşma sıklığından süresinden, mesajların çokluğundan anlarsın, eşinin ne kadar dürüst davrandığını
Bende affetmeyi düşünmüyorum...
Milyon kere söyledi beni affet ben Allaha karşı tövbe ettim dedi..
Daha neler neler...
Karşımda ağlıyor iyi degil o başka odada ağlıyor ben başka odada...
Kıza ben öğrenince yazmış tekrar facei acip bagirmis cagirmis kiza.. kızda üzüldüm yazmış ailelerin karşısına böyle cikmaktansa cikmamayi tercih ederim demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?