Bir bakın lütfen..

Sizin yorumlarinizi takip ediyorum. Evli oldugunuzu saniyordum. Yasadiginiz seye cok uzuldum. Umarim atlatmissinizdir.

Sizin yorumlarinizi takip ediyorum. Evli oldugunuzu saniyordum. Yasadiginiz seye cok uzuldum. Umarim atlatmissinizdir.

Canım şimdi evli ve çok mutluyum. Bu eski eşim. Konu sahibine ibret olsun diye yazdım :) şimdi Allah nazardan korusun her şey yolunda.

Nasıl yapiyorum avea kullanıyor
Daha çok emin olmak istiyorsan, Aveanın web sayfasına gir, şifre iste eşinin telefonuna şifre gelcek. Gir şifreyi konuşma mesajlaşma geçmişine bak, konuşma sıklığından süresinden, mesajların çokluğundan anlarsın, eşinin ne kadar dürüst davrandığını

Evet..
Evli olduğunu biliyor.
Konuşmalarda aileme gidip boşanmak istedğimi söyleyeceğim falan yazıyor.
Ama o yazmamışta olabilir.
Henüz o benim öğrenmemin şokunda konuşamıyor bende olayın

kız kendi kendine yazıp mı oynadı diyor eşin?
şu anda ne öğrenirsen öğrendin, eğer sonra anlatmasını beklersen kendini kurtaracak ne senaryolar yazacaktır.
zorla sanki konuşturdular eşini
konuşmak görüşmek istemeyen adam telini açmaz
hattını değiştirir

Evet
Çok ezdiriyorum ama hep sevgim ağır bastı.
Mantığım ön plandaydı.
Şu an ne yapacam nasıl baba evin dönerim ne yaparım, herkese ne derim

neden baba evine dönesin
yüksek lisans mezunuyum işim de iyi demedin mi?
at o adamı evinden aldattığını da kanıtla
herkese de onursuz bi insan çıktığı için boşadım dersin!

çok sinirlendim eşine
nişanlısı varken başlayan ve yıllarca süren bir ilişki..
sadece telefon arkadaşlığı olduğunu düşünmüyorsun değil mi?
senden boşanıp kızla evlenme planları yapılmış..
ailelerin karşısına nasıl şartlarda çıkılacağı konuşulmuş.
bence aradan çekilip o iki terbiyesizi birbirine bırak.
tabi ikisini de mahkemelerde süründürdükten sonra.
kadın da evli olduğunu bile bile adamla ilişki yaşadığı için ona da tazminat davası açabilirsin.

Telefonunu alamazsanızn şuan birlikte girip Bakıcaz, ıspatla senin hiç aramadığını deyin.

Merhaba, kırıcı yorumlar bekleme sebebiniz aslında sorunuzun cevabını biliyor olmanız. Ben yine de uyarınızı dikkate alarak bir şeyler söyleyeceğim.

1. Seven insanlar aldatmaz. En basitinden beceremez yani, içi almaz. Sizin kocanız bir istisna olsun ve sevdiği halde aldatıyor olsun mümkün olmasa da, bunu bu kadar sürdüremez. Sürdürdü diyelim, gideceği yeri bile söyleyecek kadar hesap verdiği birini sevmiyor olamaz. Engellediği kişiyi, yani sizi ise seviyor olamaz,üzgünüm. Mümkün değil.

2. Kocanız bunu size gelip itiraf etmiş falan değil. Siz ağlamasından, tövbe etmesinden, sizi çok sevdiğinden bahsediyorsunuz. 5 yıl sonra öğrenseniz 5 yıl sonra yapardı bunları, ne bekliyordunuz ki? Bunun dışında bir davranış sergileyen koca herhalde yüzde 1 falandır. Yüzde kaçının sevdiğini ise uyarınız yüzünden yazmamayı tercih ediyorum.

3.Hayatta her seçimimizi kendimiz yapmalıyız,ideali bu. Eğer seçim gerçekten sizinse, iki seçeneğiniz var.
Birincisi kocanız tarafından ve kendiniz tarafından asla sevilmemeyi garantilemek ve affetmek. İkincisi ise saygıdeğer biri olduğunuzu gösterip affetmemek. Yani bu affedilme meselesi bile yapılacak bir konu bile değil aslında, kocam beni sevmiyor affetmeli miyim? demek gibi bir şey.

Yani bilmiyorum, kocanız sizi sevmiyor, sevmemesini affetmeli misiniz?

Beyaz bir sayfa açalım affet deyip duruyor sabahtan beri...
Ayrilacam annenede söyle gelmesin aldattim merveyi de dedim sen demezsen ben arar derim dedim

Yazık değil mi size ömrünüzü 'acaba beni aldatıyor mu' diye vesveseyle mi geçireceksiniz? Adam gittiği yere kadar kıza haber veriyorsa o kız da evli olduğu halde eşinizden ayrılmıyorsa bu ilişki bitmez, farklı sahte hesaplardan devam eder.

Aldatılma var yalan var ikiside asla kabul edemeyeceğim şeyler. Ne güzel okumuşsun işin var ayakta durabileceksin. Baba evine nasıl giderim diyosun. Farzetki kocan öldü (böyle biri benim için ölmüş olurdu) o zaman ne yapacaktın. Konu komşu ne der diyosan benim için öldü de geç. Gençliğini zamanını en önemlisi sevgini boşa harcama bu hayatı 1defa yaşayacaksın....

canım çok kırıcı bir durum bu Allah sabır versin.
içinden gelen sesi dinle o hep doğruyu söyler. zihnini dinleme o hep olumsuz şeyler söyler.
biz ne desek boş Allah yardımcın olsun

Ben asla ve de asla kabul edemezdim bunu.. Bu hayatta her seyden once ben gelirim. Her seyden once biz gelmeliyiz, en cok saygiyi kendimize gostermeliyiz, yoksa degersizlesiriz ve hak ettigimiz degeri de goremeyiz kimseden. Cocugun da yokmus, okumadim konularini ama yorumlara bakilirsa zaten sorun kupu bir evliligin varmis. Kocanin sana soyledigi yalanlarin da farkindasindir, yok ben yazmadim o yazdi, o aradi ben aramadim vs.. Yalan dolan hepsi bunlarin.

Bence ayrilmayacaksin sen ama, yazdiklarindan cikardigim bu benim. Keske yapabilsen de hak ettigin degeri gorecegin yeni bir hayatin olsa.

Hakkinda hayirlisi olsun. Burada bayanlar diyor ya bir kere affettinmi yine yaiyorlar. Sanirim haklilar. Arada gercekten pisman ilmus olan vardir muhakkak ama guven bitiyor orasi kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…