- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Eşinizin onlar kazandi diyebilmesi için hatasız olması gerekirdi. Sonuçta zorla görüştürmemişler, komplo kurmamışlar
..
Telefon dökümünü istediniz mi?Bana söylemeekle tehdit etmişler.
Dediğine göre komplo.
Beynim durdu kaldırmaadım..
canım eşin saatlerce telde görüşüyor annesiyle diyordun ya sakın o kadınla görüşüyorda sana yalan söylemiş olmasın ya kusra bakma zan oldu ama bi takip ed bari Allah hayırlar versin karar senin hayat senin unuturum diyorsan ki yinede karar senin çocuk da düşünme ama çok yıpranıyor insan bu konularda inş kolay atlatırsınEşinizin onlar kazandi diyebilmesi için hatasız olması gerekirdi. Sonuçta zorla görüştürmemişler, komplo kurmamışlar
..
Bana söylemeekle tehdit etmişler.
Dediğine göre komplo.
Beynim durdu kaldırmaadım..
merhaba arkadaşım,
önceki konunu da takip etmiştim.eşinle sorunlarınız olmuştu kv yüzünden ama aşmıştınız.inan ben de okurken çok mutlu olmuştum.sen eşini çok seviyorsun canım.bu çok belli.bu aldatma olayı tam olarak nasıl.nerede görüşmüşler.sen nasıl öğrendin.fotoğraflar var diyorsun bu fotoğraflar siz evli ya da nişanlıyken mi çekilmiş yoksa daha mı eski.bunları anlattın mı daha önceki sayfalarda bilmiyorum.ya da eşin bu olanların hepsini kabul ediyor mu yaptım diyor mu???yani kesin emin misin?demek istediğim şu;elinde kesin kanıtların ispatların varsa tabiki sana yapılan bu hakareti affetme.ama eğer şüphe ve kızgınlıkla hareket ediyorsan biraz daha sakinleşip düşünmeye çalış.ayrılıp ayrılmamak senin vereceğin karar.ama sana şunu diyebilirim ki şu an yaşadığın ilk şokla ve öfkeyle kararlar alma.biraz daha sakinleşip öyle karar ver.
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Nişanlılıkta başlayıp evlenene kadar hatta evlendikten sonra da devam eden bir ilişki çok sağlıklı değil. Temelleri sağlam değil. Zaten baştan çürük başlamış. 1-0 gibi.
Bilemedim ki. Karışık bir durum.
Çocuğun henüz yokken, eşinden ayrı 1-2 gün geçir. Kendinle kal ve düşün. Artıları eksileri. Daha sonra yapmayacağı ne malum diye.
Çok zor.. Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Hepsini kabul etmiyor.
Biz evlenmeden 1 ay önce fotoğralar.
Benim ütülediğim gömlekle benim aldığım saatle çekilmiş fotoğraflar.
Öperken sarılırken.
Şüphe değil itiraf etti canım allahtan af diledim dedi, sende affet.
Bir seferlik şans istiyorum istediğin gibi bir koca olacağım dedi.
Söz verdi ama ben inanmıyorum.
Sakin olamıyorum offf
unutulurmu sence bu durum ?
dayagı bile unutur insan bi nebze ama aldatmak? gönlü kaymış bi başkasına senden başkasına yar diye bakmış bu unutulurmu ?
iyi düşün....
sakın hemen affetme sağlık lı düşünmek için ve yalnız kalmak için zaman iste hem can atıyorudu anasına gtsin biraz anasının yanına orda kalsın çok üzüldüm canım ama canım yandı desem yeridir bende yaşadım seninki nişanlıyken bilmiyorum cnm sen güçlü bir kadınsın kanı beş para etmezleri çek diye doğurmadı anan off zor durum birde kayınvaldeleri ağırlama haftasonu falan söyle gelmesinler birde hizmet etcen sakın ezdirmeHepsini kabul etmiyor.
Öperken sarılırken.
Sakin olamıyorum offf
canım eşin saatlerce telde görüşüyor annesiyle diyordun ya sakın o kadınla görüşüyorda sana yalan söylemiş olmasın ya kusra bakma zan oldu ama bi takip ed bari Allah hayırlar versin karar senin hayat senin unuturum diyorsan ki yinede karar senin çocuk da düşünme ama çok yıpranıyor insan bu konularda inş kolay atlatırsın
canım en iyisi sen ya da eşin biriniz evden gitsin.yalnız kalın bir müddet.sakin sakin düşünüp öyle karar ver. aynı evin içinde onun yüzünü her gördüğünde sana yaptıkları aklına gelecek ve hep bir öfke krizi yaşayacaksın.en iyisi bir süre gözünden uzak olsun.bu sürede sen de düşünüp karar alırsın.hatta bu sürede yardım alırsan belki daha kolay geçirirsin bu süreci.hakkında hayırlısı olsun.Hepsini kabul etmiyor.
Öperken sarılırken.
Sakin olamıyorum offf
Telefon dökümünü istediniz mi?
Ispatladı mı size kendinin aramadığını.
Öyle hariçten ''komplo'' diye gazel okumak kolay.
Daha önceki konularından takip etmiştim seni ve "bu kızın üstüne çok gidiyorlar "diye senin adına çok üzülmüştüm. bunları okuyunca da çok üzüldüm canım, Allah sabır ve güç versin sana...
naçizane tavsiyem, bu beş para etmez adamı bırak ve çek git....bu adamdan sana koca olmaz zaten, ailesine karşı bağlılığı belli, sen ne sıkıntılar çekerken aldatmış seni... sen güçlü bir kadınsın, maddi sıkıntın da yok, durma git, kim kazanırsa kazansın.. ortada kocana kurulmuş bi komplo yok, zorla yapılmış bişey ya da acınacak bir koca da yok.. bile bile aldatmış seni, şimdi mağdur rolüne bürünmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?