Bir bakın lütfen..

canım senin adına çok üzüldüm çok zor bir durum başdan beri yazılarını okudum alllah önce kocana sonra o evli erkek hastası olan kadınlara önce ar damarı sonra vicdan versin....

Öğrenmeseydin ne olacaktı bunu düşün. Sonsuza kadar öğrenmeseydin ne olacaktı? Tüm pişmanlıkları öğrenince yaşayan bir adam bana samimi gelmiyor.

Haklıısn.
Öğrenmesem beyfendide birşey yoktu.
Ne diyim rabbim herşeyin hayırlsıını versin.
Bana da sabır versin.
Ama aklıma koydum

ayrıca sana o kadar diklenen adam söylersen söyle karıma der için içinden çıkardı bence onunda işine gelmiş nasıl bir vicdan bu ya

Merveyi aldattım de annenleri ara anlat dedim, gelmesinler dedim.
Sen nasıl istersen dedi, hemen kv beni aradı 2 kere açamdım.
Gelmsinler dedim ki eşim valizini aldı gitti.
Gelemezler.

Bende tahammül edemezdim zaten gelmelerine..
Artık ana ogul başbaşa mutlu günleri olsun ne diyim.

Eşim valizini aldı gitti canım..
Gece öfke aglama krizlerine girdik zaten beraber..
İşte olmasam çoktan gitmiştim ama sorumluluklarım var

Unutamıyorum zaten.
Gece krize girdim kaç kere.
Gözümün önüne geliyor herşey.
Mantıgım almıyor bana nasıl kıydı
Henüz öğreneli çok kısa zaman olmuş böyle şeyler hissetmeniz normal. Kabullenme aşamasındasınız belki halen konduramıyorsunuz. Ama benim gördüğüm kendini ezdirmemeye niyetli gururlu bir kadınsınız. Birkaç gün sonra herşey daha olağan gelmeye başlayacak yapmak istediğiniz hareket için daha fazla güç hissedeceksiniz içinizde. Eşinizle mümkün olduğunca az konuşun derim sizi daha fazla üzmesine imkan vermeyin. Hele ki onlar kazandı gibi vicdan yaptırmaya yönelik cümlelere fırsat bile vermeyin. Kolundaki saatten utanmayan bir adam size vicdan dersi veremez. Lütfen sakin olun hayat daha güzel olacak inanın.

Şunu diyeyim daha bu ağlama ve beni affet krizlerinden sonra seni tehdit etmeye başlayacak

Çifkef olan yüzünü birkez daha gösterecek hazırlıklı ol derim.

Ayrıca kız kendisi yazmış olabilir dedigi kendine ait mesajları nasıl yazmış olabilir ki ?

o face adresini bilsen kız da bildigini bilse derim ki tamam karısının görme ihtimali var diye nasılsa kız şifresini biliyor eşinin agzından kendisine birşeyler yazar karısı da görür boşar ama öyle bir durum yok ki..

Ayrıca onlara koz verdin istedikleri oldu da ne demek sanki bu durumun sorumlusu sensin..

kendi eger böyle adice kandırmasaydı zaten koz verilmezdi degil mi ?

s...ıp sıvamak bu olsa gerek

Ne kadar adi insanlar var. Kız da eşin de yüzüne bile tükürmeye değmeyecek insanlardan. Masum bir insandan ne istersiniz insafsızlar. Cnm sen nasıl öğrendin? Tesadüf mü? Gelip eşin mi anlattı? Fotograflara kadar nasıl gördün? Ben sadece tlf da nette konuşmuşlar sandım. Buluşmalar, öpüşmeler.... kaldıramazsın cnm, hele ki gururluysan, hasta olursun. Bence kes bu kangren olmuş kolu ona değil kendine şans ver.

Haklıısn.
Öğrenmesem beyfendide birşey yoktu.
Ne diyim rabbim herşeyin hayırlsıını versin.
Bana da sabır versin.
Ama aklıma koydum

Yani senin bunları öğrenmende de bir sebep var. Allah şaşırtır işte böyle derler. Yanlış yunluş işler yapılırken ayağını dolandırıverir. Allah bize akıl fikir vermiş. Bu beden ondan emanet. Bu kadar üzen bir insan için hem ruhunu hem bedenini bu kadar zorlamana değmez. Sonunda sinir hastası isyankar biri olur çıkarsın.

Reactions: 2k1

Adam hiç bir şeyi dürüstçe anlatmamış, konu sahibi tesadüfen öğrenmiş. Öğrenmese anen devam zaten. Öğrendiği için adamda ağlama krizleri pişmanlıklar.

çok zor canım Allah sabır versin
affetsen bak ayaklarına kapanmıs madem seviyor ne bilim içinden geleni yap ama pişman olma bilemedim ..

Pişman olmayacağımın garantisini veriyor güya ama ben istemiyorum.
Bitirdi sevgimi soğuttu sürekli fotograflar geliyor gözmün önüne sevdigim adam bu olmaz diyorum..

canım senin adına çok üzüldüm çok zor bir durum başdan beri yazılarını okudum alllah önce kocana sonra o evli erkek hastası olan kadınlara önce ar damarı sonra vicdan versin....

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn !!
Allah razı olsun destekleriniz için.
Umarım hemen ayağa kalkabilirim zor oldu ağır geldi.
Kadına zaten diyecek sözüm yok, allah ıslah etsin.
Allaha havale ettim.

Güven bittiyse sanki söylenecek söz kalmamış.. Unutulmaz pek böyle şeyler affettim derseniz de bir gün

İnşallah.
Evet guruurum herşeyden önemli.
Ailemin sağlığı iyi olsa şu anda çoktan bitmişti ailesine bana ezdirdiği günde bitirmiştim.
Ne diyim allah hayırlısını versin herşeyin.
Saat ütülü gömlek konduramadım kendime.
Ağır oldu bana..

Aralari okumadim, nasil ögrendiniz bilmiyorum ama tek kelimeyle Igrenc bi durum... Evden yollamissiniz zaten, en iyisi simdilik bu, bi kendinizi toparlayin, güvendiginiz bi arkadasiniz varsa cagirin dertlesin, iyice toparlaninca ne yapicaginiza karar verirsiniz... Aaaa ben olsam büyük konusmayim ama affetmem, sizi resmen aptal yerine koymuslar, bi güzel gönül eglendirmis, pisman olduguna inanmiyorum, heralde kizdan sIkIldi birakti simdide pismanim ayagina yatiyor, yarin öbürgün hamilekende yapar böyleleleri, nasil güveneceksiniz... Tabii sizin hayatiniz sizin karariniz, ilk önce bi uzak durun bi toparlanin bakalim...

Aynennn canım aynen..
Şifreyi ele geçirmiş ordan kendi duvarına birşeyler yazıyormuş aşkımlar seni seviyorumlar vs..
Bırakma beni ellerine ekmeklerine yağ sürme dedi.
Yakalanacağını tahmin etmedi bir yanıma iş yerime gelişi var görmeniz lazım.
Kriz geçirmiş..

Pişman olmayacağımın garantisini veriyor güya ama ben istemiyorum.
Bitirdi sevgimi soğuttu sürekli fotograflar geliyor gözmün önüne sevdigim adam bu olmaz diyorum..

Nasıl ki kimse kimsenin sevgisinden eminim dememeli bu durumda, eşiniz de pişman olmayacağınızın garantisini veremez. Ha neyin garantisini verebilir size kendini affettirmek için elinden geleni yapacağına dair söz verebilir. Ama insanoğlu dırdırı uzunca süre çekemez. Karşı taraf haklı bile olsa huzur ister. Size de bir kaç ay affettirmeye çalışır belki ama sizin o resimleri unutmanız çok uzun sürerse gün gelir eee yeter be affettiysen affettin ben de bıktım artık açma şu konuyu diyebilir. Demiş örnekleri var kkda.

Kızın en yakın arkadaşı bana mesaj atmış facebooktan attıalr herşeyi.
Tesadüf yani.
Eşim görüşmeyi kesince kızla kız bir nevi intikam almış kendi adına.

Eşimin cep telefonundan fotoğraflara çakma facebooka kadar herşy var ellerinde.
Evet çok güzel söylemişsin evden gitti eşylar senin olsun ben haketmedim dedi.
Bir süre evde tek kalmam bana iyi gelecek.
Evde tek korkuyorum gurbetteyim ama olsun rabbim sabrını verir.

Evet canım inkar etmiyor zaten.
Sadece son bir şans istiyor tüm herşeyi unutturcam istedigin gibi bir koca olacağım deyip duruyor.
Günlerime ve 3 yılıma acıyorum onu tanıdıgım 3 yıla...
Verdğim emeklere.

Sizin istediğiniz bir koca olması için illa aldattığınızı öğrenmesi mi gerekiyormuş. Gerçekten vicdanlı olsaydı en azından aldatırken vicdan azabı çeker de size iyi davranırdı. Şimdi siz öğrendikten sonra fino köpeği gibi her dediğinize evet dese ne demese ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…