- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bir kadın tanıyorum. Çocuğu küçücükken bir sebepten eşinden ayrılmış, ailesinin evine dönmüş. İşi gücü yerinde, yıllar geçtikçe de terfiler almış. Bu arada güzelleşmiş, içindeki cevheri ortaya çıkarmış. Saygın bir çevresi ve etrafıyla sağlıklı ilişkileri var. Çocuğu için ölüp bitiyor. Demek istediğim, mutlu olmak için sizi kırmış ve üzmüş bir kocaya ihtiyacınız yok. Bu anlattığım kadından bir eksiginiz var mı? Eşiniz her halükarda sizin duyduğunuzda üzüleceginiz şeyler yaptığını biliyordu. Bu da size değer vermediğini gösteriyor. Onun açısından herşey yolunda gitseydi mutlu sabahlara uyanmaya devam edecektiniz. Ama o yaptıklarından hiçbir rahatsızlık duymayacaktı tıpkı 1,5 yıldır olduğu gibi. Belki öyle olmasını tercih ederdiniz, belki iyi ki öğrendim diyorsunuz. Şu anki duruma bakılırsa tüm bunları kabullenip kendi hayatınızı elde tutmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Hayat kısa ve hepimiz mutluluğun peşindeyiz. Bu yüzden de böyle kan emici olaylar ve insanlarla mümkün olduğunca az vakit harcamak gerekiyor. Eminim içiniz acıyor fakat herşey bizim için. Affetmek istemediğinizi söylüyorsunuz buna dayanarak konuştum umarım haddimi aşmamışımdır.
bunu bile bile yaşayamazsın eğer sevıorsan dıyelımkı barıştın... ıkı gun sonra gene kıyamet kopacak buraya yazıyorum
cnm en iyi kararı yine kendin verirsin bir daha yapmayacağına inandıysan onu en iyi sen tanırsın ve gerçekten pişmansa sonucuna katlanırsın vereceğin kararın......şu bir gerçek babam annemi aldattıysa her erkek yapar benimki bile ama duygusal olanı daha yıkıcıdır bu arada karşıdaki şereften yoksun bayana diyecek söz bulamıyorum hem nişanli hem evli adamı ayartmak ancak şeref yoksunluğundan olur......
Evet zaten sorunlu giden ilişkimiz vardı aile olduğumuzu anlayamaıştı bir türlü.
Ama her seferinde hep sevgim beni yendi.
Bunda da baya zorlanıyorum ama gururum kabullemiyor.
Sürekli başına kalakacağım çünkü.
Yediremedim.
Bana nasıl yakıştırd bilmiyorum.
yuvası olmayacak olsada öbür dünyada hakkın onu rahat bırakmaz .....boşanacaksan sana tavsiyem cnm gerçi evli olarak kalsanda aynı tavsiyem mutlaka uzman yardımı al....bu şekilde eşinden ayrılmış ya da yuvasını devam ettiren bayanlar da inan çok fazla takıntılar başlıyor bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum affına sığınarak.....gerçekten haketmez hiçbir kadın bu durumu ......ben olsaydım diyemem asla çünkü her insan farklı reaksiyonlar verir doğal olarak ama sen kendine bak öncelikle ...ruh sağlığını koru emin ol ayağğa kalkıp çok daha kuvvetli olacağın günleri düşün.......Arkadaşına dedim yuva bozanın yuvası olmaz umarım bir ömür benim ahımı enselerinde hissederler dedim.
Eşimin ona yazdığı yazılar hep el yazısı öperken ki fotolar daha neler neelr.
Kaldıramıyorum.
Nefsime çok ağır geldi.
Gururum asla izin vermiyor.
Ayaklarım üstünde durmalıyım
bence aılenızın evıne gıdın dhada gorusmeyın aldatmıs işte daha ne yapsın. ben ıyılıgınız ıcın soyluyorum
her şerde bir hayır vardır eski konularınızdan biliyorum
size o tavırları hep bu yüzdenmiş demekki boşanmanız daha iyi gibi ama siz bilirsiniz
hakkınızda hayırlısı
yuvası olmayacak olsada öbür dünyada hakkın onu rahat bırakmaz .....boşanacaksan sana tavsiyem cnm gerçi evli olarak kalsanda aynı tavsiyem mutlaka uzman yardımı al....bu şekilde eşinden ayrılmış ya da yuvasını devam ettiren bayanlar da inan çok fazla takıntılar başlıyor bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum affına sığınarak.....gerçekten haketmez hiçbir kadın bu durumu ......ben olsaydım diyemem asla çünkü her insan farklı reaksiyonlar verir doğal olarak ama sen kendine bak öncelikle ...ruh sağlığını koru emin ol ayağğa kalkıp çok daha kuvvetli olacağın günleri düşün.......
cnm sen saf değilsin hepimiz gözü kapalı inanıyoruz eşlerimize inan annem bu durumdan kaynaklı sinir hastası oldu sadece sorunu kendinde arama lütfen sorun yuvasına ihanet eden eşinde ve karşısındaki şeref yoksunu kendini bilmezde.....Amiinn rabbim yanına koymasın.
Allaha havale ettim ben.
Saflığımın salaklığımın kurbanı oldum.
Ama hiç beklemezdim.
Tedavi olmam gerek, ki ben çocuk için tedavi gördüm geçen ay
Umarım tedaviler işe yarayıpta hamile değilimdir
size bunu itiraf ettiyse demek gerçekten vicdan azabı çekmiş sizi sevmeseydi azap çekmez öylece kapatırdı konuyu bazı kadınlr çok şeytan erkekleri kandırmak çok basit onlar için bence seviyorsan sahip çık kocana bırakırsan o kadın kazanırKendi maaşım var ayaklarım üzerinde fazlasıyla durabilirim.
Çocuğum da yok.
Evet bugün öğrendim.
Ama kararsızım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.
Ne desen haklısın dedi, ağladı ayaklarıma kapandı..
İyi değilim.
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
cnm sen saf değilsin hepimiz gözü kapalı inanıyoruz eşlerimize inan annem bu durumdan kaynaklı sinir hastası oldu sadece sorunu kendinde arama lütfen sorun yuvasına ihanet eden eşinde ve karşısındaki şeref yoksunu kendini bilmezde.....
size bunu itiraf ettiyse demek gerçekten vicdan azabı çekmiş sizi sevmeseydi azap çekmez öylece kapatırdı konuyu bazı kadınlr çok şeytan erkekleri kandırmak çok basit onlar için bence seviyorsan sahip çık kocana bırakırsan o kadın kazanırbelki çok zor sindirirsin bunu anlıyorumda seni ama ona son bir şans ver çünkü o yeterince vicdan azaabı çekmiş herşeyi dürüstce anlatmış
seviyorsunuzdur bundan emin olursunuz da sevildiğinizden nasıl emin oluyorsunuz
bence seven insan aldatmaz
karakterli insan aldatmaz
aldatmanın kadını erkeği yoktur karakter meselesidir
ve bence aldatılmayı kimse haketmez
ben affetmezdim affedemezdim
cnm bu bir yarış değil kazanan yada kaybeden olsun herkes kaybediyor bu durumda.....ama diyorum ya kendini biraz dinle sana zaman versin iyice düşün .....ben ne erkektir ne yapsa yeridir diyebilirim ne de boşan gitsin diyebilirim....sence kurtarılacak bir evlilikse bunu sen daha iyi bilirsin aile terapistine gidin değilse de annen evliyken seni mutsuz göreceğine geçici süre buna katlansın....
keşke bulunduğun ortamdan bir süreliğine uzaklaşabilsen inan çok iyi olurdu sakin ol sadece ve lütfen kendine zulüm edip bakma mesajlara fotolara zaten öğrendiğini öğrenmişsin .....kendine yapma bunu kimseninde yapmasına izin vermeEvet haklısın.
Mantıklı düşenmiyorum tek istediğim unutabilmek o fotoğrafları yazıları.
Kaldıramadım çünkü
Eşimde aynısını dedi onlar kazandı sağol dedi.
Kaç kere tehdit etmişler eşine söyleriz diye.
aMA Geçen hafta kaynanama gittiğini bilmesi bu tesadüf değil olamaz.
10 gün öncede konuşmuşlar yani
keşke bulunduğun ortamdan bir süreliğine uzaklaşabilsen inan çok iyi olurdu sakin ol sadece ve lütfen kendine zulüm edip bakma mesajlara fotolara zaten öğrendiğini öğrenmişsin .....kendine yapma bunu kimseninde yapmasına izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?