- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
O kadar emek verip elde var sıfırla ortada kalmak zor geliyor insanaBen gelemedim. Aynen senin gibiyim . Tek fark çocuğum yok
Bütün arkadaşlarım iyi kötü bir yol çizdiler kendilerine..
Bense hiçbir şeyim.
Teşekkürler evet düzenim var çok şükür. İibf mezunuyum. Çalıştım pazarlama ve muhasebe üzerine. Ancak evlenip de başka şehirde bir ilçeye gelince işsiz kaldım. Bulunduğum yerde de iş bulmak çok zor.Yani aile kuramamış da olabilirdiniz işsizlikle beraber. En azından hayatınızın bir alanında işler yolunda böyle bakın. Mesleğiniz ne? Hiç çalışmadınız mı?
Tebrik ederim. Aynen benimde bu senem öyle geçti. Haftada beş gün dershane onun harici evde ders çalışmak ile geçti. Ev, eş, çocuk adam akıllı ilgilenmedim bile. Bilmiyorum kısmet mi değil anlamadım inanınkiTam 29 yaşımda hem atandim hem çocuğum oldu.
Evliligimin ilk 3 yili araliksiz kpss sinavina calismak esimi ve evimi ayni zamanda ihmal etmek ile gecti.ama ben ne istedigimi bildigim icin cocuk isini erteledim..cocuk ile kpss nin ustesinden gelemeyebilirdim.
Biraz kararli biraz istiklarli olmak gerekiyor gercekten istiyorsaniz bu ise ciddi emek vereceksiniz
Tutmasam 3 gün ara vermeksizin ağlarım da. Tutuyorum.O kadar emek verip elde var sıfırla ortada kalmak zor geliyor insana
Özel sektörde de bütün kapılar yüzüme kapandı. Yoksa memuriyette gözüm yok. Düşük maaşla da çalışırım .ama o da yok.Kendinizi kpss ye endekslediginiz için olmasın ?
Memuriyet isteyebilirsiniz , anlarım . Ancak , olmazsa bir kere üstüne gitmenin anlamı yok . Onun yerine özel sektör deneyin derim ben sonuca gore .
Alanınız nedir bilmiyorum ama çalışmak iyi gelir .
O zaman üzülmeyin bir baltaya sap olamadım diye. Hayat bu iniş çıkışlar hep olur. İnsanlar işsiz kalabilir. Bugünkü sınav da zordu bu arada, 2016dan 90 almış biri olarak yazıyorum. Bozmayın moralinizi.Teşekkürler evet düzenim var çok şükür. İibf mezunuyum. Çalıştım pazarlama ve muhasebe üzerine. Ancak evlenip de başka şehirde bir ilçeye gelince işsiz kaldım. Bulunduğum yerde de iş bulmak çok zor.
Teşekkür ederim moral oldunuzO zaman üzülmeyin bir baltaya sap olamadım diye. Hayat bu iniş çıkışlar hep olur. İnsanlar işsiz kalabilir. Bugünkü sınav da zordu bu arada, 2016dan 90 almış biri olarak yazıyorum. Bozmayın moralinizi.
Size de kolaylıklar dilerim. Aynen öyle son dört yıldır kafam rahat gezmedim bile ders çalışma sorumluluğundan.Tamam şimdi söyle düşünelim. Aslında siz bir baltaya sap olmuşsunuz. Anne olmuşsunuz eş olmuşsunuz. Ne demek sap olamamak. 33 yaşında bir çocukla boşanmış birisi olarak memur oldum. Hayatın ne getireceği belli değil. Sorana çalışmak istemiyorum vazgeçtim çocuğumu büyüteceğim deyin. Bu elalem hepimizi öldürecek gerçekten. Kıyamam ya bu giden yillarınız grri gelecek degil ya.
Evet alan çok daha önemli benim için. Bu kötü geçince alan gibi ağır bir müfredatı nasıl yapıcam korkusu başladı. Bir hafta ona iyi çalışmalıyımHemen moralinizi bozmayin en cok calistigim sene 87 puan alabildim tum dersleri 4 er kez bitirmistim siz dusunun, oylesine girdigim sene 91. Hatta moralim bozulup ikinci sinava girmemistim ama farkli bir puan turuyle atandim. Standart sapma cok etkilio puani. Yani suan uzuluosunuz ama belki de olmustur. Sizin yerinizde olsam kendimi toplayip alana calismaya devam ederim. 1 soru bile cok sey degistirir bunu biliosunuz.
Bilemeyiz, bilirsin ki her sinavda bir konu digerlerine nazaran daha zor olur. Bazen tarih bazen matematik.. Bu sene belki gkgy zor ama alan kolay olacak. Moralini duzeltecek biseyler yapip ailenle gezmek vs gibi yarindan itibaren asilmaya devam et. Kolayliklar diliyorumEvet alan çok daha önemli benim için. Bu kötü geçince alan gibi ağır bir müfredatı nasıl yapıcam korkusu başladı. Bir hafta ona iyi çalışmalıyım
Teşekkür ederimBilemeyiz, bilirsin ki her sinavda bir konu digerlerine nazaran daha zor olur. Bazen tarih bazen matematik.. Bu sene belki gkgy zor ama alan kolay olacak. Moralini duzeltecek biseyler yapip ailenle gezmek vs gibi yarindan itibaren asilmaya devam et. Kolayliklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?