Bir bayan ne zaman özgür olur?

Bigbangd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
280
83
13
Kendimi özgür hissetmiyorum. Tek başıma karar vermek istiyorum. Ama olmuyor. Hep engeller var. Bir yere gitsem ailem karışıyor. Bir bayan ne zaman özgür olur? Siz ne zaman özgür oldunuz? Özellikle yaşı büyük bayanlara soruyorum. Ekonomik özgürlük mü gerekiyor? Bana öyle geliyor en azından. Umarım konuyu doğru yere açmışımdr

Ben 30 yaşıma geldim,ekonomik özgürlügümde var ama halaaa bisey yaparken izinler hep sorun oluyor.Anne,baba ve sevgili üçgenime sürekli bu soruyorum.Cevapları yaşlanıpta dul kalınca :cry: ama bence aileden ve akrabalardan uzak bir şehirde iş bulup yalniz yaşamak

Kendimi özgür hissetmiyorum. Tek başıma karar vermek istiyorum. Ama olmuyor. Hep engeller var. Bir yere gitsem ailem karışıyor. Bir bayan ne zaman özgür olur? Siz ne zaman özgür oldunuz? Özellikle yaşı büyük bayanlara soruyorum. Ekonomik özgürlük mü gerekiyor? Bana öyle geliyor en azından. Umarım konuyu doğru yere açmışımdr
Evet ekonomik özgürlük gerekiyor. Sanırım biraz da cesaret.

Ben mesela cesareti olup ekonomik özgürlüğü olmayan tarafta yer alıyorum. Şuan sizin söylediğinizi yapmak zorunda kalıyor olabilirim ama ilerde bu durum değişecek, o zaman da kendi istediğim gibi hareket edeceğim demekle yetiniyorum şu ara. Ama kararlıyım, hayatımı başkalarının eline bırakmayacağım.

Bu iğrenç toplumda ne yazık ki hiçbir zaman.İş bulup ailenizden ayrılsanız bile bir gözleri hep üzerinizde olur kararlarınızı duyunca gene bir ton laf ederler halbuki özgür bir şekilde karar vermiştiniz.Evlenince hiç olmaz eşiniz her şeyinize karışır filan.Tek başınıza nezih bir avrupa ülkesinde yaşarsanız belki.

Ben 30 yaşıma geldim,ekonomik özgürlügümde var ama halaaa bisey yaparken izinler hep sorun oluyor.Anne,baba ve sevgili üçgenime sürekli bu soruyorum.Cevapları yaşlanıpta dul kalınca :cry: ama bence aileden ve akrabalardan uzak bir şehirde iş bulup yalniz yaşamak
ben yerine göre aileden izin alınabilecegine inanıyorum ama çok kısıtlandiginda da biraz kendinin büyüdüğünü göstermek lazim.zira anne babanin gözünde büyümüş olmuyoruz
son.cumlen dogru zira bunu yaşıyorum

20 yaşındayım
yaşın daha küçük okulunu bitir, işini eline al.o zaman kendi hayatın hakkında daha fazla soz sahibi olursun

Back
X