- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Meraba hanımlar...Ben 3 yıldır evlıyım 2yasındada bı oğlum var..Unıversıte 2.sınıf fotorafcılık kameramanlık okuyorum(dışardan)..bu sene haftanın 3 gunu kursum var 2 gun moda tasarım kursuna gıdıyorum(stilistlik ve az derecede kalıp ve dıkım),diğer 1 gunde cılt bakım kursuna gıdıyorum yanlız buradakı kurstan sertifikayı bu sene alamayacagım ama butun derslere katılırsam seneye de oğretmen değişikiliği olmazsa sertifikamı verecekler...Moda tasarım ış ılanlarına baktıgımda daha cok dıkım kalıp ıstıyorlar ama benm dıkım kalıp kursunda oğrenecegım bu sene yanlızca etek bluz pantolon olucak..(işin aslı ders veren hocada pek ılgısız ve yeterlı gelmıyor)stilistlik kursu yeterlı gelıcek gıbı gorunuyor ama ıs ılanlarına baktıgımda sadece stılıst arayan yok denecek kadr az...cılt bakımına gelınce belkı sertıfıkasız bı yerde çalışabılırım ama yınede zor oılabılır...bu sene zaten çalışmayı dusunmuyorum ama zaman cabuk gecıyor bu yuzden sıze danısmak istiyorum...seneye oğlumu bu sene gıttıgım kursun uygulamalı eğitim anaokulu var ona vermeyı dusunuyorum ayrıca daha karar vermedım ama verırsem buranın moda tasarımı ve cocuk gelısımı okulu var 1 sene okul bı sene staj anlayacagınız 2 sene yas oldu 24 ....ama yınede bunlardan bırıne katılırsam hem oğlum gozzumun onunde olur hemde benm kayda değer bır meslegım olur dıye dusunuyorum...fotorafcılıga gelınce asıl meslegım o olucak ama bu anlamdada zumrut foto studyosuna basvurdum ama maalesef çalışma saatlerı esnek olacagından çocugumunda olmasından oturu sanırım ıstemedıler
(
şimdi şöyle dusunuyorum benım ıcın en ıı ıdeal ıs sabah 7,8 akşam 5 ila 7 arası...ve ctsı pzrları tatıl olan işler...ve ben şuan o kadar karışıgımkı ne yapsam dıye dusunuyorum...sizin dusuncelerınıze ıhtıyacım var ...nerelerde çalışabılırım ıstedıgım ıs saatlerıne nasıl ışler uyar çalışan arkdşlar yardımcı olun....artık bnde kendı paramı kazanmak ıstıyorum ama nereden tutacagımı bılmıorum ısın???bu elımde olan ısler olmasada olur ama yeterkı bana ve ev yasantıma uysun

şimdi şöyle dusunuyorum benım ıcın en ıı ıdeal ıs sabah 7,8 akşam 5 ila 7 arası...ve ctsı pzrları tatıl olan işler...ve ben şuan o kadar karışıgımkı ne yapsam dıye dusunuyorum...sizin dusuncelerınıze ıhtıyacım var ...nerelerde çalışabılırım ıstedıgım ıs saatlerıne nasıl ışler uyar çalışan arkdşlar yardımcı olun....artık bnde kendı paramı kazanmak ıstıyorum ama nereden tutacagımı bılmıorum ısın???bu elımde olan ısler olmasada olur ama yeterkı bana ve ev yasantıma uysun
Son düzenleme: