• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bayram sorunu da benden

Nasıl inandırılan peki sadece çocuk için gidildiğine
Orda imalı birşey mi söylemek gerekiyor
Yoo bunu onlara hissettirmenize gerek yok ki siz icinizde bilin yeter demek istedim. Zaten siz yabanci gibi gidip yabanci gibi hemen kalkip cikinca onlar anlayacaktir bence.

Aman boşver ya herkes yaptığıyla kalır ve canım sen çocuğun için git elini öp bu zaten eşinin gözünde değerini artırır ve yanlış anlamadiysam eşin de bu durumdan rahatsız zaten yaşlıları kırmamak lazım bazı şeyleri diğer dünyaya bırakmak lazım diye düşünüyorum ben
Daha önce de gittim
Olmadı gitmedim
Onlara gitmişim gitmemişim hiç fark etmiyor
Allah'a havale ettim ne yaparlarsa yapsınlar
Benim tek düşündüğüm kızımın psikolojisi

Yoo bunu onlara hissettirmenize gerek yok ki siz icinizde bilin yeter demek istedim. Zaten siz yabanci gibi gidip yabanci gibi hemen kalkip cikinca onlar anlayacaktir bence.
Onlar anlamaz
Ben anlarım sen anlarsın başkası anlar ama onlar anlamaz
Ya torunlarını 4 yıl görmedi bu insanlar
Nişanlılığımdan beri aynılar
Hiç değişmediler

Çok uzun birçok şey yaşandı
Ama çok soğudum
Yüzlerini göresim yok
Çoçuğumda arada babaanne diye sayıklıyor
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Keşke hiç barışmasaydım

ne yaşadığını sen bilirsin tabii ama ne bileyim ilerde çocuğunun babasının ailesine ihtiyacı olabilir, büyük aile iyidir aslında... belki de sen gitmemelisin ama bi saatliğine çocuğunu yollamalısın ama tabii çocuğuna sevgi ve saygıları varsa, eğer yoksa hiç gereği yok çocuğunu da görüştürmenin

Bayramlar bugünler için olsun Allah görür herşeyi.Maden çocuğunuz var onun için gidin.

Düşünün ki esiniz ailenizle küs ve kızınızı gondermiyor kendi başınıza gidiyorsunuz.
Neden çocuğunuzu kinle buyutuyosunuz ?
Aranızda ne sorun olursa olsun çocuğu alet etmeyin , torunlarini görmek hakları.
Yoklugunuz farkedilmez bile emin olun...

Düşünün ki esiniz ailenizle küs ve kızınızı gondermiyor kendi başınıza gidiyorsunuz.
Neden çocuğunuzu kinle buyutuyosunuz ?
Aranızda ne sorun olursa olsun çocuğu alet etmeyin , torunlarini görmek hakları.
Yoklugunuz farkedilmez bile emin olun...
Torun hakeden haktır bence
hak etmeyene göstermemek müstehaktır
Benim eşim benim yerimde olsaydı oda gitmek istemezdi eminim
Benim derdim onların torunlarını görme hakkı değil
Sadece kızımın psikolojisi ve üzülmemesi
Yoksa onlar kendileri hak ediyorlar herşeyi
Kaç yaşında insanlar
Neyin ne olduğunun farkındalardır

Torun hakeden haktır bence
hak etmeyene göstermemek müstehaktır
Benim eşim benim yerimde olsaydı oda gitmek istemezdi eminim
Benim derdim onların torunlarını görme hakkı değil
Sadece kızımın psikolojisi ve üzülmemesi
Yoksa onlar kendileri hak ediyorlar herşeyi
Kaç yaşında insanlar
Neyin ne olduğunun farkındalardır
Kızınız onlar için üzülüyorsa demek ki yeterli sevgiyi alıyordur.
Çocuk bu sevgiyi de sevgisizligi de hisseder ve bu 2. Şık olsaydı gitmek istemezdi.
Buna siz değil kızınız karar versin.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama torun kaçırmakta kimsenin haddi değil.

Kızınız onlar için üzülüyorsa demek ki yeterli sevgiyi alıyordur.
Çocuk bu sevgiyi de sevgisizligi de hisseder ve bu 2. Şık olsaydı gitmek istemezdi.
Buna siz değil kızınız karar versin.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama torun kaçırmakta kimsenin haddi değil.
Benim kızım herkesi sever
Karşı komşumuzu bile çok sever
Tanımadığı bir kişiyle bile gidebilir(iyi birşey olmasa da)
Çok sıcakkanlı
Düşkünlüğünden değil yani
Onlarda kızımın onlara olan ilgisinin yarısını kızıma vermediler

Bana yapılanları unuttum zaten de
Kızıma yapılanı unutamıyorum
4 yıl görmeden duran insanlarda zaten torun sevgisi aramam ben
Neyse konu bu değil
Konu kızım için hangisi iyi
Ve gidersem iyice yüz göz olurlar mı
Kendilerini değerli sanmalarını istemiyorum

Benim kızım herkesi sever
Karşı komşumuzu bile çok sever
Tanımadığı bir kişiyle bile gidebilir(iyi birşey olmasa da)
Çok sıcakkanlı
Düşkünlüğünden değil yani
Onlarda kızımın onlara olan ilgisinin yarısını kızıma vermediler

Bana yapılanları unuttum zaten de
Kızıma yapılanı unutamıyorum
4 yıl görmeden duran insanlarda zaten torun sevgisi aramam ben
Neyse konu bu değil
Konu kızım için hangisi iyi
Ve gidersem iyice yüz göz olurlar mı
Kendilerini değerli sanmalarını istemiyorum
Gitmeyin.
Çocuğunuzu gönderin Bu benim fikrim uygulamak ya da uygulamamk sizin bileceginiz is iyi günler.

Tabiki de gidin hep beraber. Sizin ailenizle sorun yasansa gitmeme mevzusu konusulur mu? Aile baglari bu kadar pamuk ipligine bagli olmamali.

Kızınız ilerde beni niye babamın ailesiyle görüştürmedin diye sizi suçlayabilir çocukların/ergenlerin ne yapacağı ne söyleyeceği belli olmaz sizin haklı olduğunuzu bilse de anlasa da ya da anlamasa da her zaman sizi suçlama ihtimali olur o nedenle çocuklarla görüştürmeme olayları olmaması lazım diye düşünüyorum

Siz de eşiniz eğer kızınıza iyi göz kulak olabiliyorsa gitmeyin ama eşiniz çok dikkatli bir insan değilse çocuğunuzdan ayrı olmayın yavrunun başına bir şey gelir bir ev kazası vs olur üzülürsünüz

Kendi egonuz yuzunden cocugunuza bayramini eksikmi yasatacaksiniz?
Bana gore ozelliklede o yasta babaanneye gidilmemesi buyuk bir eksik.
Bayramin ne anlami kalirki evlat bile annesine kus kalirsa..

Aranizdaki problemin aynisini ben yasiyorum. Hamile kaldim 8. ayda akillarina geldi arayip sormak, bir ihtiuac var mi demek. Cocugum dogdu bir tek o gun gormeye geldiler. Bir daha da hep ayaklarina beklediler cocugu goturelim diye. Hastalandi arayip soran olmadi. D.gunu oldu kucucuk bir hediyeyi cok gorduler daha neler neler. Banada nisan doneminden beri yapmadiklari kalmadi ama hep sineye cekmeye calistim. Söz konusu oglum olunca akan sular durdu bende artik. Oglum ilk ve tek torunlari ama hicbir zaman bunu gostermediler cocuguma. Bende 1 yildir konusmuyorum. Ramazan bayraminda da gondermedim cocugumu bu bayramda hic niyetim yok. Bence hakedene torun gosterilir. Isteseler zaten bir sekilde gormek ister kendileri. Benim tavsiyem bence gondermeyin cocugu sizde gitmeyin.

Back
X