- 28 Kasım 2010
- 42.488
- 141.138
- 798
- Konu Sahibi Thes ise saff
Ben olsam bu bayram ailemin yanina giderim geri de donmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel tavrınızı koymuşsunuz darısı banaAynen canım. Sulalece toplanıyorlar orda hamallık yapmaya gidiyorum. Ama artik bitti
O zaman çocuğunuzu alıp bu bayram ailenize gidin, normal zaman olsa hadi aynı şehirdesiniz onun ailesi uzak adamcağızın dediği olsun derdim ama bayramlar büyüklerin kapı pencerede hevesle çocuklarını torunlarını beklediği özel zamanlardır.Kesinlikle haklısınız ama malesef eşim çok bencil ve ben bununla nasıl baş ederim bilmiyorum şu an istediğim ailemle bir bayram geçirmek hatta yarım gün bile geçiremedim yeter çünkü onlarda üzülüyor artık bir de eşimin hakkında çok iyidirler öyle kötü de değiller yazık dün gelip bayram harçlığımı zı verdiler gittiler eşim nasıl ikna olur bilmiyorum
baştan müsade etmeseymissiniz iyiymisMerhaba hanımlar
size sorum şu olacaktı
4 yıllık evliyim evlendiğimden beri her bayram eşimin ailesine gidiyoruz
üstelik annemlerle aynı memlekette oturuyoruz kaynanamlar başka memlekette ama hep oraya gidiyoruz
hiç bir bayramı ailemin yanında geçiremedim özlüyorum ailemle geçirdiğim Bayramları
eşime söylediğimde
"sus!! bayramlar erkeğin evinde geçirilir bir daha duymayayım diyor"
Sizce ne yapabilirim bu konuda??
Canim bişey demezdim belki de artık çocuğum var 1 yaşında. Aklımı başıma o getirdi inan. Yani bu çocuk bayramı seyranı sadece baba tarafıyla yapılan bişey olarak mı bilecek ? Babamın da hakkı değil mi torununu beklemek sofralar hazırlamak. Niye kimsesizler gibi gecirsinlerNe güzel tavrınızı koymuşsunuz darısı bana
Merhaba hanımlar
size sorum şu olacaktı
4 yıllık evliyim evlendiğimden beri her bayram eşimin ailesine gidiyoruz
üstelik annemlerle aynı memlekette oturuyoruz kaynanamlar başka memlekette ama hep oraya gidiyoruz
hiç bir bayramı ailemin yanında geçiremedim özlüyorum ailemle geçirdiğim Bayramları
eşime söylediğimde
Sizce ne yapabilirim bu konuda??
Kırmak istemedim özellikle ilk evlendiğim yıl bayramda oturup ağladım ilk defa ayrı bayram geçirdim çok zor gelmişti hatta annemde telefonda Ağlamış tı yinede bişey demedim eşimin dediği olsun dedim ama artık olmuyor ailemi hiçe saymak istemiyorum bu tutum ailemi yok saymak demekSizin ailenize üzüldüm,, en başta koyacaktınız tavrınızı geç kalmışsınız.
Aynen öyle, eşiniz nasıl ki ailesini ezmiyor ezdirmiyorsa sizde ezmeyin ezdirmeyin, orta yolu bulun, yanaşmıyorsa siz gidin, baştan dünya kadar laf söyleyip trip yapar ama sonra sonra hatasını anlar, özellikle babanızla konuşmak zorunda kalırsa süngüsü düşer.Kırmak istemedim özellikle ilk evlendiğimden yıl bayramda oturup ağladım ilk defa ayrı bayram geçirdim çok zor gelmişti hatta annemde telefonda Ağlamış tı yinede bişey demedim eşimin dediği olsun dedim ama artık olmuyor ailemi hiçe saymak istemiyorum bu tutum ailemi yok saymak demek
Bu akşam konuşacam en azından ilk gün annemlere gider ellerini öper öyle yola çıkarız diye ikna etmeye çalışacam olmaz derse ben gelmiyorum sen git derim bakalım nolacakAynen öyle, eşiniz nasıl ki ailesini ezmiyor ezdirmiyorsa sizde ezmeyin ezdirmeyin, orta yolu bulun, yanaşmıyorsa siz gidin, baştan dünya kadar laf söyleyip trip yapar ama sonra sonra hatasını anlar, özellikle babanızla konuşmak zorunda kalırsa süngüsü düşer.
Ya da Pazartesi dönmemiz lazım hayatım Salı günü bayramlaşmak için babam bekliyor deyin direkt, ne bayramlaşması, hayır olmaz derse, o zaman babama telefon aç kendin söyle gelmiyoruz elinizi öpmeyeceğiz diye kocacığım dersiniz, asla telefon açıpta bunları söylemeye cesaret edemez.Bu akşam konuşacak en azından ilk gün annemlere gider ellerini öper öyle yola çıkarız diye ikna etmeye çalışacam olmaz derse ben gelmiyorum sen git derim bakalım nolacak
Evet bu daha mantıklı olabilir çok teşekür ederimYa da Pazartesi dönmemiz lazım hayatım Salı günü bayramlaşmak için babam bekliyor deyin direkt, ne bayramlaşması, hayır olmaz derse, o zaman babama telefon aç kendin söyle gelmiyoruz elinizi öpmeyeceğiz diye kocacığım dersiniz, asla telefon açıpta bunları söylemeye cesaret edemez.
Aynen böyle yapın, sanki direkt babanız sizi çağırmış bekliyormuş gibi söyleyin, itiraz ederse aç telefon söyle o zaman ben karışmıyorum, geçiştirip götürmezsen babama anlatırsın derdini dersiniz.Evet bu daha mantıklı olabilir çok teşekür ederim![]()