Ben evliliğin başında herkese 2 yıl çocuk istemediğim fikrini net bir şekilde ifade ettim.
Aslında gerçekte öyle bir kararımız yoktu. Sadece kimse etkilemeye çalışmasın diye ortaya öyle bir şey attım.
Kendi aramızda anne-baba olma olmayı çok ertelemek istemiyorduk kimse bunu bilmesede.
Dolayısıyla kimse beni etkileyemedi ta ki 5 aylık evliyken gördüğüm rüyaya kadar :)
Kalbime düştü işte o kıpırtı.
Tak diye çok net bir şekilde karar verdim.
1 dk tereddüt etmedim.
Oturdum dua ettim.
Sabah eşimle detaylıca konuştuk.
O bebeği istemek bile öyle güzel ki :)
Şimdi 10 aylık evliyim ve 16 haftalık hamileyim Allah izin verirse...
Hamileliğimi öğrendiğimiz anda sanki yıllardır bunu istemişiz gibi hissettik.
Sanki hep vardı gibi hissettik.
Özgürlüğünüzden kasıt istediğiniz saat istediğinizi yapmak, sosyal hayatınız ise ve Siz bunun endişesini taşıyorsanız bence biraz daha bekleyin derim...
Daha anne olmadım.
Fakat ablamın iki güzel yavrusu var, yakinen büyümelerine şahit oluyorum. Sevgiyle, bir gaye ile, emekle birlikte vakit geçirilen bir bebekle yaşamak dünyadaki en harika bir şey...
Her anın şükür, her anın taptaze, her anın süprizlerle dolu bir bebekle...
Hiç bir sosyal faaliyete, hiç bir arkadaş ortamına değişilmez.
Siz bir kadın olarak vaktinin geldiğini hissedersiniz.
O istek içinizde yer eder.
Bence başkalarından etkilenmeyin. Ama evliliğinizde bir ritm, huzur varsa dünyevi kaygılarla da ertelemeyin.
Umarım en hayırlı zamanda gelir yavrunuz.
Aslında gerçekte öyle bir kararımız yoktu. Sadece kimse etkilemeye çalışmasın diye ortaya öyle bir şey attım.
Kendi aramızda anne-baba olma olmayı çok ertelemek istemiyorduk kimse bunu bilmesede.
Dolayısıyla kimse beni etkileyemedi ta ki 5 aylık evliyken gördüğüm rüyaya kadar :)
Kalbime düştü işte o kıpırtı.
Tak diye çok net bir şekilde karar verdim.
1 dk tereddüt etmedim.
Oturdum dua ettim.
Sabah eşimle detaylıca konuştuk.
O bebeği istemek bile öyle güzel ki :)
Şimdi 10 aylık evliyim ve 16 haftalık hamileyim Allah izin verirse...
Hamileliğimi öğrendiğimiz anda sanki yıllardır bunu istemişiz gibi hissettik.
Sanki hep vardı gibi hissettik.
Özgürlüğünüzden kasıt istediğiniz saat istediğinizi yapmak, sosyal hayatınız ise ve Siz bunun endişesini taşıyorsanız bence biraz daha bekleyin derim...
Daha anne olmadım.
Fakat ablamın iki güzel yavrusu var, yakinen büyümelerine şahit oluyorum. Sevgiyle, bir gaye ile, emekle birlikte vakit geçirilen bir bebekle yaşamak dünyadaki en harika bir şey...
Her anın şükür, her anın taptaze, her anın süprizlerle dolu bir bebekle...
Hiç bir sosyal faaliyete, hiç bir arkadaş ortamına değişilmez.
Siz bir kadın olarak vaktinin geldiğini hissedersiniz.
O istek içinizde yer eder.
Bence başkalarından etkilenmeyin. Ama evliliğinizde bir ritm, huzur varsa dünyevi kaygılarla da ertelemeyin.
Umarım en hayırlı zamanda gelir yavrunuz.