- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Evet sordum baba olmak istiyorum suç mu diyoEşin neden bu kadar ısrarcı? Sebebini Sordunuz mu?
Evliliğin iyice oturmadan çocuk yapma.. Ne o yangından mal kaçırır gibi?Evet sordum baba olmak istiyorum suç mu diyo
Zaten kırmıyorum güzel bir dille anlatıyorum ama ya sonra olmazsa diye de hemen çocuk yapılmaz ki ya olursaAslında haklı bence niye biliyomusun belkide senin olmiycam ben 3 yıllık evliyim bizde hiç korunmadik hepte istedik ama olmadı benim eşimde senin gibiydi ama sonra bende pko çıktı dağıldık zor toparlandık şimdiyse o hastaneden bu hastaneye savrulup gidiyoruz demem o ki esini kırma
Aslında haklı bence niye biliyomusun belkide senin olmiycam ben 3 yıllık evliyim bizde hiç korunmadik hepte istedik ama olmadı benim eşimde senin gibiydi ama sonra bende pko çıktı dağıldık zor toparlandık şimdiyse o hastaneden bu hastaneye savrulup gidiyoruz demem o ki esini kırma
Bak pko var sende de4 aylık evliyim. 2 ay korundum. Eşim çok istiyordu. Bende korunmayı bıraktım. Ki pko olduğundan dolayı zaten zor olur. Olmuyo da. İlerde hastnlerde sürünmemek için kornmayı bıraktım. Ve içimde aşırı anne olma hissiyatı ddğdu. İlk zamanlar bende istemiyordum. Şimdi de bekle ki olsun..
Sizin hazir olmadiginizi bile bile, sizi zorlama pahasina mi istiyormus baba olmayi? Cocuk bakiminin ne kadarini ustlenecekmis? Gordugum kadariyla Turkiye'de erkekler yarisini bile yapmiyor... Kendiniz istemedikce ve hazir olmadikca kimse icin yapmayin bu isi.Evet sordum baba olmak istiyorum suç mu diyo
Eeee? Varsa varBak pko var sende de
8 sene hep korunduk.Hayırlı geceler bu saatte benim gibi uyuyamayanlara.Evleneli 2 ay olacak nerdeyse henüz çok yeniyiz ve eşim çocuk istiyor.
İnanılmaz derecede baskı yapıyor ilk günlerde söylüyodu şaka sanıyodum ama değilmiş.Ben şuan çocuk istemiyorum daha evime alışamadım evliliğimiz çok güzel gidiyo eşimden yada ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok fakat bir çocuğun sorumluluğunu şuan üstlenemem ve tadını çıkarmak istiyorum evliliğin.
Eşim anlaşma yapalım 2 ay sonra yapalım diyor sanki ısmarlama oluyo da tövbe yarabbim.
Rabbim kimseye yokluğunu gösterip aratmasın ama doğru zamanda istiyorum ben çocuğu bunu güzellikle de anlatamıyorum yahu daha ben çocuğum be adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?