- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi asabihatun
-
Aklı olan çocuk falan yapmasın bence
Evlilik katili.
Aklı olan çocuk falan yapmasın bence
Evlilik katili.
11 aylık. Kocamı öldürüvercem diye korkuyorumO kadar değil emin ol.
Kaç aylık oldu seninki?
Ben ilk bir buçuk yıl depresif bir ruh halindeydim. İlgili eşime bile çatıyordum.
18 ay dolunca yavaş yavaş kendime ve başka şeylere ilgi duymaya başladım..
Valla aramızda bebekten başka ne iletişim var ne bişey. Sürekli yorgun ve tek ortak noktası bebek olan iki insana dönüştüko kadar degildir be Spizellacim
O kadar değil emin ol.
Kaç aylık oldu seninki?
Ben ilk bir buçuk yıl depresif bir ruh halindeydim. İlgili eşime bile çatıyordum.
18 ay dolunca yavaş yavaş kendime ve başka şeylere ilgi duymaya başladım..
11 aylık. Kocamı öldürüvercem diye korkuyorum
Benim ruh halim iyi. Kocam lohusa depresyonundan çıkamadı 1 senedir
Tamam işte sizin sistem tersten işliyor. Ona da zaman ver. Bu sürede görmezden, duymazdan gelmek, mümkün mertebe hehe deyip geçmek en iyisidir.
Evlilik rolantiye alınınca bazı şeylerin teğet geçtiğine inanıyorum. Ama süre çok da uzamamalı. Maksimum 2 yıl
Ben şimdi çok kolay tolere edebileceğim şeyler yüzünden kocamı boşamayı düşünüyordum. Er geç olacak diye düşünürken bulurdum kendimi..
Sen iyiyim dersin de onun yaptıkları daha çok batar şimdilerde. İnsanın tahammül seviyesi düşüyor..
Evet suc, evlenmeden önce soyleseymıs deli gibi cocuk ıstedıgını belki ozaman siz evlenmekten vazgecerdınız. Nısanlı kalalım bi sure daha derdiniz. Sırf adam istiyor diye yapılacak bir sey degıl cocuk. Supriz olur ona bisey diyemem. Ama bile isteye, henuz ıstemedıgınız bisey de baskı görmek cok can sıkıcı.Evet sordum baba olmak istiyorum suç mu diyo
Neden böyle dediniz yaAklı olan çocuk falan yapmasın bence
Evlilik katili.
Ay herkesi korkuttumNeden böyle dediniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?