22 temmuzda 1 yaşında olacak.Kaç yaşında
Hayır. 5. Ayda epey azaldı sütüm 7. Aya kadar mama takviyeli devam ettik sonra emmek istemedi ve git gide şiddetle reddetti emmeyi ve şu an zaten süte geçmiş durumdayız. Mamayı yeni bıraktık ama geçişte hiçbir sorun olmadı. Şu an sulandırarak veriyorum sütü.Emiyor mu
4. Aydan sonra gaz sancımız kalmamıştı ama sindirim problemi varsa bilemiyorum. Bence yok yani kakası normal hiç karnında şişlik de yok.Gaz sancisi mi var acaba.
Bulabilsem ben de yaptırcam dyaptırcam da buralarda yok yapan.Birde yıllardır aşırı migren ağrısı çeken bir tanıdığım hacamat yaptırıyor sene de bir defa ağrısının çok çok azaldığını söylüyor
Bilmiyorum akşam bir tanıdığımız arka dişlerini kaşıyor dedi ama eli zaten normalde de hep ağzında ayırt edemiyorun artık. Şu diş çilesi bitmez mi ya... Yeni kurtulmuştuk daha.Diş çıkarıyor olabilir
Dıştendir yüksek ihtimalHayır. 5. Ayda epey azaldı sütüm 7. Aya kadar mama takviyeli devam ettik sonra emmek istemedi ve git gide şiddetle reddetti emmeyi ve şu an zaten süte geçmiş durumdayız. Mamayı yeni bıraktık ama geçişte hiçbir sorun olmadı. Şu an sulandırarak veriyorum sütü.
Oda sıcak gerçekten. Ama vantilatörle hava sirkülasyonu yapıyoruz ben bile sıcaklamıyorum hatta pike örtmezsem üşüyorum. Sıcakladığını sanmıyorum.Havalar sıcak ya ondan mı huzursuz acaba. Odanız sıcak mı
Yatmadan önce yediği şeyler sıkıntı veriyor olmasın. Birde sıradan bir büyüme atağı da olabilirOda sıcak gerçekten. Ama vantilatörle hava sirkülasyonu yapıyoruz ben bile sıcaklamıyorum hatta pike örtmezsem üşüyorum. Sıcakladığını sanmıyorum.
Bir yaşına girmek üzere bence işlenmiş içinde şeker olan mamayı vermekten iyidir doktorun onayıyla geçtik zaten. İlk geçişte sulandırılır çünkü midesini alıştıra alıştıra geçmek gerekiyor malum sütün proteinlerini parçalayacak düzeye gelmemiş olabilir midesi. Yavaş yavaş su oranını azaltır hepten süte geçmiş olursun.Sütü neden sulandırıyorsunuz ki
Alması gereken kaloriyi alamaz böyle
Hem süt içinde küçük bence
Keşke mamaya devam etseydi
Korkuyor olmasından şüphe ediyorum. Şu an sarmaş dolaş yatıyoruz uyuyor sıkıntı yok gibi. Ama eli hep boynumda ben çektikçe geri koyuyor.Yatmadan önce yediği şeyler sıkıntı veriyor olmasın. Birde sıradan bir büyüme atağı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?