• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir beklentim yok

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
3 yıllık evliliğim önümüzdeki hafta dava ile sonlanacak bunda bi problem yok. zaten temmuzdan beri bitmiş bi evlilik ve sadece resmi olarak hakim önünde sonlanmasını bekliyorum. 1 yaşında kızımız var velayeti bende kalcak zaten ben bakıyorum maddi mannevi bakmaya da ben devam edeceğim. ailemle birlikte yaşıyorum şimdilik. kızım biraz daha büyüsün muhtemelen kreş çağına geldiğinde de ayrı eve çıkacağım kızımla. gel gelelim en olmaz zamanda birinden hoşlandım. o da boşanmış. konuşurken dertleşirken muabbet ederken gayet süper vakit geçiriyoruz. ama ben işte salak bu sıcaklığı kalbimde yanlış yorumladım muhtemelen aşk değil zaten biliyorum da. ya bi beklentim vs yok ama onu düşünmeden de yapamıyorum. bir şekilde aklımdan çıkarmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum. sanki hiç derdim yokmuş gibi bi de bu çıktı yani oof of.

Son düzenleme:
Niye aklından çıkarıyorsun ? Bence sevmekten sevilmekten korkma...
Her şey gönlünce olsun

Resmi olarak tamamen bi kurtul bi nefes al bence , hepsi aynı bunların ( belki bi kaç istisna olabilir )

O zaman bekle , acele etme .
ya bekleyeyim diyorm ama ne zaman şu an hoşlandığım kişiyle bi araya gelsem liseli ergenler gibi karnımda kebelekler uçuyo eminim o anda bi çizgifilm karakteri olsam gözlerim kalp şekline bürünüyodur ama onun tarafından hiiiiç bi duygu olmadığına nerdeyse emin gibiyim ah benim talihsiz başım zaten gider öküzleri bulurum doğru düzgün adam da beni beğenmez zaten ooof off :(

ilk once bosanin.tamamen bitsin evliliginiz.daha sonra olaylari akisina birakin acele etmeyin illaki biseyler olacak diye biseyde yok belki sizin ilginizde gececek zamanla yada tam tersi karsilikli yasayacaksiniz bazi seyleri bunu yasamadan bilemezsiniz.ayrica niye bosanmus cocukluyum bakmaz diyorsunuz zaten boyle biseyi kabullenemeyecek cocugunuzun sorumlulugunu kaldiramayacak biriyse hic bir seye degmez bence.birakin o size beni kabul edermisin desin niye kendinizi degersiz gosteriyorsunuz .bosanmis ve cocuk sahibi olmak suc degil bunun bilincinde olan insanlari alin hayatiniza size tavsiyem..hersey gonlunuzce olsun

Çok içten söyledin .
İnşallah karşına istediğin gibi gönlüne göre bi insan çıkar , hakkında hayırlısı olsun ,inşallah bundan sonra mutlu olursun .
ya bekleyeyim diyorm ama ne zaman şu an hoşlandığım kişiyle bi araya gelsem liseli ergenler gibi karnımda kebelekler uçuyo eminim o anda bi çizgifilm karakteri olsam gözlerim kalp şekline bürünüyodur ama onun tarafından hiiiiç bi duygu olmadığına nerdeyse emin gibiyim ah benim talihsiz başım zaten gider öküzleri bulurum doğru düzgün adam da beni beğenmez zaten ooof off :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk once bosanin.tamamen bitsin evliliginiz.daha sonra olaylari akisina birakin acele etmeyin illaki biseyler olacak diye biseyde yok belki sizin ilginizde gececek zamanla yada tam tersi karsilikli yasayacaksiniz bazi seyleri bunu yasamadan bilemezsiniz.ayrica niye bosanmus cocukluyum bakmaz diyorsunuz zaten boyle biseyi kabullenemeyecek cocugunuzun sorumlulugunu kaldiramayacak biriyse hic bir seye degmez bence.birakin o size beni kabul edermisin desin niye kendinizi degersiz gosteriyorsunuz .bosanmis ve cocuk sahibi olmak suc degil bunun bilincinde olan insanlari alin hayatiniza size tavsiyem..hersey gonlunuzce olsun
çok doru söylüyprsunuz aslında ben niye kendimi eksik hissediyorum ki hayatıma girecek kişi öyle hissetsin hakkataen ve beni böyle hissettirecekse hayatıma giren hiç girmesin daha doğru teşekkür ederim valla çok haklısınız :)

:super:
Bakar tatlım bakar
ya adamı anlamıyorum bazen o kadar sıcak ve yakın ki hah diyorum tamam benden hoşlanıyo sonra whatsapp dan falan konuşuyoruz 2 kelime 3 kelime zorla. bana en yakın davrandığı durum 1 kere sadece topluca dışarı çıkmıştık arkadaşlarla ayrılırken normal sarıldım öptüm ayrılırken bida sarıldı ama böyle hani sıkı sıkı sarılır ya insan öyle sarıldı bıraktı o kadar yani bunu da evet acaip benden hoşlanıyo diye yorumlayamıyorum. gerçi bunda ben de kendimi baltalamış olabilirim ilk boşanma konuları açıldığında ben bi daha erkeklerle işim olmaz vs diye atıp tutmuştum bu yüzden kendni geri de çekiyo olabilir çocuğum olduğu için uzak durmaya çalışıo olabilir ya da benle ilgili en ufak bi düşüncesi yok ya da belki de resmi olarak boşanmamı bekliyo olabilir. arkadaşlarla ortak bi whatsapp grubumuz var bi program ayarlamamı istemişlerdi onu ayarladım diye yazdım herkes cevap verdı bi o tek kelime cevap yazmadı ya bugün az önce hatta yıkıldım yani bazen de hiç alakasız birşeyde direk bana yazar bilemiyorum ya. o kadar uzak kalmışım ki bu ikili ilişki olayından neyi flörte yorayım neyi normal görmeliyim anlamıyorum :(

ya adamı anlamıyorum bazen o kadar sıcak ve yakın ki hah diyorum tamam benden hoşlanıyo sonra whatsapp dan falan konuşuyoruz 2 kelime 3 kelime zorla. bana en yakın davrandığı durum 1 kere sadece topluca dışarı çıkmıştık arkadaşlarla ayrılırken normal sarıldım öptüm ayrılırken bida sarıldı ama böyle hani sıkı sıkı sarılır ya insan öyle sarıldı bıraktı o kadar yani bunu da evet acaip benden hoşlanıyo diye yorumlayamıyorum. gerçi bunda ben de kendimi baltalamış olabilirim ilk boşanma konuları açıldığında ben bi daha erkeklerle işim olmaz vs diye atıp tutmuştum bu yüzden kendni geri de çekiyo olabilir çocuğum olduğu için uzak durmaya çalışıo olabilir ya da benle ilgili en ufak bi düşüncesi yok ya da belki de resmi olarak boşanmamı bekliyo olabilir. arkadaşlarla ortak bi whatsapp grubumuz var bi program ayarlamamı istemişlerdi onu ayarladım diye yazdım herkes cevap verdı bi o tek kelime cevap yazmadı ya bugün az önce hatta yıkıldım yani bazen de hiç alakasız birşeyde direk bana yazar bilemiyorum ya. o kadar uzak kalmışım ki bu ikili ilişki olayından neyi flörte yorayım neyi normal görmeliyim anlamıyorum :KK43:
Onun da aklı sen gibi karışık büyük ihtimal

3 yıllık evliliğim önümüzdeki hafta dava ile sonlanacak bunda bi problem yok. zaten temmuzdan beri bitmiş bi evlilik ve sadece resmi olarak hakim önünde sonlanmasını bekliyorum. 1 yaşında kızımız var velayeti bende kalcak zaten ben bakıyorum maddi mannevi bakmaya da ben devam edeceğim. ailemle birlikte yaşıyorum şimdilik. kızım biraz daha büyüsün muhtemelen kreş çağına geldiğinde de ayrı eve çıkacağım kızımla. gel gelelim en olmaz zamanda birinden hoşlandım. o da boşanmış ama çocuğu yok. konuşurken dertleşirken muabbet edip eğlenirken gayet süper vakit geçiriyoruz. ama ben işte salak bu sıcaklığı kalbimde yanlış yorumladım ve baya baya sürekli onu düşünür hale geldim. ya bi beklentim vs yok ama onu düşünmeden de yapamıyorum. bir şekilde aklımdan çıkarmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum. hayır o kadar uzun zamandır flört etmemişim ki kendimi belli etmeye çalışsam onu bile nasıl yapcam bilmiyorum. sanki hiç derdim yokmuş gibi bi de bu çıktı yani oof of.

Ya ben şu an çok üzüldüm.2015 mart ayında hamilelik olup olmaması ile pozitif idrar testleri ile ilgili senle konuşuyorduk.Senin evladın olmuş+boşanma evresine gelmişsin.İzlediğim kullanıcılar arasında olduğun için biliyorum.Ne oldu bu bir yıl içerisinde neden bu noktaya geldiniz?Çocuk mu yıprattı eşin mi anlayışsız? Birde başkasından hoşlanıyorsun hayat çok mu hızlı ben mi yavaş kaldım bilemedim.

ya adamı anlamıyorum bazen o kadar sıcak ve yakın ki hah diyorum tamam benden hoşlanıyo sonra whatsapp dan falan konuşuyoruz 2 kelime 3 kelime zorla. bana en yakın davrandığı durum 1 kere sadece topluca dışarı çıkmıştık arkadaşlarla ayrılırken normal sarıldım öptüm ayrılırken bida sarıldı ama böyle hani sıkı sıkı sarılır ya insan öyle sarıldı bıraktı o kadar yani bunu da evet acaip benden hoşlanıyo diye yorumlayamıyorum. gerçi bunda ben de kendimi baltalamış olabilirim ilk boşanma konuları açıldığında ben bi daha erkeklerle işim olmaz vs diye atıp tutmuştum bu yüzden kendni geri de çekiyo olabilir çocuğum olduğu için uzak durmaya çalışıo olabilir ya da benle ilgili en ufak bi düşüncesi yok ya da belki de resmi olarak boşanmamı bekliyo olabilir. arkadaşlarla ortak bi whatsapp grubumuz var bi program ayarlamamı istemişlerdi onu ayarladım diye yazdım herkes cevap verdı bi o tek kelime cevap yazmadı ya bugün az önce hatta yıkıldım yani bazen de hiç alakasız birşeyde direk bana yazar bilemiyorum ya. o kadar uzak kalmışım ki bu ikili ilişki olayından neyi flörte yorayım neyi normal görmeliyim anlamıyorum :KK43:
resmi olarak boşanmanı bekliyor büyük ihtimal.
umarım çok mutlu olursun

Back
X